Budai Gourmet fesztivál

Budai Gourmet fesztivál - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Budai Gourmet fesztivál

Időpont: 2011. június 3 - 5.

A legjobb éttermek és borászatok, a legfinomabb pálinkák, sajtok, szalámik, sonkák, mézek és felsorolni is nehéz, hogy mi minden más várja a Budai Gourmet látogatóit június 3-4-5-én a Millenáris Parkban. A rendezvény június 2-án délben, a zártkörű szakmai nappal indul, ahol a gasztronómiai iparág szereplőit várják, a kistermelőtől a nagykereskedőig, a szakácsoktól a kritikusokig, lehetőséget kínálva az ismerkedésre, kapcsolatépítésre. Ezen a napon – neves szakemberek segítségével – megválasztják az egyes termékkategóriák legjobbjait, hogy a másnaptól már a nagyközönség felé is nyitott eseményen a látogatók megismerkedhessenek a szakemberek által legjobbnak tartott „Gourmet termék”-ekkel. Az est záró programjaként pedig a XII. Pannon Bormustra Díjkiosztó Gálája kerül megrendezésre.

A Budai Gourmet a második napjától, június 3-án 12 órától már nyitott a nagyközönség előtt, s onnantól három napon át, igazi kulináris kaland és vásári hangulat vár mindenkit a Millenáris parkban, ahol minden megkóstolható és megvásárolható lesz. A belépőjegy 2900 Ft fejenként  naponta, amely magágba foglal egy kóstoló poharat és egy Fesztivál Kártyát, amely a Budai Gourmet a kizárólagos fizetési eszköze. A kártya a rendezvény számos pontján készpénzzel vagy bankkártyával feltölthető, az egyenleg minden terminálon ellenőrizhető és a kártyán megmaradó egyenleg, a rendezvény végéig visszaváltható.

További információ: www.budaigourmet.hu

A rendezvényen két színpadon is zajlanak majd szakmai bemutatók, előadások, amelyek részletes programja és a résztvevő partnerek listája, megtalálható a rendezvény honlapján.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés