Beköszöntött a jégkorszak a Váci utcába

Beköszöntött a jégkorszak a Váci utcába - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Beköszöntött a jégkorszak a Váci utcába

Az X-Faktor énekesei az Icebárban koktéloztak

Hírességek is kipróbálták az újonnan nyílt Icebárt. A Vastag testvéreket és Király L. Norbit -7 fokos hideggel, meleg termo öltözékkel és Finlandia koktélokkal várták az egyedi jégkamrában. A sztárok eszkimónak öltözve hozták el az északi tél varázsát a Váci utcai jégbárba.

Az újonnan nyílt, nem mindennapi helyen nemcsak a falak, hanem a bútorok és a poharak is jégből készültek. A hűvös télnél benn jóval hidegebb, -7C° -os a levegő, amelyben ínyenc Finlandia koktélokkal melegedhetnek föl a látogatók. Az Icebár legdivatosabb viselete a termo poncsó, amely a belépő mellé jár. Sőt, ezúttal usankát is kaptak a vendégek, történetesen az X-Faktor egykori énekesei.

Király L. Norbit, Vastag Csabát és Vastag Tamást a különleges pontossággal megmunkált jégszobrok nyűgözték le leginkább, valamint megkóstolták a finom, finn vodkával ízesített shotokat, amelyeket jégpohárban szervíroztak nekik. A vendégek a hideg ellenére ki sem akartak jönni a hűtőkamrából, ahol kipróbálták a jégkanapét, szemügyre vették a Lánchíd oroszlánjainak jégből készült tökéletes mását és még táncoltak is a pörgős zenére.

Soha, még csak hasonló helyen sem járta eddig. Kicsit alulöltöztem, de az eszkimó ruhában egyáltalán nem fáztam. Zseniális az ötlet, és büszke vagyok, hogy Budapestnek már van egy Icebár-ja is – mondta Király L. Norbi.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés