My status
Untitled Document


Untitled Document

Untitled Document


Magyarorszg htrkpe

Kis Htrkp Magyarorszgrl
Palics - Villa Ancora


Untitled DocumentUntitled Document

Visszr Centrum Szeged - Visszr kezels, lzeres visszr kezels, injekcis visszr kezels

 

A visszrrl

A visszr rendkvl gyakori mind Eurpban, mind haznkban, ahol minden msodik felnttnek vannak visszrtgulatai.

A visszr az eszttikai rendellenessgek egyszeren megoldhat fajti kz tartozik. A manapsg hasznlt visszr kezelsi eljrsok nem megterhelek s szp eredmnyet lehet velk elrni. A visszrnek klnbz fajti vannak: a legkisebb mret visszerek, a pkvnk vagy seprvnk (1 mm-nl vkonyabbak), ezutn kvetkezik a hlzatos elrendezds, 1-2 mm tgassg vna fonat, majd az oldalgi visszerek, melyek tmrje 3-15 mm-ig terjedhet.

 

A visszerek fajti: pk vagy sepr vnk

A pk vagy sepr vnk, nevknek megfelelen valban pk vagy sepr ill. ecset alakak vagy a comb kls oldaln inkbb kerk kllszerek. Az ilyen tpus visszerek rendszerint mindkt lbon megtallhatk, nknl gyakrabban, a frfiaknl valamivel ritkbban. Mivel ez a leggyakoribb visszrtpus, rthet mdon sokan jelentkeznek ezen visszerek eltntetsre, hisz eszttikai szempontbl meglehetsen zavarak lehetnek egy csinos ni lbon. tmrjk 1 mm-nl vkonyabb. A megszrt rbe beadva a gygyszer vgig ramlik ezen a hajszlren, st a vele kapcsolatban lv tbbin is. Mindez szemmel jl kvethet folyamat.

Visszr gygytsra lzer kezelseket is alkalmaznak, amely a legvkonyabb vnk kezelsnl lehet hatkony. A kezels lnyege a lzer energijra fejld h miatt bekvetkez vralvads. Mg jobbnak bizonyult a nem lzer termszet, nagy energij vacuval induklt specilis hullmhossz visszr fnykezels (IPL). A lzer s fny kezelsek a pkvnk eltntetsre hasznlhatk. Azokban az esetekben van egyrtelm haszna, amikor az r olyan vkony, hogy valban nem lehet megszrni.

Fontos tudni, hogy mind a vkonyabb mind a vastagabb pkvnk, a visszr kezels mdjtl fggetlenl kijulsra hajlamosak, rendszerint nem a mr kezelt terleten, hanem a vgtag egyb rszein. Mindez nem a visszr kezelssel, hanem az elvltozs termszetvel van sszefggsben.

 

Hlzatos elrendezds vna fonat

A visszerek osztlyozsban a kvetkez mret a hlzatos elrendezds, 1-2 mm tgassg vna fonat. Ezek az erek rendszerint a trdhajlatban vagy a comb hajlt, esetleg kls oldaln fordulnak el, injekcival eredmnyesen kezelhet.

 

Oldalgi visszerek

A nagy visszrtrzsek oldalgai, tmrjk 3-15 mm-ig terjedhet. A vgtagon rendszerint ferde irnyban futnak, gyakran kanyargsak, idnknt szlszem-szer kiblsdst mutatnak. A vgtagon hosszban fut, nagy visszr trzsekbe mlenek. Injekcival, s mtttel is jl kezelhetk.

A vna trzsek a vgtag bels oldaln teljes hosszban s htul a lbszron helyezkednek el. Rendszerint a mtti megoldssal szvdmny nlkl eltvolthatk. A jelentsen tg visszr trzseket csak ritkn, mtti ellenjavallat esetn injekcizzuk.

 

Visszr Centrum

Fjdalommentes visszrkezels


6720 Szeged, Kllay Albert u. 7., I. emelet
Bejelentkezs: (20) 330-8804
E-mail: remediteam@gmail.com

 

 

 Visit SZEGEDI WIW


Untitled Document


2007 Copyright C Horvth Zoltn e.v. - Jogi s adatvdelmi nyilatkozat
A weblapot ksztette s zemelteti: Kontraszt Produkcis Iroda
mobil: 30/9 289-390, e-mail: kontraszt@tiszanet.hu


Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkci Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkci