Untitled Document


Untitled Document

Untitled Document


Untitled Document

KertŠpolŠs

Igazi mediterrŠn hangulatot varŠzsolhat otthoni kertjťbe mestersťgesen kialakŪtott tavakkal, csobogůkkal, kis vŪzesťsekkel. A tavakba telepŪtett nűvťnyek ťs halak mťg lŠtvŠnyosabbŠ tehetik az ŲsszhatŠst.

Mestersťges kerti tů vŪzesťssel.

ÕzelŪtűŁl nťzze meg videůnkat!

 

A fŻ, pŠzsit ŠpolŠsa, gondozŠsa, nyŪrŠsa

Sokak szerint a parkok, kertek legmegnyugtatůbb lŠtvŠnya az Špolt, ŁdezŲld pŠzsit. A jůl megvŠlasztott pŠzsit-felŁlet valůban a pihenűkert ťke lehet, de csak akkor, ha nem tŲri a gyomnŲvťnyek kikandikŠlů fŁrtje, amely a hŠzikertťszek talŠn legnagyobb bosszķsŠga.

†A gyŲnyŲrkŲdtetű zŲld, egybefŁggű pŠzsit elťrťsťnek elsű lťpťse a fŻmagkeverťkek helyes megvŠlasztŠsa. Ehhez figyelmesen olvassuk el a fŻmagkeverťkek kiszerelťsťn lŠthatů ķtmutatůt, fajta jellemzűkre vonatkozů leŪrŠst. A magkeverťkek tŲbbnyire a napos helyet igťnylű fŻfajtŠk magvai, s ha Šrnyťkos helyre kerŁlnek, hamar kiritkulnak.

TovŠbb

KertŠpolŠs magas fokon a VIKING termťkeivel

FaŠpolŠs csendesen ťs kŲnnyedťn 
A VIKING szťles vŠlasztťkban kŪnŠl praktikus elektromos kťszŁlťkeket sŲvťnyek ťs fŠk idűtakarťkos ŠpolŠsŠhoz. Elektromos sŲvťnynyŪrůink ideŠlisak sŲvťnyek ťs bokrok alakŪtŠsŠhoz zajťrzťkeny ťs hŠzkŲzeli terŁleteken. Az ķj magassŲvťny-vŠgůk speciŠlis kťszŁlťkek a tķl szťles vagy magas sŲvťnyek segťdŠllvŠnyzat nťlkŁli ŠpolŠsŠhoz. A nagy fogtŠvolsŠgnak, az optimŠlis kťsgeometriŠnak ťs a nagyteljesŪtťnyŻ motoroknak kŲszŲnhetűen a VIKING sŲvťnynyŪrůk ťs magassŲvťny-vŠgůk vŠgŠsteljesŪtmťnye nagyon jů. A kitŻnű minűsťgŻ, sok biztonsŠgi ťs kťnyelmi elemet tartalmazů felszerelťst a hobbikertťszek ťs a profi tŠjŠpolůk egyformŠn nagyra ťrtťkelik.

VIKING elektromos sŲvťnynyŪrůk

KŲnnyen kezelhetűk, csendesek, erűsek
A VIKING sŲvťnynyŪrůk teljesŪtmťnye a pontos vŠgŠsnak, az egymŠssal szemben mozgů kťseknek, az optimŠlis kťsgeometriŠnak ťs a nyugodt, erűteljes jŠrŠsnak kŲszŲnhetűen nagyon meggyűzű. A jů sķlyelosztŠs kťnyelmessť teszi kezelťst. A praktikus, falra szerelhetű vťdűburkolat mindegyik sŲvťnynyŪrůnŠl az alapfelszereltsťghez tartozik. A levehetű kartŠmasz a hosszabb ideig tartů fŁggűleges munkŠknŠl kŪmťli a kezelűt.

TovŠbb

VIKING fŻnyŪrůk

VIKING fŻnyŪrůk†kert specialistŠi
A megbŪzhatů VIKING fŻnyŪrůkkal a kertŠpolŠs egyszerŻbb ťs biztonsŠgosabb. A VIKING fŻnyŪrůk kezelťse egyszerŻ, karbantartŠsuk kŲnnyŻ. A VIKING-el mindig biztos lehet benne, hogy helyesen vŠlasztott. Az Štfogů VIKING fŻnyŪrůvŠlasztťkban a klasszikus fŻnyŪrůk mellett megtalŠlhatůk a szabadalmaztatott multi-fŻnyŪrůk is, melyek igťny szerint fŻnyŪrŠshoz ťs mulcsozŠshoz is hasznŠlhatůk.

TovŠbb

VIKING motoros kapŠk

Nagy teljesŪtmťnnyel
A nagyteljesŪtmťnyŻ VIKING motoros kapŠkkal jůl halad Šrkon bokron keresztŁl. Kiforrott technikŠjŠnak ťs kompakt felťpŪtťsťnek kŲszŲnhetűen hosszķ ťvek ůta kertťszek, mezűgazdŠszok ťs tŠjŠpolůk bevŠlt segŪtűi. A szťles felszerelťs- ťs tartozťkvŠlasztťk garantŠlja, hogy a VIKING motoros kapŠk kŁlŲnbŲzű feladatokra is alkalmazhatůk legyenek.

TovŠbb

VIKING elektromos kaszŠk ťs fŻszegťlynyŪrůk

A tisztŪtŠsi munkŠk egyszerŻ megoldŠsa
A kŲnnyen kezelhetű VIKING fŻszegťlynyŪrůkkal levŠghatja azt, ami a fŻnyŪrŠs utŠn, a nehezen hozzŠfťrhetű helyeken megmaradt. A fŁvet egy pengeťles, de tartůs mŻanyagszŠl vŠgja le egťszen a szegťlyekig rŲvidre. A nagyteljesŪtmťnyŻ kisebb kiterjedťsŻ terŁletek nyŪrŠsŠra is alkalmas elektromos kaszŠk kezelťse kŁlŲnŲsen kťnyelmes.

TovŠbb

VIKING ŲnjŠrů fŻnyŪrůk

Kťnyelmesen nyŪrhat nagy terŁleteket is!
A VIKING kitŻnű minűsťgŻ ŲnjŠrů fŻnyŪrůival ŲrŲm dolgozni. A jů motorizŠltsŠgķ ŲnjŠrů fŻnyŪrůink kifejezetten erűsek, ťs mťg nagyobb fŻmennyisťgekkel is gyorsan megbŪrkůznak. SegŪtsťgŁkkel a nagy terŁleteket is gyorsan ťs kťnyelmesen, Łlve nyŪrhatja. A kťnyelmes VIKING ŲnjŠrů fŻnyŪrůk kŁlŲnbŲzű nyŪrŠsi szťlessťgekkel ťs motorokkal kaphatůak, kťzi vagy automata sebessťgvŠltůval, mellsű nyŪrůszerkezettel vagy hŠtsů kihordŠssal. AjŠnlatunk: a multi ŲnjŠrů fŻnyŪrůk mulcsozŠshoz ťs nyŪrŠshoz is hasznŠlhatůk.

TovŠbb

VIKING kerti aprŪtůk

Hasznos segŪtűk a kert takarŪtŠsakor †
Praktikus kerti segŪtűk a szerves anyagok tťrfogatŠnak csŲkkentťsťhez, mulcsanyag-kťszŪtťs, vagy a hulladťkok komposztŠsŠhoz valů elűkťszŪtťse cťljŠbůl.

TovŠbb

 

 

Törzsasztal - Borászat és Gasztronómia - Recept - Bor - Gasztronómia
Hírek, programok
Bor√°szat
Vengéglátóhelyek
Gasztronómia
Kulin√°ria
Receptek
Gasztronómiai fesztiválok
Idegenforgalmi adatb√°zis
Jeles √ľnnepeink
Videók
Bor és környéke
Vendéglátó marketing
Oldaltérkép
 
 
 Facebook Twitter email

 

 

K√©rj√ľk t√°mogassa oldalunkat!

Ha tetszik √©s hasznosnak √≠t√©li oldalunkat, valamint rendelkezik PayPal sz√°ml√°val, k√©rj√ľk t√°mogasson benn√ľnket 1000 Ft-tal!


K√∂sz√∂nj√ľk!

CimkefelhŇĎ

by Zaragoza Online

Törzsasztal - Borászat és Gasztronómia
Programajánló PDF Nyomtat Email

ElsŇĎ Szegedi Hal√°szl√© Szabads√°gharcz

Vill√°nyi V√∂r√∂sbor fesztiv√°l  2017

H√ļsv√©ti B√°r√°nyfesztiv√°l 2017 Budapest
VinCE  Wine Show 2017 Budapest
VinCE  Wine Show 2017 Budapest
VinCE  Wine Show 2017 Budapest
VinCE  Wine Show 2017 Budapest
Borjour Magnum 2017
Borjour Magnum 2017
Balatoni hal-√©s bor√ľnnep Balatonf√ľred  2016
Gyulai P√°linkafesztiv√°l 2014 Gyula
Gyulai P√°linkafesztiv√°l 2014 Gyula

VI. Tenkesalja Böllérverseny 2014. Siklós

 
2017. okt√≥ber 6 ‚Äď 8.

Villányi Vörösbor fesztivál  2017

Id√©n a legszebb v√∂r√∂sborok mellett nagyszab√°s√ļ sz√ľreti felvonul√°s, fell√©pŇĎk, koncertek, gyerekprogramok v√°rj√°k a hagyom√°nyosan okt√≥ber elsŇĎ h√©tv√©g√©j√©n, sz√ľreti idŇĎszakban megrendezett V√∂r√∂sbor Fesztiv√°l l√°togat√≥it Vill√°nyban. A rendezv√©ny a borvid√©k egyik legn√©pszerŇĪbb programja, egyben legnagyobb boros rendezv√©nye, kiemelkedŇĎ sz√°m√ļ bor√°szki√°ll√≠t√≥val √©s utaz√°st seg√≠tŇĎ t√∂megk√∂zleked√©ssel.

Tov√°bbi r√©szletek ¬Ľ

T√∂rzsasztal - telev√≠z√≥mŇĪsor vide√≥arch√≠vum


Leg√ļjabb mŇĪsorunk

Korábbi adásainak megtekintéséhez
kattintson ide! >>


Móri Bornapok 2017

Gy√∂ngy√∂si Bornapok  20162017. október 04 - 08..

Szeksz√°rdi Sz√ľreti Napok 2017

A m√≥ri bor√ľnnep saj√°tos hangulata, a j√≥ borok √©s √©telek, a mŇĪv√©szeti, kultur√°lis, sport √©s sz√≥rakoztat√≥ programok √©vente kb. negyvenezer l√°togat√≥nak ny√ļjtanak maradand√≥ √©lm√©nyeket, akik k√∂z√ľl sokan √©vrŇĎl-√©vre visszat√©rnek a V√©rtesalj√°ra. Sok m√≥ri csal√°dhoz √©rkeznek vend√©gek ebben az idŇĎszakban, √©s a testv√©rv√°rosi, a zenei, t√°ncmŇĪv√©szeti, csal√°di kapcsolatoknak k√∂sz√∂nhetŇĎen a Bornapon egyre t√∂bb a k√ľlf√∂ldrŇĎl √©rkezŇĎ vend√©g is.
Tov√°bbi r√©szletek ¬Ľ

 

 Tokaj-Hegyaljai Sz√ľreti Napok 2017

Halasi Sz√ľreti Napok 2016

 
2017. október 6 - 8.

A hagyom√°nyos programelemek mellett (sz√ľreti felvonul√°s, fŇĎzŇĎverseny, bor√°szati-gasztron√≥miai esem√©nyek, sz√≠npadi mŇĪsorok stb.) az idei rendezv√©ny is rengeteg programmal v√°rja a v√°rosba √©rkezŇĎket. Koncertet ad az EDDA, Kir√°ly Viktor, Mar√≥t Viki √©s a Nova Kult√ļrzenekar, Kormor√°n, Balk√°n Fanatik. GyerekmŇĪsorok √©s foglalkoz√°sok, sz√≠nes sz√≠npadi produkci√≥k √©s a hagyom√°nyos sz√ľreti felvonul√°s is szerepel az idei fesztiv√°l programj√°ban.
Tov√°bbi r√©szletek ¬Ľ

K√ľrtŇĎskal√°cs Fesztiv√°l  Budapest

Halasi Sz√ľreti Napok 2016


2017. október 13 - 15.

A K√ľrtŇĎskal√°cs Fesztiv√°l, amely a leg√ļjabb hungarikumunk, a k√ľrtŇĎskal√°cs n√©pszerŇĪs√≠t√©s√©√©rt j√∂tt l√©tre, egy igazi hagyom√°nyŇĎrzŇĎ gasztro-kultur√°lis esem√©ny, amely 2017. okt√≥ber 13-15. k√∂z√∂tt lesz a budai Geszteny√©s kertben. C√©lja az eredeti erd√©lyi-magyar, fasz√©npar√°zson s√ľlt k√ľrtŇĎskal√°cs √©s annak a t√∂bb mint k√©tsz√°z √©ves hagyom√°nyos k√©sz√≠t√©si m√≥dj√°nak megismertet√©se.

Tov√°bbi r√©szletek ¬Ľ

 

 

 
Bor√°szatok

Tiffán Ede és Zsolt Villányi borászok

TIFF√ĀN EDE √©s ZSOLT
PINC√ČSZETE

B√ČLA BOR√ĀSZAT

Koch Bor√°szat - Koch Csaba

KOCH BOR√ĀSZAT

Gere Tamás Pincészete Villány. Gere Pince, Gere Pincészet, Gere Borászat.

GERE TAM√ĀS √©s ZSOLT
PINC√ČSZETE

Varsányi Lajos verpeléti pincészetének (KER COOP)bemutatkozó oldala

VARS√ĀNYI PINC√ČSZET

Vin Art Pincészet Villány - Koch Csaba borász

VIN ART PINC√ČSZET

Polg√°r Pince Vill√°ny

POLG√ĀR PINCE
POLG√ĀR ZOLT√ĀN

ANTAL PINC√ČSZET

SAJG√ď PINCE √©s PANZI√ď

Kiemelt témáink

Frankóságok

Frank Sándor Venesz díjas mesterszakács recept videói

Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács, a Fehértói és a Roosevelt téri Halászcsárda (Szeged) tulajdonosa több mint félszáz receptvideót ad közre.

Gasztrofolklór

Barta L√°szl√≥ gasztrot√∂rt√©neti elŇĎad√°sai

Kép 4

Barta L√°szl√≥, az AlgyŇĎi hal√°szcs√°rda tulajdonosa elŇĎad√°saiban a gasztron√≥mia t√∂rt√©nelmi vonatkoz√°saival, a magyar √©s a nemzetk√∂zi konyha hagyom√°nyaival ismerteti meg n√©zŇĎit.

Séf László Beverly Hills-ben

S√©f L√°szl√≥ receptjei √©s cikkei a tengerent√ļli gasztron√≥mi√°r√≥l

Kép 5

A si√≥foki szt√°rszak√°cs egy √©vtizedet t√∂lt√∂tt Amerik√°ban, √©s a hollywoodi szt√°rok szak√°csak√©nt megismerte a cs√ļcsgasztron√≥mi√°t.

Szal√°mi, kolb√°sz

A Balatoni H√ļs Kft.szal√°mi, kolb√°sz k√ľl√∂nlegess√©gei

Balatoni J√≥zsef t√∂bb mint harminc √©vig volt a Pick, szal√°mi mestere. Szinte mindent tud a szakm√°r√≥l amit tudni lehet. Jelenleg saj√°t v√°llalkoz√°s√°ban t√∂bb mint 80 f√©le k√ľl√∂nlegess√©get k√©sz√≠t.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mentés

Mentés

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

 

Mentés

Mentés

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

 

FOGAD√ď az √ĖREGPR√ČSHEZ
Hotel √©s √Čtterem M√≥r

 A SzabadtŇĪzi Lovagrend √©s a szabadt√©ri gasztron√≥mia internetes f√≥ruma

 Margit receptjei, recept gyŇĪjtem√©ny

Borverseny
Untitled Document Cylex Silver DŪj

 
Untitled Document