A belvárosból a Budai Várba költözik VI. Budapesti Pálinkafesztivál

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

A belvárosból a Budai Várba költözik VI. Budapesti Pálinkafesztivál

Új helyszínen nyitja meg kapuit a tavaszi Pálinkafesztivál. Május 5-8. között a Városháza Park helyett a Budai Várban várja a látogatókat a legnagyobb fővárosi gasztronómiai rendezvény

A jól megszokott belvárosi Budapesti Pálinkafesztivál ideiglenesen felköltözik a Budai Várba. A rendezvény eredeti otthona, a Városháza Park és annak környéke ugyanis nem készül el május elejére. A Károly körúti átalakítások miatt a fesztivál szervezői úgy döntöttek, hogy az őszi Budavári Kolbász – és Pálinkafesztivál jól bevált helyszínén rendezik meg az immár hatéves eseményt, amely kínálatában persze semmit sem változik.  A vendégek több száz párlat, valamint házi sajt, finom bor, csoki, pezsgő, és kolbász közül válogathatnak.

Az idei év pedig nemcsak a helyszín, hanem az ízek tekintetében is más lesz. 2011, a szilva éve a Budapesti Pálinkafesztiválon, ahol a hamvas gyümölcsből készült ételek, valamint párlatok kapnak főszerepet. Ennek apropójaként a látogatók megkóstolhatják az Év blendelt Szilvapálinkáját is, amelyet közösen készítenek el Magyarország pálinkafőzői.

S még mindig nem ért véget az újdonságok sora: a szervezők a bejutást, és a fizetés módját is leegyszerűsítik: az OTP Bank jóvoltából a kuponos rendszert felváltja egy új generációs PayPass elektronikus fizetési mód. Minden látogató a belépőjegye mellé egy ajándék feltölthető kártyát kap, amellyel gyorsan és könnyen vásárolhat a fesztivál területén, sőt a rendezvényt követően a kártya további használatára is lehetősége nyílik.

Pin It
©2022 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés