Untitled Document


Untitled Document

Untitled DocumentUntitled Document

 

 

Frankóságok recept DVD ajándékba!
Kattintson a képre!

Frankóságok recept DVD ajándékba!

 

KERES VAGY KÍNÁL?

Adja fel apróhirdetését ingyen!

www.ingyenaprohirdetes.hu
Reklámajándék webáruház

 

Üvegdíszek

Ajándéktágy - Üvegdísz

 

Plakettek

Ajándéktágy - Plakett

 

Tollak

Ajándéktágy - Toll

 

Bor tartozékok

Ajándéktágy - Bor tartozék

 

Italtartók, tartozékok

Ajándéktágy - Italtartó, tartozékok

 

Kulcstartók

Ajándéktágy - Kulcstartó

 

Pénztárcák, névjegykártyatartók

Ajándéktágy - Pénztára, névjegykártyatartó

 

Képkeretek

Ajándéktágy - Képkeret

 

Csíptetők: nyakkendő, szalvéta, pénz

Ajándéktágy - Csíptetők: nyakkendő, szalvéta, pénz

 

Öngyújtók

Ajándéktágy - Öngyújtó

 

Bicska, zsebtükör

Ajándéktágy - Bicska, zsebtükör

 

Egyéb

Ajándéktágy - Egyéb

 

Tálcák

Ajándéktágy - Tálca

 

Bélyegzők

Ajándéktágy - bélyegző

 

Untitled Document

Tippek, ötletek ajándékozás -hoz

Hasznos tippek, tanácsok, ötletek ajándékozáshoz, ajándék javaslatok névnapra, születésnapra, karácsonyra, ballagásra, házassági évfordulóra, üzleti partnernek, gyermeknek, felnőttnek, nőnek, férfinek, feleségnek, férjnek, szülőnek, mindenkinek.

 

Weboldal ajándékba

Ajándék ötlettár

Oldalunk a borászat, gasztronómia, idegenforgalom mellett antikvitással és márkás órákkal foglalkozik. Kézenfekvő tehát, ha oldalunkon erről a területről adunk tippeket, ötleteket. Hogy egy szép óra, egy csodálatos bor, egy ékszer, egy antik tárgy mennyire alkalmas egy különleges ajándék céljára, aligha kell bizonygatni.ajándék doboz A következőkben parnereink kínálátából ajánlunk a legkülönfélébb alkalmakra és a legszélesebb célcsoport számára. Először általános javaslatokat, tanácsokat adunk az órát és bort ajándékozni szándékozóknak. Vegyék meg az adott órát bárhol, legyen annak bármilyen a márkája, válasszanak bort bármely neves pincészettől, az alább leírt tanácsok a szakma kiválóságaitól származnak, tehát ha ezeket szem előtt tartják, nagyot nem tévedhetnek. Ha azon törjük a fejünket, párunk minek örülne, a különböző "pasitípusok"között kategorizálva is keresgélhetünk.

 

Figyelemre méltó gondolatok az ajándékozásról

Általában az ajándékról úgy gondolkodunk, hogy az csak az lehet, amit meg tudunk érinteni, amit látunk, amit kézbe vehetünk, amit megtapasztalhatunk. Az ajándékról úgy gondoljuk, hogy az csak  szalaggal átkötött, szépen becsomagolt dobozolt meglepetés lehet, amit csak akkor ismerünk meg hogy mi is tulajdonképpen, ha kinyitjuk a dobozt..., . Vagy ajándék lehet számunkra egy dobozba el nem férhető nagyobb érték. Ajándékba kap az ifjú pár a násznéptől egy házat, amit otthonnak alakítnak ki, vagy a házba kedves használati tárgyakat, amire mindannyiunknak szüksége van. Továbbá ajándék lehet egy szép autó, ajándék lehet egy kirándulás költségének a fedezése...Tovább!

 

Általános javaslatok, tanácsok bor ajándékozáshoz

Azért hogy kapni is az legyen, ne csak adni, álljon itt néhány gondolat, javaslat, ötlet. Könnyebb a helyzetünk ha a megajándékozandónak van kialakult borizlése és esetleg ezt ismerjük is, bár ekkor is dönthetünk kétféleképpen, vagy a kedvencei közül vagy valami számára is ujdonságot jelentő bort választunk. Az utóbbi esetben célszerű valamit - borvidék, borstílus, termelő, fajta - megtartani a kedvencek tulajdonságaiból.... Más a helyzet ha nincs vagy éppen nem tudjuk mi a kedves bora a "célszemélynek" ekkor vegyük figyelembe a körülményeket...Tovább!

 

Ajándék pasiknak - típusonként

Ajándék ötletetek, tippek különféle fériaknak, pasiknakAjándékozni öröm. Annak is, aki adja, és annak is, aki kapja. A legnagyobb gondot általában az okozza, hogy mi legyen maga az ajándék. A meditálás általában a „Minek örülne?” kérdéssel kezdődik. Ahhoz azonban, hogy a kiválasztott meglepetés valóban azt a hatást váltsa ki, amit szeretnénk vele elérni, érdemes meglesni, hogy párunk, a FÉRFI mivel foglalkozik szabadidejében, mi a hobbija…és melyik típusba tartozik. Álljon itt ehhez egy kis segítség...Tovább!

 

Mit ajándékozzunk nőknek?

Ha ajándékot veszünk valakinek, legyen az társunk, barátunk, férjünk, feleségünk, rokonunk, vagy egyszerűen csak egy ismerősünk, célunk a meglepetés. Meglepni, megajándékozni valakit mindig öröm, ráadásul kettős: nekünk is jut a megajándékozott öröméből, hiszen "visszasugárzom, amit kaptam. Mint a kő a Nap melegét" (Fodor Ákos: Este)
Ha a megajándékozandó személy két X kromoszómával rendelkezik, kezdhetjük törni a fejünket. "Istenem, mit vegyek?"..."Csak lenne ötletem!"..."Jó, jó, azt tavaly már kapott, de most mit vegyek?!" Ismerős kérdések? Sebaj, megpróbálunk segíteni! Tovább!

 

Ajándékozzon tanfolyamot!

Miért éppen ősszel érdemes magunkkal foglalkozni?
Ha a természet őszre fordul, az emberi természet is lehangoltabbá, befelé fordulóbbá, álmosabbá válik. Sokan nem veszik észre, ezek a hónapok is tartogatnak érdekességeket, izgalmakat, felfedezhetjük sajátos sokféleségét, eleven színeit. Aki már barangolt őszi erdőben, hallgatta finom neszezését, szippantott illatából, tudja, gazdagsága, változatossága testet-lelket lenyűgöz. Ugyanígy otthonunkba se kell bezárkózva, a négy fal között, sötétben várni a tavaszt. Mégis vannak, akiknek lelke ősszel zártabbá, borúsabbá válik, kevéssé fogékony új élmények befogadására. Pedig nem kell ennek így lennie. Sőt! A lehető legalkalmasabb idő az ősz, hogy többet foglalkozzunk a bennünket érdeklő gondolatokkal, kérdésekkel. Jó alkalom az elmélyülésre, a belső utazásra a Perla Stúdió őszi programajánlata.
Tovább!


Újra itt a Karácsony!

A nők egy része boldogan és izgatottan várja minden évben a karácsonyt. Mások rettegve gondolnak az ünnepet megelőző hetekre: bevásárolni, "nagytakarítani", ajándékot beszerezni, sütni-főzni. és aztán félájultan végigülni a több fogásos étkezéseket.
Mi lehet a trükkje azoknak, akik szépen kisminkelve, őszinte mosollyal, üdén, valóban kellemes izgalommal ülnek az ünnepi asztalhoz?
A legfontosabb "trükk", hogy legkésőbb december elején készítsünk tervet a karácsonyi ünnepekhez kapcsolódó teendőkről. Bármilyen furcsa is, sokat segít, ha pontosan feltérképezzük pénzügyi lehetőségeinket: mennyit szánunk az ajándékokra, az ünnepi fogásokra, vagy ha ki akarunk mozdulni például szilveszterkor barátainkkal.
Kiket szeretnénk megajándékozni? Nagyjából határozzuk meg, kire mennyit akarunk költeni. Az ügyesebbek már év közben - titokban - feljegyzik az óhajokat, a vágyakat, de legalább ősszel kezdjünk figyelni az "elejtett" szavakra. Legyünk bátrak az ötletek összeírásakor. Nem kell feltétlenül venni az ajándékokat, saját kezűleg is előállíthatók. Tovább!
Untitled Document

Untitled Document