Untitled Document


Untitled Document

Untitled Document


Untitled Document

Kertápolás

Igazi mediterrán hangulatot varázsolhat otthoni kertjébe mesterségesen kialakított tavakkal, csobogókkal, kis vízesésekkel. A tavakba telepített nővények és halak még látványosabbá tehetik az összhatást.

Mesterséges kerti tó vízeséssel.

Ízelítőül nézze meg videónkat!

 

A fű, pázsit ápolása, gondozása, nyírása

Sokak szerint a parkok, kertek legmegnyugtatóbb látványa az ápolt, üdezöld pázsit. A jól megválasztott pázsit-felület valóban a pihenőkert éke lehet, de csak akkor, ha nem töri a gyomnövények kikandikáló fürtje, amely a házikertészek talán legnagyobb bosszúsága.

 A gyönyörködtető zöld, egybefüggő pázsit elérésének első lépése a fűmagkeverékek helyes megválasztása. Ehhez figyelmesen olvassuk el a fűmagkeverékek kiszerelésén látható útmutatót, fajta jellemzőkre vonatkozó leírást. A magkeverékek többnyire a napos helyet igénylő fűfajták magvai, s ha árnyékos helyre kerülnek, hamar kiritkulnak.

Tovább

Kertápolás magas fokon a VIKING termékeivel

Faápolás csendesen és könnyedén 
A VIKING széles választékban kínál praktikus elektromos készülékeket sövények és fák időtakarékos ápolásához. Elektromos sövénynyíróink ideálisak sövények és bokrok alakításához zajérzékeny és házközeli területeken. Az új magassövény-vágók speciális készülékek a túl széles vagy magas sövények segédállványzat nélküli ápolásához. A nagy fogtávolságnak, az optimális késgeometriának és a nagyteljesítényű motoroknak köszönhetően a VIKING sövénynyírók és magassövény-vágók vágásteljesítménye nagyon jó. A kitűnő minőségű, sok biztonsági és kényelmi elemet tartalmazó felszerelést a hobbikertészek és a profi tájápolók egyformán nagyra értékelik.

VIKING elektromos sövénynyírók

Könnyen kezelhetők, csendesek, erősek
A VIKING sövénynyírók teljesítménye a pontos vágásnak, az egymással szemben mozgó késeknek, az optimális késgeometriának és a nyugodt, erőteljes járásnak köszönhetően nagyon meggyőző. A jó súlyelosztás kényelmessé teszi kezelést. A praktikus, falra szerelhető védőburkolat mindegyik sövénynyírónál az alapfelszereltséghez tartozik. A levehető kartámasz a hosszabb ideig tartó függőleges munkáknál kíméli a kezelőt.

Tovább

VIKING fűnyírók

VIKING fűnyírók kert specialistái
A megbízható VIKING fűnyírókkal a kertápolás egyszerűbb és biztonságosabb. A VIKING fűnyírók kezelése egyszerű, karbantartásuk könnyű. A VIKING-el mindig biztos lehet benne, hogy helyesen választott. Az átfogó VIKING fűnyíróválasztékban a klasszikus fűnyírók mellett megtalálhatók a szabadalmaztatott multi-fűnyírók is, melyek igény szerint fűnyíráshoz és mulcsozáshoz is használhatók.

Tovább

VIKING motoros kapák

Nagy teljesítménnyel
A nagyteljesítményű VIKING motoros kapákkal jól halad árkon bokron keresztül. Kiforrott technikájának és kompakt felépítésének köszönhetően hosszú évek óta kertészek, mezőgazdászok és tájápolók bevált segítői. A széles felszerelés- és tartozékválaszték garantálja, hogy a VIKING motoros kapák különböző feladatokra is alkalmazhatók legyenek.

Tovább

VIKING elektromos kaszák és fűszegélynyírók

A tisztítási munkák egyszerű megoldása
A könnyen kezelhető VIKING fűszegélynyírókkal levághatja azt, ami a fűnyírás után, a nehezen hozzáférhető helyeken megmaradt. A füvet egy pengeéles, de tartós műanyagszál vágja le egészen a szegélyekig rövidre. A nagyteljesítményű kisebb kiterjedésű területek nyírására is alkalmas elektromos kaszák kezelése különösen kényelmes.

Tovább

VIKING önjáró fűnyírók

Kényelmesen nyírhat nagy területeket is!
A VIKING kitűnő minőségű önjáró fűnyíróival öröm dolgozni. A jó motorizáltságú önjáró fűnyíróink kifejezetten erősek, és még nagyobb fűmennyiségekkel is gyorsan megbírkóznak. Segítségükkel a nagy területeket is gyorsan és kényelmesen, ülve nyírhatja. A kényelmes VIKING önjáró fűnyírók különböző nyírási szélességekkel és motorokkal kaphatóak, kézi vagy automata sebességváltóval, mellső nyírószerkezettel vagy hátsó kihordással. Ajánlatunk: a multi önjáró fűnyírók mulcsozáshoz és nyíráshoz is használhatók.

Tovább

VIKING kerti aprítók

Hasznos segítők a kert takarításakor  
Praktikus kerti segítők a szerves anyagok térfogatának csökkentéséhez, mulcsanyag-készítés, vagy a hulladékok komposztásához való előkészítése céljából.

Tovább

 

 

Untitled Document

VIKING kerti aprítók

Hasznos segítők a kert takarításakor  
Praktikus kerti segítők a szerves anyagok térfogatának csökkentéséhez, mulcsanyag-készítés, vagy a hulladékok komposztásához való előkészítése céljából.

VIKING elektromos komposztálók aprítószerkezettel

Gyorsan elintézik a fa- és sövénynyesedéket
A GE 100-as sorozatú VIKING kerti komposztáló-aprítók nem válogatósak, ha kerti hulladékokat kell összeaprítani. A VIKING GE 101 fa- és sövénynyesedék aprításánál jeleskedik. A VIKING GE 103 és GE 105 a multi-tépőfogas tárcsával és a megfordítható szeletelőkéssel ágakat és puha zöldségeket is összeaprít.

VIKING GE 103 elektromos kerti aprító

Kitűnő elektromos kerti aprító aprítószerkezettel
Nagyteljesítményű 1,8 kW-os elektromos kerti aprító Multi-tépőfogas tárcsával, megfordítható aprítókéssel, szárnyas késsel és alumínium ellenéllel. Praktikus lóhere alakú nyílás az ágasbogas gallyakhoz. Négyszögletes nyílás a puha anyagoknak. A kerekek és a nagy kézifogantyúk megkönnyítik a szállítást. Akár 30 mm-es átmérőjű ágakkal is megbírkózik.

VIKING GE 150 kerti komposztáló

Nagyteljesítményű elektromos kerti komposztáló elágazó gallyakhoz
Erős elektromos kerti komposztáló-aprító lóhere alakú nyílással. Fóliás kapcsolófelülettel és hangtompított késtárcsával felszerelve. Szabadalmaztatott Multi-Cut 150 aprítószerkezet. Ideális elágazó gallyak aprításához 35 mm-es átmérőig.

VIKING GE 260 elektromos kerti komposztáló-aprító

A csúcsmodell a klasszikus elektromos komposztálók között
Különösen nagy teljesítményű elektromos kerti komposztáló-aprító ferde betöltőtölcsérrel és háromfázisú motorral. Fóliás kapcsolófelülettel és hangtompított késtárcsával felszerelve. Szabadalmaztatott Multi-Cut 250 aprítószerkezet. Ideális nagymennyiségű kerti hulladék gyors feldolgozásához, de bokros gallyakhoz és akár 40 mm átmérőjű ágakhoz is jól használható.

VIKING GE 345 elektromos kerti aprító

Szabadalmaztatott elektromos kombinált aprító két funkcióval
Innovatív elektromos kerti aprító szabadalmaztatott forgásirányváltással. Igény szerint szecskázhat, vagy akár 30 mm átmérőjű ágakat is apríthat. Professzionális felszerelés. Kitűnően használható komposzt- vagy mulcsanyag készítéséhez.

VIKING GE 35 L csendes aprító

Csendes aprító, lassan forgó törő-vágó hengerrel
Csendes aprító, lassan forgó törő-vágó hengerrel fa- és sövénynyesedék térfogatának csökkentéséhez. Nagyteljesítményű, 2,3 kW-os elektromotor, szabadalmaztatott lóhere alakú nyílás és széles futómű a biztonságos felállítás érdekében. Akár 36 mm-es átmérőjű ágakhoz is használható.

VIKING GB 370 benzinmotoros kerti aprító

Erős, benzinmotoros kombinált aprító
A csúcsmodellünk: nagyon erős, benzinmotoros kerti aprító egyenes betöltőtölcsérrel és 6,5 LE-s felülszelepelt (OHV) motorral. A széles futómű megkönnyíti a szállítást. A Multi-Cut 350 késkészlet a puha kerti hulladékkal, a vágott virággal és az akár 35 mm vastag ágakkal egyaránt könnyedén megbírkózik. Ideális nagy telkeken vagy elektromos csatlakozás nélküli kiskertekben.

VIKING GB 370 S benzinmotoros kerti aprító

Erős aprító benzinmotorral
A csúcsmodellünk: nagyon erős, benzinmotoros kerti aprító ferde betöltőtölcsérrel és 6,5 LE-s felülszelepelt (OHV) motorral. A széles futómű megkönnyíti a szállítást. A Multi-Cut 370 késkészlet könnyedén megbírkózik akár 45 mm vastag ágakkal is. Ideális nagy telkeken vagy elektromos csatlakozás nélküli kiskertekben.

A fentiekben felsorolt Viking termékekkel kapcsolatban bővebb információt a www.stihl-viking-szeged.hu oldalon talál. 
Untitled Document