Embernagyságú jégpoharakban kevertek a sztárok

Embernagyságú jégpoharakban kevertek a sztárok - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Embernagyságú jégpoharakban kevertek a sztárok

- Labancz Lilla és Bárdosi Sándor közös gyermeke nyert -

Extrém koktélkeverő versenyen mérte össze tudását nyolc sztár Európa első számú szórakozóhelyén. A négy különös pár közül a Labancz Lilla és Bárdosi Sándor alkotta Barátok csapata keverte a legkiválóbb jeges csodát.  Az embernagyságú jégpoharakban készített finomságokat Keresztes Ildikó vezetésével egy sztárzsűri értékelte.
A Finlandia négy íze alapján álltak össze a párosok: a grapefruit csapatát Varga Viktor és Horváth Tamás Kiscsillagok alkották, Pély Barna és Galambos Dorina, avagy a Szerelmesek áfonya vodkából kevertek koktélt, Hajas László és Zsidró Tamás Sztárfodrászok a lime ízből ügyeskedtek, a két jó Barát, Labancz Lilla és Bárdosi Sándor pedig a mangó ízből varázsoltak ízletes nedűt.
A látványos megmérettetésen a csapatok mindent bevetettek, hogy megnyerjék a Keresztes Ildikó, MCDC és Varga Gergő profi mixert alkotta zsűrit. A Kiscsillagok sokkolták a közönséget: Tomi Viktor haján keresztül locsolta a szirupot a másfél méter magas, jégből faragott pohárba. Zsidróék a szívószálakkal tették látványossá koktéljukat, Dorináék az ízkombinációra koncentráltak, míg Labancz Lilla és Bárdosi Sándor egy nagy vodkásüveggel díszítették remekművüket.
A zsűri Keresztesi Ildikó vezetésével, Varga Gergő ötszörös Finlandia magyar bajnok és nemzetközi bajnok szakértelmével és MCDC tapasztalataival végigkóstolták a koktélokat, majd eredményt hirdettek a látvány, a gyorsaság és az íz alapján. A dobogó első fokára a Barátok csapat alkotta Labancz Lilla és Bárdosi Sándor állhatott fel, büszkén magasba emelve a mesterfokozatú sztár-koktélkeverő oklevelesüket. A másodikak a Kiscsillagok lettek, a harmadik helyen Zsidró Tamás és Hajas László végzett, míg Pély Barna és Galambos Dorina cseppet sem méltatlankodva vették tudomásul, hogy leszorultak a dobogóról. A mesterfokú képesítést mindannyian megkapták, sőt a finom italokból otthonra is vihettek egy-egy üveggel.Pin It
©2023 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés