Élményvonattal a Balaton északi partjára

Élményvonattal a Balaton északi partjára - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Élményvonattal a Balaton északi partjára

A MÁV Nosztalgia a klasszikus balatoni kirándulások hangulatát idéző vonatot indít június 26-án a Balaton északi partjára, amelyen az uticél érdekessége mellett már maga az utazás is élmény. Badacsonyi bortúrára utazhatnak a vendégek, vagy meglátogathatják a tapolcai Tavasbarlangot, de akár a NOHAB mozdonyt is lefotózhatják a nyílt pályás megálláson.

Aki a Balatonfüreden leszáll a vonatról, két strand és egy élményfürdő, a tavaly megnyílt Sundance Park, valamint a Vaszary múzeum és a Csopaki borvidék kínálatából is választhat. Emellett Balatonfüred többféle városnéző túrát is kínál. Aki pedig Balatonfüreden száll fel, vagy innen tovább utazik az élményvonattal következő állomására Badacsonyba érkezik. Itt a strandolás mellett a félnapos bortúra, illetve a Badacsonyi kilátó ígér tartalmas kikapcsolódást. Az ún. Badacsonyi Borúton húsz pince kínálatát is megkóstolhatják a látogatók.
A második, balatonkenesei fotómegállás után délben Tapolcára érezik az élményvonat. A visszafelé úton is tartogatnak meglepetéseket, büfé és bárkocsiban könnyû vacsora elfogyasztására is van lehetőség, valamint a Piano kocsi zenekínálatát is élvezhetik a kirándulók.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés