Untitled Document


Untitled DocumentUntitled Document

Untitled Document

Hobbi állatok, díszállatok, kisállatok

Libri ÖRÖK HŰSÉG - KUTYASZÍV - MEGHATÓ KUTYATÖRTÉNETEK

ÖRÖK HŰSÉG - KUTYASZÍV - MEGHATÓ KUTYATÖRTÉNETEK

A kutya hűsége értékes ajándék: a hűséges kutyával kötött szövetség ugyanúgy "örök", amennyire csak élőlények kapcsolata e földön örök lehet egyáltalán - írja Konrad Lorenz, a Nobel-díjas tudós "Ember és kutya" című könyvében.
Christina és Carol Bigley kötetének minden egyes írása - valamennyi izgalmas, különleges, megható, könnyeztető, keserédes történet - is erről szól: négylábú barátaink legendás hűségéről, amely "örökké" tart. Pontosabban: szívük utolsó dobbanásáig...
Megvásárlom!

100 LEGENDÁS KUTYA

100 LEGENDÁS KUTYA

"A kutya az ember legjobb barátja." A mondás biztosan nem túloz. A történelem előtti idők óta, amikor a kutya megengedte, hogy közelítsünk hozzá, majd megszelidítsük, az ember megingathatatlanul odaadó híve. Mindmáig társunk a játékban, a munkában, és hűséges barát - legyen pásztor, vadász, mentő, katona, vakvezető vagy társállat. Mivel ennyire közel került az emberhez, a kutya beköltözött a képzelet világába is, megszámlálhatatlan legendát, festményt, könyvet és filmet ihletett.
Ez a könyv a királyok kutyáitól a híres Rin Tin Tinig és a huncut Miluig száz ismert vagy névtelen, valóságos vagy képzeletbeli eb arcképtárának segítségével mutatja be a kutyák világát. Egyben főhajtás valamennyi apró, nagyobb, vakmerő, ragaszkodó négylábú barátunk előtt, s egyaránt kellemes időtöltést kíván nyújtani a kutyák szerelmeseinek és a kinológusoknak.
Megvásárlom!

Libri Kutya testbeszéd

KUTYA-TESTBESZÉD - 100 JEL ÉS JELENTÉSÜK, HOGY ÉRTSÜK ŐKET

Ugat a kutyám. Vajon mit akar mondani nekem? Ebből a könyvből megtudhatjuk. És még nagyon sok minden mást, például azt, hogyan kommunikál kedvenc négylábúnk kutyatársaival, s hogyan velünk, emberekkel és a gazdival. A könyvet szakavatott és tapasztalt állatorvos állította össze.
Megvásárlom!

További könyvek kutyákról!

Rágcsálók

 

Halak

 

Kutyák

 

 

 

Untitled Document