Untitled Document


Untitled Document

Untitled DocumentUntitled Document

KERES VAGY KÍNÁL?

Adja fel apróhirdetését ingyen!

www.ingyenaprohirdetes.hu

 

Untitled Document

Fogfehérítés

A hagyományosabb fogfehérítő eljárás során a fogívre készített pontos sablonba hidrogénperoxid tartalmú fogfehérítő anyag kerül.

Ennek a gélnek az erősebb változatát a fogorvosi rendelőben, a gyengébbiket otthon használják egy éjszakai sínben felhelyezve. Hátránya, hogy nehezen kontrolálható, s gyakran elmarad az elvárható eredmény

 

 

Remedent

Az  egyik legkorszerűbb fogfehérítési módszer, ha a fogakra felvitt fehérítő gélt   valamely plazmaív fénnyel stimulálva, jelen esetben az REMECURE készülékkel, megsokszorozzuk a fogfe- hérítés hatékonyságát.

 

 

 

 

BriteSmile

A jelenkor fogfehérítési módszerei közül a csúcstechnológiát, s egyúttal a legeredményesebb eljárást a BriteSmile által kifejlesztett, s a világon franchise rendszerben elterjedt eljárás képviseli.

Bizonyítottan semmilyen káros hatása nincs, s a legmarkánsabb eredményeket produkálja.
Érdekesség, hogy a 2003-as Oscar átadáson néhány sztár a BriteSmile-tól kapott fogfehérítő ajándékot.
Egyetlen hátránya a rendszernek, hogy igen drága egységes ára van szerte a világon.

Klinikánk főleg a két utóbbi fehérítési eljárást alkalmazza.

 

 

A fogak elszíneződésének okai:

  • legfontosabb tényező, hogy a különféle ételekkel italokkal bevitt szinezőanyagok  beivódnak hosszútávon a zománc mélyebb rétegeibe is, ahonnan már hagyományos fogmosási technikával nem lehet eltávolítani. (pl.: kávé, tea, mesterséges szinezők, stb.)

  • dohányzás

  • elszíneződött tömések

  • gyökérkezelt fogak

  • a fogak fejlődésének idején bevitt bizonyos tipusú gyógyszerféleségek (pl.: tetran, doxycyclin, túl sok dentocar, fluor, stb.)

Minden tipusú fehérítési eljárást megelőz egy alapos fogkőeltávolítás, polírozás. Érdemes a lyukas fogakat is ellátni, bár a fogszínű töméseket a pontos színválasztás miatt logikusan csak a fogfehérítő eljárás után szabad behelyezni.

fogfehérítés előtt
fogfehérítés előtt
fogfehérítés után
fogfehérítés után

 

 

 
Untitled Document

Untitled Document