Liba Márton nap Móron, az Öreg Prés Étteremben

Liba Márton nap Móron, az Öreg Prés Étteremben - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Liba Márton nap Móron, az Öreg Prés Étteremben

Liba Márton nap Móron, az Öreg Prés Étteremben
Márton nap Móron, az Öreg Prés Étteremben. Márton nap liba nélkül elképzelhetetlen! Öreg Prés Éttermünkben évről évre libanapokkal készülünk a jeles napra, és ínyenc Márton napi libaételeket varázsolunk éttermünk vendégeinek. Jöjjenek le Márton napra Mórra, és kóstolják meg ludas ételeinket.

Márton nap Mór

Mór város központjában, egy csendes, nyugalmas kis utcában található tájjellegű fogadónk. 300 éves ennek a kis utcának a története, ahol ezek a házak az elsők között épültek. A XVII. századi parasztházak egykor egy jómódú parasztgazda tulajdonában álltak.
A Fogadó „Márton – háza” teljesen eredeti formában maradhatott, ahol most tájház lett berendezve. A hangulathoz sokat tesz a tágas udvar és az, hogy a szobákban és a közös helyiségekben minden dísztárgyunk helyi régiség.

A 25 szoba és 5 apartman berendezése részben az 1700-as éveket idéző festett, ill. faragott osztrák bútorok, amelyek stílusában az itt élő svábokéhoz hasonlíthatók. De vannak hazai ónémet bútorral berendezett szobák is, illetve egy szobasor neobarokk bútorral került kialakításra. Az udvar közepére eredeti minta szerint kenyérsütő kemencét építettünk.
Természetesen ahhoz, hogy fogadónk korunk kényelméhez hozzászokott vendégek igényeinek megfelelhessen, belül modernizáltuk. A szobák mindegyike fürdőszobával, színes televízióval, telefonnal, minibárral felszerelt. Az apartmanokhoz ezeken kívül konyha is tartozik.

Öreg Prés Éttermünkben finom, házias ételekkel, móri specialitásokkal várjuk Vendégeinket. Magyarországon először, éttermünkben találkozhatnak hazánkban eddig ismeretlen szarvasmarha-fajta húsából készült ételekkel. Ezt az ősi fajtát félvad tartással tenyésztik, a belőle készült ételek egyedi ízekkel rendelkeznek. Kóstolják meg a galloway-ból készült ételkülönlegességeinket!

Időpont, nyitva tartás
2013. november 8. /péntek/ - 2013. november 11. /hétfő/
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés