A Mercure lánc legjobb borai

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

A Mercure lánc legjobb borai

Egy szállodalánc színvonala számos tényezőtől függ, többek között attól is, melyik bort tekinti a sajátjának, vagy, ahogy régen mondták, a ház borának. Az Accor lánchoz tartozó Mercure szállodák immár hagyományosan minden évben meghívják partnereiket, hogy nagyszabású vacsora keretében zsűrizzék a címre pályázó nedűket.

A turisztikai szakmában dolgozó amatőr kóstolók - tekintélyes borászok és a bort kiválóan ismerő szakemberek társaságában – kedd este választották ki az 58 jelöltből azt a tucatnyit, amelyek majd érdemesek lesznek a ház bora elnevezés egy éven át tartó viselésére.

Az igazi győzteseket azonban a vendégek választják ki, akik egy éven át rendelnek-válogatnak az itallap nedűiből. A Mercure City Centerben tartott kedd esti rendezvényen Horváth Gábor, a magyarországi és a szlovákiai Mercure szállodák brand menedzsere hirdette ki a tavalyi legnépszerűbbeket: ezek szerint a legutóbbi merítésből a fehérek közül a Nyakas Pincészet  2009-es Chardonnay palackja,  a vörösborok kategóriájában Takler András 2008-as Szekszárdi Kékfrankosa, az édesekből pedig Majoros László 2001-es Ötputtonyos Tokaji Cuvée-je fogyott leginkább.

Pin It
©2022 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés