Untitled Document


Untitled Document

Untitled DocumentUntitled Document

 

 

Frankóságok recept DVD ajándékba!
Kattintson a képre!

Frankóságok recept DVD ajándékba!

 

KERES VAGY KÍNÁL?

Adja fel apróhirdetését ingyen!

www.ingyenaprohirdetes.hu
Reklámajándék webáruház

 

Üvegdíszek

Ajándéktágy - Üvegdísz

 

Plakettek

Ajándéktágy - Plakett

 

Tollak

Ajándéktágy - Toll

 

Bor tartozékok

Ajándéktágy - Bor tartozék

 

Italtartók, tartozékok

Ajándéktágy - Italtartó, tartozékok

 

Kulcstartók

Ajándéktágy - Kulcstartó

 

Pénztárcák, névjegykártyatartók

Ajándéktágy - Pénztára, névjegykártyatartó

 

Képkeretek

Ajándéktágy - Képkeret

 

Csíptetők: nyakkendő, szalvéta, pénz

Ajándéktágy - Csíptetők: nyakkendő, szalvéta, pénz

 

Öngyújtók

Ajándéktágy - Öngyújtó

 

Bicska, zsebtükör

Ajándéktágy - Bicska, zsebtükör

 

Egyéb

Ajándéktágy - Egyéb

 

Tálcák

Ajándéktágy - Tálca

 

Bélyegzők

Ajándéktágy - bélyegző

 

Untitled Document

Milyen ajándékot vegyen különféle típusú pasiknak?

A konyhatündér : a férfi, aki szeret főzni
A barkácsolós pasi: a férfi, aki szabadidejében fúr-farag
A gourmand: az ínyenc férfi
A filmrajongó: aki szívesen jár moziba

Ajándékozni öröm. Annak is, aki adja, és annak is, aki kapja. A legnagyobb gondot általában az okozza, hogy mi legyen maga az ajándék. A meditálás általában a „Minek örülne?” kérdéssel kezdődik. Ahhoz azonban, hogy a kiválasztott meglepetés valóban azt a hatást váltsa ki, amit szeretnénk vele elérni, érdemes meglesni, hogy párunk, a FÉRFI mivel foglalkozik szabadidejében, mi a hobbija…és melyik típusba tartozik. Álljon itt ehhez egy kis segítség:

 

A konyhatündér

Nagy öröm nekünk, nőknek, ha olyan férfiemberrel áldott meg minket a sors, aki otthonosan  mozog a konyhában, elkészítendő ételeinek listáján nem csak a tea és a piritós szerepel, hanem mondjuk a töltött bárányborda. Ha ínyenccel hozott össze minket az élet, ám néha még neki is gondot okoz az ősi kérdés, miszerint: „Na jó, de mit főzzek?”, remekül puskázhat a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin receptjei közül, (sőt, ha az elkészítés sorrendjével problémái adódnának, az sem gond, videón is megnézheti, tessék csak ellesni a trükköket bátran!) vagy akár a Virtuális Plébánia receptjei között.
És ha mi akarjuk őt meglepni? Mi sem könnyebb: válasszunk neki olyan konyhai eszközt, amivel még nem rendelkezik – esetleg mi is régóta vágyunk rá: új evőeszköz, márkás késkészlet, palacsintasütő, esetleg egy új főzőlap? Tippek itt.
S ha a konyhaművészet rejtelmeit még nem sikerült elsajátítania, ám érdeklődve figyeli, ha mi szöszmötölünk a tűzhely mellett, ne sajnáljuk rá az időt, tanítsuk meg mi magunk. Közös játék, közös öröm – és közös eredmény. Higgyék el, megéri.
Vendéglátóhelyek, étteremajánlók a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin portáljáról Ha örömmel díszíti a lakást, kiegészítőket keresgél, jó ötletei vannak a szobák színével kapcsolatban, és nem kap a szívéhez attól sem, ha a lakástextilen szeretnénk változtatni, innen is örülhet bárminek!

 

 A barkácsolós pasi

Párunk szabadidejében fúr-farag, kedvenc szava a szerszámgép, a haverokkal szék – polc – asztal készítésébe fog, leggyakrabban hozzánk intézett kérdése a „Drágám, hol a csavarkulcs?” A lakásban folyamatosan csavarhúzókba botlunk, minden vágyunk egy kisszoba vagy legalább egy sufni, ahol ezeket az eszközöket tárolni lehetne? Ne mérgelődjünk! Gondoljunk arra, hogy ez neki egyrészt örömet szerez, másrészt remekül megspórolható a villanyszerelő, az asztalos, vagy akár a kőműves is – örüljünk annak, hogy párunk kész ezermester.

 Emberünknek sok hasznos dologra lelhetünk itt:

http://www.dewalt-ipariszerszamok.hu/
http://www.szerszamgep-csomor.hu/
http://www.elcometal.hu/
http://www.entra-sys.hu/
http://www.asztalmania.hu/
http://www.elzett-certa.hu/
http://www.fakturaduo.hu/
http://www.iparoscentrum-szeged.hu/
http://www.stihl-viking-szeged.hu/
http://www.szerszamoslada-technika.hu/

Egyre azért vigyázzunk! Vásárlás előtt puhatolózzunk a pontos méretekről, eszköz számáról és hasonló paraméterekről, mert a tizenkettes villáskulcs nem tizenhármas. Vagy egyszerűen lepjük meg egy ajándékutalvánnyal!

 

A gourmand

Társunknak mindene a minőség? Valamennyi borfajtát ismeri? A konyhaművészet számára alapfogalom? Mindig eltalálja a megfelelő kiegészítőt a ruhához vagy akár bútorhoz? Szeret utazni? Kifinomult ízléssel rendelkezik? Ha örömet akar neki szerezni, törheti a fejét, hogy mi legyen az ajándék, esetleg hova vigye vacsorázni, hogy az ízlésének megfelelő legyen?  Csak néhány javaslat:

http://www.southafrica-euroafrotravel.com/
http://www.ora-idozona.hu/
http://www.perzsaszonyegszeged.hu/
http://www.szentgellertborhaz.hu/
http://www.tokaj-hetszolo.hu
Étteremajánlók, szálláshelyek Szeged és környékén

 

A filmrajongó

Amikor kedvesünknek felcsillan a szeme, ha azt hallja, „Fellini”, tudja, ki volt Latabár Kálmán, ismeri a mai filmfeldolgozások eredeti változatát, szó szerint idéz kedvenc filmjeiből, betűrendben sorolja fel a magyar filmrendezőket, netán kóros érdeklődést mutat a moziműsorok iránt: ráébredünk, mellette nem fogunk unatkozni. Mivel tehetjük boldoggá? Vásárolhatunk neki mozijegyet (bérletet), előfizethetünk kedvenc filmes magazinjára, de házhoz is vihetjük neki a mozit. Gondolatébresztőnek benézhetünk a  http://dvd.lap.hu/ -ra, vagy akár a  http://film.lap.hu/ - ra is.

Ha továbbra is tanácstalanok lennénk, további hasznos tippekre lelhetünk az ajándékozással kapcsolatban innen is.
Untitled Document

Untitled Document