Untitled Document


Untitled Document

Untitled Document

Untitled Document

Bioexpress

Kedves Olvasó! Nagy örömmel tesszük közzé a Bioexpress - Fiatalodj, ne öregedj! hírlevelet azért, hogy Ön hasznos információkhoz jusson egészsége érdekében. Ez a cikk az állapotfelmérésről nyújt Önnek, remélhetőleg hasznos információt.

Hogyan kerülheti el Ön a betegségeket a legkönnyebben?
...avagy a kockázati tényezők személyre szóló feltárása 

Szeretné tudni, melyek azok a belső folyamatok amiket nem tud önmagáról, s amelyek betegségekhez vezethetnek? Miképpen előzheti meg ezeket a problémákat?  

Gondolom, Önnek is megfelelő mennyiségű információ áll rendelkezésére ahhoz, hogy ne akarjon beteg lenni, gyógyszert szedni, feleslegesen kórházba kerülni.

Ön tudja, hogy milyen problémák várnak Önre, milyen folyamatok zajlanak tudatán kívül a szervezetében? Tudja, mire érdemes leginkább odafigyelnie, hogy az életfolyamatai jó irányba vigyék az Ön egészségi állapotát?

Szeretném Önt biztosítani arról, hogy most jó lehetősége nyílik megtudni mi az, ami esetleges betegségének kiváltója lehet, illetve mi az, ami a leginkább veszélyt jelentheti Önre.

  • Mi az Ön életvitelében a legnagyobb kockázati tényező hosszú távon? 
  • Mi az Ön életvitelében a legnagyobb kockázati tényező rövid távon?
  • Melyek azok a dolgok, amelyeket megtartania szükséges?
  • Melyek azok a dolgok, amelyeket kerülnie szükséges?
  • Milyen anyagok vannak túlzottan jelen, illetve melyek hiányoznak az Ön szervezetéből?
  • Van-e rejtett allergiája, és mire?
  • Mi lehet a betegségének kiváltó oka?
  • Milyen problémák lehetnek kialakulóban jelenlegi életviteléből kifolyólag, és hogyan előzheti meg őket?

Ha Ön ezeket tudja, ismeri, vagy nem érdekli, akkor ez a cikk most nem Önnek szól.

Nem olyan orvosi diagnosztikáról beszélünk, amelyik azt mondja, hogy ha most fáj a feje, akkor most vegye be ezt a gyógyszert, vagy ezt ki kell vágni a szervezetből, nem...

A bioenergetikai, biorezonanciás állapotfelméréssel, Ön mindent megtudhat önmagáról.

A szervezetében zajló folyamatoktól elkezdve, akár az összefüggő lelki folyamatokat  is.

Egy ilyen állapotfelmérés értéke általában húszezer forint körül van, hiszen azokon a helyeken, ahol esetleg lehetőség van rá, bizony el is kérnek érte ennyit. (bár manapság Magyarországon még nem sok helyen van rá lehetőség).
Ön viszont, Kedves Olvasó, a Bioexpressnél most több, mint 50% kedvezménnyel, vagyis kevesebb, mint féláron, mindössze 7.950,- azaz hétezer-kilencszázötven forintért kap lehetőséget erre. Ez az ár rendkívül akciós, és nagy valószínűséggel nem is fogjuk sokáig tartani. 

Mit gondol, megéri Önnek?

Gondoljon csak bele, ma már a gyógyszertárba tízezer forint alatt nagy bátorság elindulni receptet kiváltani.

Az állapotfelmérés kb. egy órát vesz igénybe. Amennyiben szeretné pontosan megtudni, mire kell vigyáznia a jövőben, hogy egészséges maradhasson, hívja ezt a számot: 06 70 771 74 57, vagy töltse ki a jelentkezési lapot , hogy mielőbb időpontot tudjunk Önnek biztosítani. Biztos vagyok benne, hogy információink egyre teljesebb élethez segítik Önt is. Megtiszteltetés, amikor segíthetek Önnek egészségesebben élni. 

Pfeifer B. Ágnes   
természetgyógyász   

Bioexpress Magyarország Ügyfélszolgálat

Tel.: +36-70-771-74-57

E-mail:ugyfelszolgalat@bioexpress.hu

Web: www.bioexpress.hu

 

Ui.: Szeretné felhőtlenül élvezni mai tevékenységének, jelenlegi életének gyümölcsét a jövőben is? Akkor Önnek is feltétlenül meg kell tudnia mire kell leginkább vigyáznia, hogyan kerülheti el az életeket gyakran tönkretevő, nem várt betegségeket.

Igen, szeretnék ilyen állapotfelmérést, jelentkezem >>> 

 

 

 

 
Untitled Document