Untitled Document


Untitled Document

Untitled DocumentUntitled Document

 

 

Frankóságok recept DVD ajándékba!
Kattintson a képre!

Frankóságok recept DVD ajándékba!

 

KERES VAGY KÍNÁL?

Adja fel apróhirdetését ingyen!

www.ingyenaprohirdetes.hu
Reklámajándék webáruház

 

Üvegdíszek

Ajándéktágy - Üvegdísz

 

Plakettek

Ajándéktágy - Plakett

 

Tollak

Ajándéktágy - Toll

 

Bor tartozékok

Ajándéktágy - Bor tartozék

 

Italtartók, tartozékok

Ajándéktágy - Italtartó, tartozékok

 

Kulcstartók

Ajándéktágy - Kulcstartó

 

Pénztárcák, névjegykártyatartók

Ajándéktágy - Pénztára, névjegykártyatartó

 

Képkeretek

Ajándéktágy - Képkeret

 

Csíptetők: nyakkendő, szalvéta, pénz

Ajándéktágy - Csíptetők: nyakkendő, szalvéta, pénz

 

Öngyújtók

Ajándéktágy - Öngyújtó

 

Bicska, zsebtükör

Ajándéktágy - Bicska, zsebtükör

 

Egyéb

Ajándéktágy - Egyéb

 

Tálcák

Ajándéktágy - Tálca

 

Bélyegzők

Ajándéktágy - bélyegző

 

Untitled Document

Mit ajándékozzunk nőknek?

Ha ajándékot veszünk valakinek, legyen az társunk, barátunk, férjünk, feleségünk, rokonunk, vagy egyszerűen csak egy ismerősünk, célunk a meglepetés. Meglepni, megajándékozni valakit mindig öröm, ráadásul kettős: nekünk is jut a megajándékozott öröméből, hiszen "visszasugárzom, amit kaptam. Mint a kő a Nap melegét" (Fodor Ákos: Este)
Ha a megajándékozandó személy két X kromoszómával rendelkezik, kezdhetjük törni a fejünket. "Istenem, mit vegyek?"..."Csak lenne ötletem!"..."Jó, jó, azt tavaly már kapott, de most mit vegyek?!" Ismerős kérdések? Sebaj, megpróbálunk segíteni!
Elsőként azt tisztázzuk magunkban, hogy milyen viszonyban állunk az adott női személlyel. Egyszerű ismerősnek első alkalommal ne vegyünk brillköves gyűrűt - bár ki tudja :) - se nercbundát. Ugyan biztos örülne neki, ám valószínűleg zavarban érezné magát, és nem értené, mit is akarunk tőle. Az alkalom sem mindegy - mást ajándékozunk egy névnapra, mint nászajándékba.

Ha nagyon tanácstalanok lennénk, próbáljuk meg "kategorizálni" nőismerőseinket. Tudják, a klasszikus kategóriák: házitündér, szuperanyu és társai. Ezen kívül azonban akad még pár. (Mellesleg a szerzőnek szintén kettessel kezdődik a személyi száma, tehát teljes joggal kategorizálja nőtársait. - a szerk. megjegyzése) Tehát:

Ha Ő egy házitündér:

Ő az, akinek nem nyűg a takarítás, szívesen suvickolja a lakást, mindig tükörfényes az ablaka - még eső után is, na ezt árulja el nekem, hogy csinálja! Lehet, hogy meteorológus? :) - ragyog nála a padló és az összes bútor...szóval egyszerűen öröm hozzá elmenni. Biztos örülne egy csodamasinának, ami szinte helyette végzi el a munkát, például egy önjáró porszívónak. Amikor először láttam ilyet, egy összenyomott R2D2 (Artuditu)-ra asszociáltam, aztán csak lestem, milyen hatékony! Ugyan nem olcsó, de állítólag megéri a befektetést, hiszen rengeteg időt takaríthatunk meg vele. A nagyobb gyártók oldalain találkozhatunk vele. Ha ide látogatunk, az ipari takarítóktól is kérhetünk segítséget, városok szerinti bontásban tájékozódhatunk a forgalmazókról is, sőt még on-line eszközforgalmazókra is lelhetünk.

Ha Ő egy női konyhatündér :

Lassan már nem tudjuk, hova tegyük a pocakunkat, nem értjük, miért szorít már megint az az öv, pedig a múlt hónapban még jó volt? Igen, ha egy konyhatündérrel hozott össze minket a sors, akinek isteni vaníliás kiflijéről legendákat mesélnek a kerületben, pörköltből pedig még nálunk is jobbat készít...(legyünk hálásak érte, mert ő el is mosogat utána :) ) De ha mégis tanácstalan lenne, hogy mit főzzön a látogatónak, nyugodtan javasoljuk neki a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin rovatát , mégiscsak egy mesterszakács főztjét ehetjük otthon, sőt még videón is megnézhetjük a recepteket. De beleshetünk a Virtuális Plébániára is tippekért.
Hogy mivel lepjük meg? A választék a bőség zavarával kecsegtethet: szakácskönyvet, receptgyűjteményt, új palacsintasütőt, botmixert, robotgépet, vicces konyhai kötényt. Ha szívesen díszíti a konyhát, innen is örülhet bárminek. Semmi jó ötlet nem jut eszünkbe? A konyfelszerelés azért elég tág téma, tippek itt.

Ha Ő a sportos kategória :

Párunk, ismerősünk, rokonunk munka után még leugrik a helyi fittnessterembe egy órára? Mindene a sport? Egy sportágat űz hosszú évek óta, vagy szívesen válogat köztük, nyitott az új élményekre? Szerencsénk van, könnyű lesz őt meglepni. Vásárolhatunk neki fitnessbérletet, ellátogathatunk vele egy fitnessterembe (akár ide is). Ha gondot okoz neki a döntés, hogy a sport melyik válfaját is válassza, hasznos információkat talál a testedzés-típusokról itt is. Ha a nyugodtabb mozgásformákat kedveli, kipróbálhatja például az Etka-jógát.
Küzdősportokról, fitnessről, egyesületekről, és egyáltalán mindenről, ami sport és mozgás, hasznos információkat találhat a www.sport.lap.hu - n.

Ha Ő Édesanya :

Nemrég új családtaggal bővült a rokonság? Teljesen természetes, hogy ilyenkor az újdonsült anyuka minden gondolata a pici körül forog. Az apróságnak vehetünk cumit, rugdalózót, kiscipőt, babazoknit, csörgőt, ruhát és még annyi minden mást...De ha az anyukát akarjuk meglepni, vihetünk neki ajándékba pelenkát is, bármennyire furcsán is hangzik, hiszen erre az elkövetkező időkben szükség lesz. Egy jótanácsot azonban fogadanak meg, mielőtt eszelős vásárlásba kezdenének: mindig kérdezzék meg a szülőket, hogy milyen típust, márkát használnak, legyen az törlőkendő, eldobható pelenka vagy akár babafürdető, hiszen ami nekünk szimpatikus, nem biztos, hogy a babának is az. Tippek, ötletek, vagy csak kiindulásként: http://www.baba.lap.hu

Ha Ő ügyel a szépségére :

Egyáltalán, van olyan nő a világon, aki nem szeret törődni magával? Szerintem nincs. Minden hölgy örül, ha szabadidejében önmagával foglalkozhat, felkeresheti kozmetikusát, fodrászát - ha lehet, minél gyakrabban, hiszen ők nagy varázslók. Kezelésbe vesznek, és a tükörből egy másik nő mosolyog vissza ránk...kipihent, kiegyensúlyozott, megszépült. Szóval a férfinak könnyű dolga van: ha párját egy kozmetikai kezeléssel lepné meg, csak rajta! Legfeljebb előtte is tisztázódnak a női lét olyan rejtelmes fogalmai, mint bőrcsiszolás, hámlasztás, gyümölcssavas kezelés és társaik. (Kis segítség az Unique-nál, és meglepetésnek is jó!) Ha mindent meg szeretnénk tudni a kozmetikáról, magyarországi képviseletekről, vagy akár a netről szeretnénk kozmetikust választani - csak hogy tudjuk, hova küldjük a kedvest - nézzünk körül itt.
Még valamit. A férfiaknak nem kell bemutatni, és már Martin Brest is tudta, hogy egy aszonynak illata...ami az aktuális parfümdivatnak megfelelően lehet édesebb, lehet virágosabb, könnyedebb, lehet sportos, igéző, hódító...Egyre azonban ügyeljünk: a parfüm kiválasztásánál szerepet játszik az életkor éppúgy, mint a stílus. Ami az üvegcsében kellemes illatú, máshogy mutathat a bőrőn. Ezért ha nem vagyunk biztosak párunk ízlésében, vagy nem tudjuk pontosan, mire is vágyik épp, akkor vagy ajándékutalvánnyal lepjük meg, vagy vigyük magunkkal! Parfümök, márkák, online illatboltok a világ minden tájáról a http://www.parfum.lap.hu-n.

Még mindig tanácstalan? Itt biztos talál ötleteket. Hiszen egyvalamit csak Ön tudhat: hogy pontosan mit szeretne vásárolni, és a megajándékozandó személyt Ön ismeri. Kellemes keresgélést!

 
Untitled Document

Untitled Document