Óriáskivetítővel, közösségi piaccal, gasztrofotó-kiállítással, élő zenével, szurkolói pezsgővel, vagyis igazi bulihangulattal várja a nagyközönséget a Bocuse d'Or szurkolói központ a Hold utcai Belvárosi Piacon.

Forrás: MTI

Az ingyenes szurkolói központban élőben közvetítik a versenyt azoknak, akik nem jutnak be a Bocuse d'Or európai döntőjének helyszínére, a Hungexpo területére, ahol hazai és külföldi ínyencek, szakmabeliek és rajongók biztatják a húsz országból érkező szakácsokat, köztük a magyar színekben induló Széll Tamást, a Michelin-csillagos Onyx étterem séfjét.

A Belvárosi Piacon már hétfő estétől hosszabbított nyitvatartással üzemel, majd a verseny mindkét napján délután négy óráig tart az élő közvetítés. Hétfőn este hat órától élő gitárzene mellett szórakozhatnak és kóstolhatnak a látogatók, kedden és szerdán pedig a Belvárosi Cigányzenekar gondoskodik a hangulatról, később dj játszik éjszakába nyúlóan. A szerda esti eredményhirdetést és díjátadót is élőben láthatják a piac vendégei.

A szakácsversenyt a közösségi piacon finom falatokat kóstolva követhetik figyelemmel a látogatók. A népszerű gasztro- és delikát piac éttermei a tőlük megszokott izgalmas fogásokkal készülnek.

A Bocuse d'Orhoz kapcsolódóan rendhagyó tárlat látható a Belvárosi Piacon. Az alapanyagokat, különleges ételkompozíciókat, művészi tálalásokat, séfportrékat és Bocuse d'Or-hangulatot megjelenítő a fotók Bakcsy Árpád, Balkányi László, Fekete Antonio, Körmendi Imre, Patyi Árpád, Pintér Árpád, Vulman Péter gasztrofotósok munkái.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés