Cigánykerekező mixerek, akrobatikus trükkök és palackfogások

Cigánykerekező mixerek, akrobatikus trükkök és palackfogások - 5.0 out of 5 based on 2 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Cigánykerekező mixerek, akrobatikus trükkök és palackfogások

Idén is megrendezték a hazai mixerek egyik legrangosabb megmérettetését, a Bacardi-Martini Open Cup-ot. Klasszikus koktélkeverésben 40, flairben vagy más néven akrobatikus bartendingben 12 versenyző állt az italpult mögé.

Az italkreációikat titkos szobában értékelte a zsûri. Az eredménynél az is számított, hogy a mixerek a megszabott időn belül tudták-e elkészíteni az italokat. A flair műfajban is fontos volt az íz és az idő, de ők az akrobatikus elemekre is kaptak pontokat, így alakult ki a végeredmény.
A klasszikus kategóriában a tavalyi első, Horváth Zsolt közel volt a címvédéshez, ám végül egy fiatal tehetség, Onufer Gábor aratta le a babérokat, aki duplán örülhetett, az elsőségért járó kupa és pénzjutalom mellé ugyanis a legjobb Martini Rosato alapú italért járó különdíjat is hazavihette.
A flairtending döntőben hét fiú és egy lány mutatott be új trükköket és készített - izgalmas palackfogásokkal és mutatványokkal - italkreációkat. Buda Juli, az egyetlen női döntős cigánykerekezve kevert, ami hatalmas ovációt váltott ki a nézőkből. Ezt a kategóriát Urbán Roland nyerte.
A verseny után a lengyel sztármixer, a flairtending nemzetközi csillaga, Marek Posluszny tartott bemutatót, aki az ütemes zenére szinte repkedett a pult mögött, folyamatos vastapssal kísérve.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés