Tréfásan döntetlennek minősítették az Eger-Szekszárd Bikavér Párbaj eredményét a rendezvényen részt vevő látogatók. A bikavért népszerűsítő budapesti programot immár negyedszer rendezték meg.

Teltházas volt a 4. Eger-Szekszárd Bikavér Párbaj a Corinthia Hotel Budapest Átrium termében február 20-án, a kóstolón összesen 26 pince – 13 egri és 13 szekszárdi – mutatta be bikavéreit a közönségnek. A program egy mesterkurzussal kezdődött,  Mészáros Gabriella nemzetközi borakadémikus kóstolóval egybekötött előadásán a régebbi évjáratok boraival ismerkedhettek a résztvevők, valamint a bikavérek érlelhetőségét vizsgálták.

A szakmai kóstolóval induló rendezvény a délután folyamán a nagyközönség előtt is megnyílt. A Bikavér párbajra valamennyi jegy elővételben elkelt. A nagyközönségnek szóló kóstolón mintegy 200 vendég ismerkedett a legjobb bikavérekkel, az esemény szakmai részén pedig körülbelül 100 szakmabeli – sommelier, borkereskedő, újságíró – kóstolta Eger és Szekszárd legjobb bikavéreit.
 

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés