Kávé és pálinka egy csészében

Kávé és pálinka egy csészében - 5.0 out of 5 based on 2 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Kávé és pálinka egy csészében

Szellemi termékként védjegyoltalmat is szerzett a Pannonnhalmi Pálinkárium legújabb, kávés különlegessége. Ezért 2016 márciusától az Artisjus is őrködik azon, hogy a Coffee a’la Hungary névre keresztelt ital kizárólag Pannonhalmi Ágyas Barackpálinkával készülhessen.

Forrás: turizmus.com

A szerdai sajtótájékoztatón Barabás Attila vezérigazgató mondta el a Coffee a’la Hungary megszületését. Amellyel részben a top prémiumminőségű ágyas barackpálinka forgalmát szeretnék növelni, másrészt a vendéglátóknak szeretnének egy olyan különlegességet kínálni, amely jó profitot termelhet.

A 99 éves cég egy olyan különlegességet kísérletezett ki, amely egyformán érthető a magyar és a külföldi vendégek számára, mert két fő alkotóeleme közül legalább az egyik ismerős. Amint elhangzott, fogyasztható hidegen is, de a kompozíció igazi íze melegen élvezetes.

A kisebb adag 1,4 cl pálinkát tartalmaz, a nagyobb pedig 2 cl-t, de azt nem kötik meg, hogy milyen márkájú kávéval készüljön a különlegesség. Amit pálinkaparfümmel megfújva és reszelt aszalt sárgabarackkal díszítve ajánlanak szervírozni.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés