Itt az első Villányi RozéMaraton

Itt az első Villányi RozéMaraton - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Itt az első Villányi RozéMaraton

A Villányi borvidék szívében új fesztivált rendeznek széleskörű összefogással a villányi borászok, a civilek és a helyi önkormányzat.  A Vörösborfesztiválról jól ismert városban most egy nyári érdekességgel rukkolnak elő.

A Villányi RozéMaraton, avagy száz hosszúlépés Villányban, 2011. július 15-16-án, pénteken és szombaton várja a nyár és a hűs rozé szerelmeseit. A legfrissebb, fiatalos hangvételű fesztiválon a Villányi borvidék borászai egy helyen, a forgalomtól elzárt villányi pincesor felső részén mérik majd a nyár egyik legüdítőbb italát, a villányi rozét.
A hangulatot emeli az a futóverseny, ahol nem csak a gyorsaságot, de a „legrozébb” kinézetet is díjazni fogják. A ritmusos, pezsgő programokon minden korosztályra számítanak. A forró nyarat és a felfokozott hangulatot az egyre népszerűbb rozéfröccsel, a kisebbek esetében málnaszörppel hűsítik.
A rozéstandokon az alábbi pincészetek csatlakoztak: Agancsos Pincészet, Bock Pincészet, Gere Attila Pincészete, Gere Tamás és Zsolt Pincészete, Keller Pincészet, Mokos Családi Pincészet, Polgár Pincészet, Sauska Pincészet, Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet és még további borászok.
Info: • http://villanyiborvidek.hu/hu/programok/308_villanyi-rozemaraton

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés