Untitled Document


Untitled Document

Untitled Document


Untitled Document

Kertápolás

Igazi mediterrán hangulatot varázsolhat otthoni kertjébe mesterségesen kialakított tavakkal, csobogókkal, kis vízesésekkel. A tavakba telepített nővények és halak még látványosabbá tehetik az összhatást.

Mesterséges kerti tó vízeséssel.

Ízelítőül nézze meg videónkat!

 

A fű, pázsit ápolása, gondozása, nyírása

Sokak szerint a parkok, kertek legmegnyugtatóbb látványa az ápolt, üdezöld pázsit. A jól megválasztott pázsit-felület valóban a pihenőkert éke lehet, de csak akkor, ha nem töri a gyomnövények kikandikáló fürtje, amely a házikertészek talán legnagyobb bosszúsága.

 A gyönyörködtető zöld, egybefüggő pázsit elérésének első lépése a fűmagkeverékek helyes megválasztása. Ehhez figyelmesen olvassuk el a fűmagkeverékek kiszerelésén látható útmutatót, fajta jellemzőkre vonatkozó leírást. A magkeverékek többnyire a napos helyet igénylő fűfajták magvai, s ha árnyékos helyre kerülnek, hamar kiritkulnak.

Tovább

Kertápolás magas fokon a VIKING termékeivel

Faápolás csendesen és könnyedén 
A VIKING széles választékban kínál praktikus elektromos készülékeket sövények és fák időtakarékos ápolásához. Elektromos sövénynyíróink ideálisak sövények és bokrok alakításához zajérzékeny és házközeli területeken. Az új magassövény-vágók speciális készülékek a túl széles vagy magas sövények segédállványzat nélküli ápolásához. A nagy fogtávolságnak, az optimális késgeometriának és a nagyteljesítényű motoroknak köszönhetően a VIKING sövénynyírók és magassövény-vágók vágásteljesítménye nagyon jó. A kitűnő minőségű, sok biztonsági és kényelmi elemet tartalmazó felszerelést a hobbikertészek és a profi tájápolók egyformán nagyra értékelik.

VIKING elektromos sövénynyírók

Könnyen kezelhetők, csendesek, erősek
A VIKING sövénynyírók teljesítménye a pontos vágásnak, az egymással szemben mozgó késeknek, az optimális késgeometriának és a nyugodt, erőteljes járásnak köszönhetően nagyon meggyőző. A jó súlyelosztás kényelmessé teszi kezelést. A praktikus, falra szerelhető védőburkolat mindegyik sövénynyírónál az alapfelszereltséghez tartozik. A levehető kartámasz a hosszabb ideig tartó függőleges munkáknál kíméli a kezelőt.

Tovább

VIKING fűnyírók

VIKING fűnyírók kert specialistái
A megbízható VIKING fűnyírókkal a kertápolás egyszerűbb és biztonságosabb. A VIKING fűnyírók kezelése egyszerű, karbantartásuk könnyű. A VIKING-el mindig biztos lehet benne, hogy helyesen választott. Az átfogó VIKING fűnyíróválasztékban a klasszikus fűnyírók mellett megtalálhatók a szabadalmaztatott multi-fűnyírók is, melyek igény szerint fűnyíráshoz és mulcsozáshoz is használhatók.

Tovább

VIKING motoros kapák

Nagy teljesítménnyel
A nagyteljesítményű VIKING motoros kapákkal jól halad árkon bokron keresztül. Kiforrott technikájának és kompakt felépítésének köszönhetően hosszú évek óta kertészek, mezőgazdászok és tájápolók bevált segítői. A széles felszerelés- és tartozékválaszték garantálja, hogy a VIKING motoros kapák különböző feladatokra is alkalmazhatók legyenek.

Tovább

VIKING elektromos kaszák és fűszegélynyírók

A tisztítási munkák egyszerű megoldása
A könnyen kezelhető VIKING fűszegélynyírókkal levághatja azt, ami a fűnyírás után, a nehezen hozzáférhető helyeken megmaradt. A füvet egy pengeéles, de tartós műanyagszál vágja le egészen a szegélyekig rövidre. A nagyteljesítményű kisebb kiterjedésű területek nyírására is alkalmas elektromos kaszák kezelése különösen kényelmes.

Tovább

VIKING önjáró fűnyírók

Kényelmesen nyírhat nagy területeket is!
A VIKING kitűnő minőségű önjáró fűnyíróival öröm dolgozni. A jó motorizáltságú önjáró fűnyíróink kifejezetten erősek, és még nagyobb fűmennyiségekkel is gyorsan megbírkóznak. Segítségükkel a nagy területeket is gyorsan és kényelmesen, ülve nyírhatja. A kényelmes VIKING önjáró fűnyírók különböző nyírási szélességekkel és motorokkal kaphatóak, kézi vagy automata sebességváltóval, mellső nyírószerkezettel vagy hátsó kihordással. Ajánlatunk: a multi önjáró fűnyírók mulcsozáshoz és nyíráshoz is használhatók.

