">
 
 
Untitled Document


Untitled Document

Untitled Document

Untitled Document

Potenciabolt

Biztosan jó oka van annak, hogy ide találtál, lehet hogy nálatok is hasonló a helyzet ? Ha új vendég vagy nézz körül, ha már jártál nálunk látod, hogy terméklistánkat  új  termékekkel bővítettük. Olyanokkal, melyek szintén a legkeresettebb és legmegbízhatóbb  kategóriába tartoznak.
Nálunk csak olyan termékeket találsz, amiket már kipróbáltak, hatásuk biztos, mellékhatásuk nincs, és gyártásuk ellenőrzött körülmények között folyik.

A két, már jól bevált étrendkiegészítő kapszula a VIRILITY MAX és a DRAGON POWER mellett , itt a  SATIBO kapszula, mely egyedülálló gyógynövény összetételénél fogva nemcsak férfiaknak, hanem nőknek  is ajánlott a vágykeltő és vitalizáló hatása miatt.
Az esélyegyenlőség miatt a Hölgyeknek is további termékeket ajánlunk!
Akik mégis idegenkednek a kapszulák bevételétől, azoknak ajánljuk a uraknak és hölgyeknek kifejlesztett  orgazmust elősegítő, állóképesség fokozó, és késleltető krémeket és spray-ket, külsőleges használattal , azonnali eredményekkel.

Vagy mit szólnál egy jó kávéhoz, - előtte ?  

A Te döntésed, hogy mit választasz !

A bizonytalan eredetű, összetételű és hatású - egyébként elég drága - szereket az apróhirdetésekben, vagy az aluljárókban, vagy az igazolt és ellenőrzött minőségű és hatásfokú legális készítményeket garantált hatással.

 

Dragon Power potencianövelő

A DRAGON POWERA SÁRKÁNY EREJE 100% növényi összetevőket tartalmazó étrendkiegészítő ,szexuális teljesítményt fokozó kapszula. AZONNALI HATÁS- MELLÉKHATÁS NÉLKÜL Hatását az ősi kínai kultúrában már évszázadok óta ismerik. Azon kevés és kiváltságos személyek, uralkodók használták, akik azután széles körben nagy megbecsüléssel rendelkeztek.

GARANTÁLT HATÁS

- 20-40 perc elteltével érezhető és alkalmazható hatás mellékhatások nélkül, még gyomorégés sem- A véráramlást megnövelve a pénisz szöveteire hat ,ezzel elősegíti a teljes és hosszantartó erekciót,a méretre is kedvező hatással van- zavarokkal küzdő férfiaknál segít a korai beteljesülés elkerülésében, hosszan tartó együttlétet biztosít - partnere örömére

- többszöri aktusok, napokig tartó szexuális aktivitás, SZERETNÉ ELFELEJTENI A FELEJTHETŐ ÉJSZAKÁKAT ? SZERETNE FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYT NYÚJTANI PARTNERÉNEK AKÁR EGÉSZ HÉTVÉGÉRE ? TERMÉSZETES - KŐKEMÉNY VÁLASZ A KÉRDÉSRE.

 

Virility Max potencianövelő

A VIRILITY MAX jelenleg a világon az egyik legkeresettebb potencianövelő és szexuális teljesítményfokozó kapszula.

Az USA-tól Törökországig,- Lengyelországtól Kuwaitig engedélyezett és mindenhol BESTSELLER- ként keresik és a gyártó legjobban fogyó terméke.

A HATÁS GARANTÁLVA

Vásárlási szándékához figyelmesen olvassa el az alábbi gyártói hatékonysági útmutatót:

  • 30 percen belüli hatás,- éhgyomorra történő bevétel gyorsabb és hosszabb hatást eredményez
  • Emeli a tesztoszteron szintet és a szexuális teljesítőképességet, természetes afrodiziákumként hatással van a nemi szervek izgatására.
  • Serkenti a pénisz szöveteinek növekedését, megnöveli hosszát és vastagságát, mindezt akár napokon keresztül.
  • Növeli a szexuális vágyat, hozzájárul a szexuális örömhöz, hatékony és erőteljes ejakulációt és kielégülést biztosít.
  • Hatékony / erős, többszöri és hosszantartó erekció,- akár több, mint 48 órán át, méretbeli és teljesítménybeli fejlődést okoz.
  • A következő napokra nincs negatív hatással, szex után is energikusan tart
  • Nincs mellékhatás
  • Nem alakul ki függőség , csak szükség esetén kell szedni egyszerre egy kapszulát meleg vízzel, "akció" előtt fél órával.
  • Szükséges a szexuális stimuláció

 

SATIBO AZ UNISEX KAPSZULA

(Latin jelentése szerint "megfelelni")

Nőknek , férfiaknak egyaránt kiválóan hatásos !
A SATIBO kapszula hat ősi kínai gyógynövényt tartalmaz, melynek igazi értékét a hatóanyagok kombinált, fokozott, együttes hatása jelenti.
A SATIBO-t már régóta alkalmazzák Japánban, Kínában, Közép-keleten, de rohamosan terjed Amerika és Európa szerte is.
A SATIBO a fizikai és szellemi teljesítés fokozására, az erőnlét javítására szolgáló, kizárólag gyógynövényeket tartalmazó készítmény.

A kapszulában lévő gyógynövényeknek természetes antioxidáns, anti- allergiás hatása is ismert.
Káros mellékhatásoktól sem kell tartani, mert a kapszula a gyógyhatású anyagokat megfelelő mennyiségben és kombinációban rejti.

A SATIBO kapszula bevétele a szexuális együttlét előtt 1 órával ajánlott.
Hatása egyénektől függően akár 12 óráig is fennmarad.
A SATIBO kapszulát bárki szedheti, aki szeretné vitalitását fokozni, visszaszerezni ifjúkori férfiasságát, nagyobb teljesítményt nyújtani intim perceiben.
A SATIBO hölgyek számára is ajánlott, esetükben is nő a fizikai és szellemi teljesítés, fokozódik a nemi vágyuk, felszínre kerülnek a test erogén zónái.

 

V - RX KÉSLELTETŐ KRÉM

Nagyon sok férfi szenved a korai magömlés problémájával.

Ezen segít a V- RX KÉSLELTETŐ KRÉM.

Közvetlenül a penisre kenve - külsőleg egy borsónyi adagot - biztosítja a penis állékonyságát, csökkenti az érzékenységét és többszöri használatával önbizalmat ad azzal, hogy ellenőrizni és késleltetni tudja ejakulációját.

A V - RX KÉSLELTETŐ KRÉM lehetővé teszi, hogy Ön és partnere a végsőkig kiélvezzék a szexuális együttlétüket.

 

VIRILITY MAX male coffe

A VIRILITY MAX instant kávé egy teljesen új és szellemes kiegészítés az Ön szerelmi életéhez.

Könnyű felhasználhatóságával és kellemes ízével rendkívüli eredményes- séggel hat a szexuális vágyára és teljesítőképességére .

Ez a készítmény összetételénél fogva ugyan azt nyújtja, mint a már régen bevált kapszulás megoldás , de eredeti kávébab kivonatból és cukorból készült keveréke  egy újszerű megoldást kínál annak érdekében, hogy
Ön megerősített szexuális vitalitással élje meg partnerével az érzéki örömöket.

A doboz egy 17 gr-os tasakot tartalmaz, egyszeri alkalmazásra, az instant kávék módján, meleg vízzel keverve. Elfogyasztása az együttlét előtt fél órával ajánlott!

 

VIVA ORGAZMUST ELŐSEGÍTŐ KRÉM

A VIVA CREAM 18-80 éves korú hölgyek életét gazdagíthatja, hogy szexuális kapcsolatukban több szenvedély és meghittség
legyen. A vizsgálatok és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a hölgyek legalább felének szexuális élete nem teljes, többségük nem éri el az orgazmust az együttlét alatt.

A VIVA CREAM használatával pillanatok múlva kellemes, gyengéd ,meleg bizsergést érez a clitoral területen, előkészítve egy tökéletes kimenetelű és befejezésű szexuális együttlétet. Legalább 3-5 használat után teljesedik ki a hatása. Nincsenek Mellékhatásai, nem befolyásolja a hormonális egyensúlyt.

 

PJUR MYSPRAY hölgyeknek

A PJUR MYSPRAY

Használatával ösztönzi a női nemi vágyat és egy kellemes, bizsergető érzést ad. Alkalmanként 2-4 fújással a nemi szerv területein, a hüvelyben ís frissítő, pezsgő érzést ad, hozzásegítve a hölgyet a kellemes együttlét után egy régen vágyott orgazmushoz.


PJUR Szuperhős SPRAY uraknak

A PJUR SZUPERHÖS TELJESÍTMÉNYNÖVELŐ SPRAY használata Csökkenti a túlérzékenységet, meghosszabbítja a szexuális együttlét idejét.

A PJUR SPRAY nem tartalmaz lidocaine vagy benzaicine vegyi anyagokat, ezért használhatja akkor és ahányszor akarja .
2-4, a nemi szervre irányított porlasztás és pár perc múlva készen áll egy ellenőrizhető, hosszab időtartamú és minőségi együttlétre.

 

 

 

 
Untitled Document