Untitled Document


Untitled DocumentWeb L T

Videófelvétel, reklámfilm, PR , referencia film, weblap készítés

A szegedi székhelyű Kontraszt Produkciós Iroda (cégtulajdonos: Horváth Zoltán egyéni vállalkozó) 1997 óta foglalkozik televízió musorok, reklám, referencia és PR filmek gyártásával. Legfontosabb alapelveink a gyorsaság, a szakszerűség, pontosság, amelyek vállalkozásunk egész tevékenységét jellemzik. Ennek megfeleloen, mára tekintélyes mennyiségu referenciánk gyűlt össze. Több olyan sorozatunk került bemutatásra a helyi televíziók mellett az országos csatornákon is, mint a Kontraszt, az érdekes embereket bemutató riportfilm sorozat, vagy a Törzsasztal Borászati, Gasztronómiai és Életstílus magazin.

Az elmúlt évek során számtalan nagy lélegzetvételű referencia- és PR filmet készítettünk, nem beszélve a reklám szpotok sokaságáról, amelyeket elsosorban a helyi cégek megrendelésére készítettünk. Ügyfeleink között tarthatjuk számon többek között a Hungária Biztosítót, az Emitel Rt-t, a Dégáz Rt-t, a Gyermely Rt-t, ahogyan a Tokaj Disznóko és a Vylyan Pincészetet is.

Kiemelkedő jártasságot szereztünk a vendéglátás és a borászat területén. Törzsasztal című, havonta jelentkezo hatvan perces borászati és gasztronómiai magazinunk bemutatkozási, illetve hirdetési lehetoséget biztosít a vendéglátásban érdekelt vállalkozások (borászatok, pincészetek, éttermek, szállodák, panziók) mellett minden olyan cégnek, amelyek szeretnék megszólítani potenciális ügyfeleiket egy népszeru és színvonalas médián keresztül. (2005 májusában érkeztünk a hatvanadik adásunkhoz, amelynek részleteirol a Törzsasztal címu mellékletünkben olvashat bovebben.)

Videó szerver üzemeltetés, videó az interneten

Irodánk webszerverén videofilmek elhelyezésére van lehetoség. Rendszerünk elsősorban saját internetes portálunk kiszolgálását látja el (www.torzsasztal.com), melyen borászati, gasztronómiai televízió műsorunk, riportjai tekinthetőek meg, tematikus csoportosításban, kiváló minoségben, azonnal, letöltés nélkül. Lehetőséget biztosítunk arra hogy megrendelőink videó anyagai is helyet kapjanak szerverünkön, melyeket a saját oldalukról is megtekinthetnek a lap látogatói, de a www.torzsasztal.com -on is elhelyezzük filmjeiket.

A videó felvételeket digitális kamerával készítjük (DV Cam), a vágást és az utómunkálatokat számítógépes (non lineáris)rendszeren végezzük(Canopus DV Storm). Technikai felszereltségünk, infrastruktúránk és munkatársaink naprakész tudása a biztosíték arra, hogy megbízásainkat a leheto legmagasabb színvonalon teljesítsük. Kínálatunkban szerepel a multimédia CD-DVD reklám-marketing célra történo alkalmazása. Ennek keretein belül az általunk elkészített PR filmet, reklám szpotot DVD-re rögzítjük, amelyekhez igény szerint egyéb, képes és írásos anyagot is csatolhatunk (pl. katalógus, árjegyzék). Vállaljuk továbbá analóg adathordozók (pl. videó szalagok, kazetták és fekete lemezek) digitális archiválását (CD-re és DVD-re írását), valamint nem kereskedelmi célú sokszorosítását.

Vállalkozásunk a felsorolt tevékenységeken kívül teljes köru nyomdai szolgatatást is végez, a kiadvány szerkesztéstol a levilágításon át a nyomtatásig. Vállaljuk még weblapok készítését, karbantartását és kereső optimalizálását.

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin

BOR, BORÁSZAT, BORÁSZOK, GASZTRONÓMIA, RECEPTEK, MESTERSZAKÁCSOK, VENDÉGLÁTÁS A TÖRZSASZTALON

A Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai és Életstílus Magazin 2000 júniusa óta látható a szegedi Telin Televízión. A musorban a foszerepet a borászat, a gasztronómia, a vendéglátás és a receptek játszák. A havi 60 percben jelentkezo műsor túl van az 5. születésnapján és a 60. adásán, mely havi nyolc alkalommal, minden csütörtök este negyed kilenctol és minden szombaton este fél nyolctól látható Szegeden, Hódmezovásárhelyen és Makón a Telin televízióban, valamint két alkalommal kerül vetítésre a felvétel a Békéscsabai Városi Televízióban, és a Kiskunhalasi McKenzye Televízióban. A musor készítoi bejárták a hazai borvidékek jelentos részét (Villány - Siklós, Eger, Mátraalja, Balaton környéke, Tokaj Hegyalja, Szekszárd) és riportfilmet készítettek számtalan kituno pincészetben, a sztárborászok többségével. Csongrád megye, elsosorban Szeged legjobb vendéglátóhelyi is folyamatosan jelen vannak a musorban, melyek  kiváló szakácsaik révén legfinomabb fogásaikat ismertetik meg az ínyencekkel. Ezenkívül az édes élet számtalan egyéb kelléke is helyet kap az igényes emberek eme fórumában az antikvitástól a divatig. Több tucatnyi interjú készült Szeged neves közéleti személyiségével akik kulináris vonzalmaikról is kendozetlenül vallanak. 

Az elmúlt öt év során riport filmet készítettünk hazánk legismertebb és legjobb borászataiban a legkiválóbb borászokkal:

Bock József, Figula Mihály, Gál Tibor, Gere Attila, Kamocsay Ákos, Légli Ottó, Polgár Zoltán, Szőke Mátyás, Vida Péter, Wundelich Alajos, Zwack Péter, Vylyan, Disznókő, Hétszőlő, Degenfeld, Sajgó Pince, Royal Tokaj Pince, Wunderlich Alajos, Molnár Tamás, Thummerer Vilmos, Varsányi Pince, Simon Pince, Róth Pince, Tiffán Ede, Szende Gábor, Jekl Béla, Nyakas Pince, Maya Ernő, Andreas Ebner

Megfordultunk kameránkkal az ország számtalan neves éttermében és szállodájában köztük a budapesti Mátyás Pincében, a lajosmizsei Tanyacsárdában valamint bemutattunk a gasztronómiában és az élelmiszeriparban érdekelt cégeket, egyebek között a Hungerit Rt.-t és Gyermely Rt.-t.  

Website-unk látogatói a Törzsasztal öt éves történetének legidőtállóbb és legérdekesebb filmjeinek gyujteményébol válogathatnak, valamint ízelítot kaphatnak a legújabb adásokból. Terveink szerint 2005 végére tucatnyi rovatban legalább száz videó file-t kívánunk elérhetové tenni.  Fotó archívumunkban öt év termésének színe-javából válogathatnak kiváló minőségu, nagy felbontású képek sokaságából.

Köszönjük megtisztelő érdeklodését, kérjük hogy tegye lehetővé hogy ingyenes promóciós anyagot is küldhessünk Önnek.

Üdvözlettel: Horváth Zoltán

Kontraszt Produkciós Iroda

Szeged, Lomnici u. 41.
Tel.: 30/9289-390
e-mail: kontraszt@tiszanet.hu

 
 InterStat.hu