Tovább

VIKING kerti aprítók

Hasznos segítők a kert takarításakor  
Praktikus kerti segítők a szerves anyagok térfogatának csökkentéséhez, mulcsanyag-készítés, vagy a hulladékok komposztásához való előkészítése céljából.

Tovább

 

 

Untitled Document

VIKING elektromos fűnyírók

Elektromos fűnyírók kisebb és közepes nagyságú területekhez
A VIKING elektromos fűnyírók kisebb és közepes nagyságú területekhez - szépen és halkan nyírnak
A fordulékony, alaposztályú, Linea E felszereltségű, elektromos fűnyírók mindennel fel vannak szerelve, ami megkönnyíti a fűápolást: beállítható vágási magasság, könnyen kezelhető fűgyűjtőkosár, beépített telítettségjelző és kábelszakadás-védő a hosszabbítóhoz a nagyobb biztonság érdekében. Az alacsony súlyuknak köszönhetően ideális kerti segítők, és még gyenge kezekkel is könnyen kezelhetők.


VIKING ME 340 elektromos fűnyíró

Elektromos fűnyíró fordulékony alaptípus kis területekhez
A könnyen kezelhető ME 340 elektromos fűnyíró ideális kis területekhez 350 négyzetméterig, a ház körül fákkal és bokrokkal kevéssé tagolt kertekben. Az elektromos fűnyírók karbantartásmentesek, könnyen indíthatók, csendesek és a kis súlyuknak köszönhetően könnyen irányíthatók. A vágásmagasság egyszerűen szabályozható. A fűgyűjtőkosár könnyen üríthető.


VIKING ME 360 elektromos fűnyíró

Elektromos fűnyíró fordulékony alaptípus kis területekhez
A könnyen kezelhető ME 360 elektromos fűnyíró ideális kis területekhez 350 négyzetméterig, a ház körül fákkal és bokrokkal kevéssé tagolt kertekben. Az elektromosfűnyírók karbantartásmentesek, könnyen indíthatók, csendesek és a kis súlyuknak köszönhetően könnyen irányíthatók.
A vágásmagasság egyszerűen szabályozható. A fűgyűjtőkosár könnyen üríthető.


VIKING ME 400 elektromos fűnyíró

Elektromos fűnyíró könnyen kezelhető gép közepes nagyságú területekhez
Nagyon jó minőségű elektromos fűnyíró 300-800 négyzetméteres nagyságú zöldterületek tökéletes nyírásához. Ergonómikus kialakítású tolófogantyú. Fűgyűjtőkosárral vagy teljes értékű, hátsó kihordású fűnyíróként is használható. Az időtakarékos, fűhulladék nélküli nyíráshoz utólag felszerelhető mulcsozó készlet kapható.


VIKING ME 410 elektromos fűnyíró

Elektromos fűnyíró nagyteljesítményű gép közepes nagyságú területekhez
Nagyteljesítményű elektromos fűnyíró 300-800 négyzetméteres nagyságú területek tökéletes nyírásához. Ergonómikus kialakítású tolófogantyú. Fordulékony és könnyen kezelhető. Fűnyírókosárral vagy teljes értékű, hátsó kihordású fűnyíróként is használható.


VIKING ME 443 elektromos fűnyíró

Nagyteljesítményű elektromos fűnyíró
Nagyteljesítményű elektromos fűnyíró 300-800 négyzetméteres nagyságú területek tökéletes nyírásához. Ergonómikus kialakítású tolófogantyú. Fordulékony és könnyen kezelhető. Fűnyírókosárral vagy teljes értékű, hátsó kihordású fűnyíróként is használható.

VIKING ME 450 elektromos fűnyíró

A legerősebb elektromos fűnyíró
Különösen erős elektromos fűnyíró 300-800 négyzetméteres nagyságú zöldterületek tökéletes nyírásához. Ergonómikus kialakítású tolófogantyú. Fűgyűjtőkosárral vagy teljes értékű, hátsó kihordású fűnyíróként is használható. Az időtakarékos, fűhulladék nélküli nyíráshoz utólag felszerelhető mulcsozó készlet kapható.


VIKING ME 455 elektromos fűnyíró

Elektromos fűnyíró erőkímélő gép kerékmeghajtással
Nagyteljesítményű elektromos fűnyíró kerékmeghajtással. Ideális 300-800 négyzetméteres nagyságú területekhez. Ergonómikus kialakítású tolófogantyú. Fűgyűjtőkosárral vagy teljes értékű, hátsó kihordású fűnyíróként is használható. Az időtakarékos, fűhulladék nélküli nyíráshoz utólag felszerelhető mulcsozó készlet kapható.

VIKING benzinmotoros fűnyírók

Benzinmotoros fűnyírók kisebb és közepes nagyságú területekhez
A VIKING benzinmotoros fűnyírók kisebb és közepes nagyságú területekre - kicsik, takarékosak és erősek A kompakt, alaposztályú fűnyírók könnyen indíthatók és könnyen kezelhetők. Mindennel fel vannak szerelve, ami megkönnyíti a fűápolást: beállítható vágási magasság, könnyen kezelhető fúgyújtő kosár beépített telítettségjelzővel. A takarékos VIKING fűnyírók két különböző vágási szélességgel és a nehéz terepekhez és lejtőkhöz kerékmeghajtással is kaphatók.

VIKING MB 410 benzinmotoros fűnyíró

Benzinmotoros fűnyíró fordulékony alaptípus
Kompakt benzinmotoros fűnyíró 300-800 négyzetméteres nagyságú területekhez. Ergonómikus kialakítású tolófogantyú. Fűnyírókosárral vagy teljes értékű, hátsó kihordású fűnyíróként is használható.

VIKING MB 450 benzinmotoros fűnyíró

Benzinmotoros fűnyíró nagy teljesítmény, nagy fűgyűjtőkosár
Sokoldalú benzinmotoros fűnyíró 500-1500 négyzetméteres nagyságú gyepekhez. Ergonómikus kialakítású tolófogantyú. Nagy, 60 literes fűgyűjtőkosárral vagy teljes értékű, hátsó kihordású fűnyíróként is használható. Az időtakarékos, fűhulladék nélküli nyíráshoz utólag felszerelhető mulcsozó készlet kapható.

VIKING MB 455 benzinmotoros fűnyíró

Benzinmotoros fűnyíró erős, kényelmes kerékmeghajtással
Erős, benzinmotoros fűnyíró kerékmeghajtással, 500-1500 négyzetméteres nagyságú gyepekhez. Ergonómikus kialakítású tolófogantyú. Nagy, 60 literes fűgyűjtőkosárral vagy teljes értékű, hátsó kihordású fűnyíróként is használható. Az időtakarékos, fűhulladék nélküli nyíráshoz utólag felszerelhető mulcsozó készlet kapható.

VIKING MB 455 BC benzinmotoros fűnyíró

Sokoldalú benzinmotoros fűnyíró késkuplunggal
Erős, benzinmotoros fűnyíró késkuplunggal és kerékmeghajtással. A kényelmes megoldás 500-1500 négyzetméteres nagyságú gyepek nyírásához. Ergonómikus kialakítású tolófogantyú. Nagy, 60 literes fűgyűjtőkosárral vagy teljes értékű, hátsó kihordású fűnyíróként is használható. Az időtakarékos, fűhulladék nélküli nyíráshoz utólag felszerelhető mulcsozó készlet kapható.


VIKING MB 455 C benzinmotoros fűnyíró

Erős kényelmes benzinmotoros fűnyíró kerékmeghajtással
Erős, benzinmotoros fűnyíró kerékmeghajtással, 500-1500 négyzetméteres nagyságú gyepekhez. Ergonómikus kialakítású tolófogantyú. Nagy, 60 literes fűgyűjtőkosárral vagy teljes értékű, hátsó kihordású fűnyíróként is használható. Az időtakarékos, fűhulladék nélküli nyíráshoz utólag felszerelhető mulcsozó készlet kapható.


VIKING MB 460 benzinmotoros fűnyíró

Középkategóriás benzinmotoros fűnyíró
Középkategóriás benzinmotoros fűnyíró 500-1500 négyzetméteres nagyságú területekhez. Ergonómikus kialakítású tolófogantyú. Fűnyírókosárral vagy teljes értékű, hátsó kihordású fűnyíróként is használható.


VIKING MB 505 benzinmotoros fűnyíró

Benzinmotoros fűnyíró gép három sebességfokozattal
Háromsebességes, benzinmotoros fűnyíró, bivalyerős, 6 LE-s, könnyű felépítésű motorral, kés-fék-kuplunggal, kerékmeghajtással és speciális acélból készült késsel felszerelve. Kitűnő vágási teljesítmény 500-1500 négyzetméteres zöldterületeken. Ergonómikus kialakítású tolófogantyú. Nagyon nagy, 70 literes fűgyűjtőkosárral vagy teljes értékű, hátsó kihordású fűnyíróként is használható. Az időtakarékos, fűhulladék nélküli nyíráshoz utólag felszerelhető mulcsozó készlet kapható.


VIKING MB 555 benzinmotoros fűnyíró

Rendkívüli teljesítményű benzinmotoros fűnyíró
Háromsebességes, nagyteljesítményű, benzinmotoros fűnyíró stabil, alumíniumöntvény házzal, kerékmeghajtással, könnyű felépítésű motorral és speciális acélból készült késsel felszerelve. Kitűnő vágási és gyűjtési teljesítmény 1200-2500 négyzetméteres zöldterületeken. Óriási, 80 literes fűgyűjtőkosárral vagy teljes értékű, hátsó kihordású fűnyíróként is használható. Az időtakarékos, fűhulladék nélküli nyíráshoz utólag felszerelhető mulcsozó készlet kapható.


VIKING MB 650.0 T benzinmotoros fűnyíró

Kitűnő minőségű benzinmotoros fűnyíró kerékmeghajtással
A 6-os sorozat a fűnyírók olyan új generációja, amely a gyep gondozásában különlegesen magas szintű követelményeknek felel meg. Gyökeresen új konstrukciójával évtizedek tapasztalatát testesíti meg. A sorozat berendezései könnyebben indulnak, vágási teljesítményük hatékonyabb, és kényelmesebben kezelhetők, mint a hasonló fűnyírók. Emellett rendkívül erősek is, és a kényelem új jelentésével ismertetik meg a felhasználót. Az egyedi formatervezésű új 6-os sorozat minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit csak egy fűnyírótól elvárhat az ember.


VIKING MB 655.0 G benzinmotoros fűnyíró

Kitűnő minőségű benzinmotoros fűnyíró kerékmeghajtással
A 6-os sorozat a fűnyírók olyan új generációja, amely a gyep gondozásában különlegesen magas szintű követelményeknek felel meg. Gyökeresen új konstrukciójával évtizedek tapasztalatát testesíti meg. A sorozat berendezései könnyebben indulnak, vágási teljesítményük hatékonyabb, és kényelmesebben kezelhetők, mint a hasonló fűnyírók. Emellett rendkívül erősek is, és a kényelem új jelentésével ismertetik meg a felhasználót. Az egyedi formatervezésű új 6-os sorozat minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit csak egy fűnyírótól elvárhat az ember.


VIKING MB 858 benzinmotoros fűnyíró

Erős benzinmotoros fűnyíró kerékmeghajtással
Nagyon erős benzinmotoros fűnyíró kerékmeghajtással, könnyű felépítésű motorral és speciális acélból készült késsel felszerelve. Kitűnő vágási teljesítmény 500-1500 négyzetméteres zöldterületeken. Ergonómikus kialakítású tolófogantyú. Nagyon nagy, 90 literes fűgyűjtőkosárral vagy teljes értékű, hátsó kihordású fűnyíróként is használható. Az időtakarékos, fűhulladék nélküli nyíráshoz utólag felszerelhető mulcsozó készlet kapható.

VIKING mulcsozó és oldalkidobós fűnyírók

A fordulékony VIKING MB 2R és 3R speciális fűnyírók - kanyarbajnok mulcsozó fűnyírókA VIKING MB 3 R egy sokoldalú alternatíva: multi-fűnyíró nyíráshoz és mulcsozáshoz, ott, ahol nem kell összegyűjteni a füvet. Kinyitott oldalsó terelőlemezzel az MB 3 R oldalkidobós fűnyíróként, magasabb fű nyírására is alkalmas. A háromkerekű kivitel megkönnyíti a bokrok, fák és egyéb akadályok körüli manőverezést és a szegélyek melletti nyírást. Az új VIKING MB 2 R mulcsozó fűnyíró különösen könnyű és fordulékony. A robusztus acéllemezből készült ház a lehető legtöbb kényelmet nyújtja. Az MB 2 R ideális a kissebb és közepes nagyságú kertek gyepének ápolásához.

VIKING MB 2 R mulcsozó fűnyíró

Rendkívül fordulékony mulcsozó fűnyíró
Ez a mulcsozó fűnyíró könnyedén kanyarog a bokrok, fák és más akadályok között. A ház szolid acéllemezből készült. Fűgyűjtőkosár nélkül. A mulcsozó betét biotrágyaként visszajuttatja a gyepbe a finomra aprított füvet. Univerzálisan használható 300-800 négyzetméteres nagyságú gyepeken és mezőkön.


VIKING MB 3 R háromkerekű multifűnyíró

Rendkívül fordulékony, mindentudó multifűnyíró
Univerzális, háromkerekű multifűnyíró tartós, acéllemezből készült házzal. Fűgyűjtőkosár nélkül. Oldalkidobós és mulcsozó fűnyíróként is használható. A mulcsozó betét biotrágyaként visszajuttatja a gyepbe a finomra aprított füvet. Disk Cut 55-el is felszerelhető. Univerzálisan felhasználható 800-2000 négyzetméteres nagyságú gyepeken és mezőkön.

A fentiekben felsorolt Viking termékekkel kapcsolatban bővebb információt a www.stihl-viking-szeged.hu oldalon talál.

  
Untitled Document