Untitled Document


Untitled Document

Untitled Document

Untitled Document

Bioexpress

Dohányzás leszoktatás, avagy leszokni nem is olyan nehéz!

Hogyan tudja Ön végleg letenni a cigarettát?

Ha Ön dohányos, és eddig nem tudott leszokni róla, akkor most megtalálta a megoldást
Szeretné elfelejteni, hogy valaha a dohányzott? Szeretné ha több pénze maradna? Szeretne tovább élni? Szeretné, ha jobban szeretnék?

Válasszon egy napot! Mikortól?

Dohányzás leszoktató módszerünkkel Ön, az eddigi módszerekkel ellentétben VALÓDI ESÉLYT kap.

A legnagyobb dohányosoknak, reménytelennek tűnő embereknek is sikerült, így elhagyniuk a dohányzást.

Mielőtt belekezdenénk egy apró, de fontos lépés. Ha Önnek most nincs ideje végigolvasni, vagy szeretné többször átnézni az oldalt. Továbbmegyek, ha Ön még életében  szeretne leszokni a cigarettáról, tegye a lapot  kedvencek közé, illetve nyitólapnak , hogy legközelebb könnyen visszatérhessen. Sokan nem tették meg ezt.
Ön ne kövesse el azt a hibát amit mások, később nagyon megbántak.
Ez a kis figyelmesség, szó szerint a dohányzástól való megszabadulást jelentheti Önnek.

A dohányzás alapvetően két dologról szól.
Az egyik a mozdulat megszokása, illetve a pótcselekvés avagy a lelki ok.
Másik, ami leküzdhetetlennek tűnt eddig, a nikotin bűvös ereje, mégpedig az, hogy a szervezet kényszerít, ha hiány van belőle.

Most Önnek lehetősége van mindkettőt maga mögött hagyni, megszabadulva a dohányzástól, mégpedig elviselhetetlen  elvonási tünetek nélkül, ami elsőre hihetetlennek hangzik, de garanciát vállalok rá.

  Dohányzás leszoktatás garanciával >>>

Mi lesz az, amit szívesen csinál majd? Ha előre jó dolgokat tervez be, például mire költi a napi cigaretta árát, máris egy lépéssel előrébb van. A hozzáállás az egésznek alapja, de nem elég!

Írja fel egy papírra milyen hátrányai vannak a dohányzásból fakadóan. Ez is sokat segít abban, hogy megszilárdítsa a döntést. További segítő módszereket is megismerhet a következőkben, amelyekkel a pótcselekvést könnyen megoldhatja, elfelejtheti.

A másik dolog, a szervezet kényszerítő erejének megszüntetése. Felejtse el a tapaszokat, az olyan, mintha minden nap egy kicsit kevesebbet szívna. Általában ez nem vezet sehová és nagyon sokba kerül. Leszokni csak egyik pillanatról a másikra, rövid úton, semmi többet módszerrel lehet. Az abbahagyás segítség nélkül, ritka kivételektől eltekintve, szenvedéssel jár. Önnek azonban nem kell szenvednie.

Van egy rendkívül hatásos módszer, amiről legendák keringenek, hogyan is működik. Ez a biorezonancia, amit sokan magnetoterápiának hívnak, és csak nagyon kevesen tudják mi is ez valójában. Ezzel a módszerrel minden eddiginél többen szoknak le a cigarettáról. A következőkben választ kap arra is, miként éri el a gép azonnal a hatást, hogyan működik.

Ön egy komplex leszoktató módszert ismerhet meg, amely nem csak biorezonancia kezelésből áll, hanem ingyenes, természetgyógyászati alapokra épített életmód tanácsadásból és ajándék állapotfenntartó chipbőlis, amelyek következtében 90%-os leszokási aránnyal bír.

Miért több a Bioexpress dohányzás leszoktatás a többi hasonló módszertől? >>>

Biztos sikerre számíthat garanciával, a döntését most kockázat nélkül megkoronázhatja.

Üdvözlöm, a nevem Pfeiferné B. Ágnes és őszintén örülök, hogy találkoztunk. Érdeklődése a módszer iránt, nagy megtiszteltetés nekünk és nagy segítség lehet Önnek. Pontosan tudom, hogy a következő oldalak olvasásának rendkívüli jelentősége lehet az Ön életére nézve, ezért szeretném biztosítani afelől, hogy a dohányzásról való leszokáshoz majdhogynem egyedülálló, a mai nyugati világban is újnak számító, elismert és támogatott megoldást talál a következő oldalakon.

Jól meghatározott célom, hogy Önnek segíteni tudjak szenvedés nélkül megszabadulni a dohányzástól. Sok embernek, pedig nagyon fontos lett volna számukra, mégsem tudtak önerőből leszokni, csak a most következő módszerrel. Így viszont igen. A leszokáshoz, ritka kivételektől eltekintve soha nem elég csak az akaraterőlegfeljebb néhány órán át.

Nem mindig elég egy sima biorezonancia terápia sem, amit a függőség megszüntetéséhez használunk, ezért olyan megoldást dolgoztunk ki, amely valóban segít a leszokásban. Mégpedig a terápia után is a pótcselekvések kezelésében, az utána keletkező űr kitöltésében, a felmerülő problémák leküzdésében, illetve az elért állapot fenntartásában.

A BIOEXPRESS Dohányzás Leszoktatás  NEM egyszerűen egy biorezonancia terápia.

Megoldás a leszokásra  >>>

Egy fontos dolog mielőtt ezen az oldalon tovább olvas. Kérem, gondoljon a barátaira, az ismerőseire. Ha van olyan aki dohányzik közülük, most segítheti Őt. Bizton állíthatom, hogy szeretne leszokni, de nem tud. Talán nem is meri megpróbálni. Könnyen lehet azonban, hogy a közeljövőben már hálás lesz Önnek, hamarosan együtt örülhetnek a sikernek.

Kérem kattintson ide és küldje el az oldalt levélben.

Gyógyszerek és tapaszok nélkül, azonnal

Semmiféle idegen, nikotinpótló anyagot nem kell bejuttatnia szervezetébe a leszokáshoz. Gyógyszerek és nikotintapaszok nélkül, Ön azonnal megszüntetheti a rágyújtási ingert. Ha szeretné megtudni, valójában mi a siker titka, kattintson ide

A cigaretta utáni vágynak, a kényszerítő erőnek kell megszűnnie.

Ha Ön szeretne szenvedés nélkül leszokni, a szervezet kényszerének megszűnését azonnal kell elérnie.

Az megoldás, amikor egyszerűen nem érzi, hogy "rá kell gyújtanom"

Ha Önben megvan az elhatározás, most százezreket tehet félre, éveket tehet hozzá az életéhez, amelyek sokkal tartalmasabban, boldogabban telnek majd. ...és milyen büszke lehet majd Önmagára, és mennyire örül majd a családja? Meglátja.

Ön 100%-os sikerre számíthat, végleges leszokáshoz fog eljutni szenvedés nélkül.

A következő oldalon megtalálja a módszert, és az azonnali hatású terápiát. Kérem, kattintson ide >>>

Ha Ön szeretne szóban tájékozódni a leszoktatási módszerről, hívja bizalommal ezt a számot: 06 70 771 74 57

Fontos!

Olyan lehetőséget adunk az Ön kezébe, amivel néhány hét múlva a dohányzás már csak egy rossz emlék marad, egészen másképp látja a világot.

Szeretné elfelejteni, hogy valaha dohányzott? Szeretne a nemdohányzók táborába tartozni?

Akkor Önnek cselekednie kell.

Örömömre szolgál, hogy segíthetek Önnek:

Pfeifer B. Ágnes

Bioexpress Magyarország

pfeifer@bioexpress.hu

 


Ui.: Három hónap múlva, Ön melyik emlékként fogja látni ezeket a napokat? Vajon mi dönti el, hogy Ön melyik múltra tekint majd vissza? A sikeres emberek nem azok, akik mindig kifogást keresnek, hanem azok, akik megtalálják a MEGOLDÁST és elindulnak azon az úton, amelyik jó irányba vezeti őket! >>>

Bioexpress Magyarország

Ügyfélszolgálat:
Tel: +36-70-771-74-57
e-mail:ugyfelszolgalat@bioexpress.hu

 


 

 

 

 
Untitled Document