Hírek, programok
Borászat
Vengéglátóhelyek
Gasztronómia
Kulinária
Receptek
Gasztronómiai fesztiválok
Idegenforgalmi adatbázis
Jeles ünnepeink
Videók
Bor és környéke
Vendéglátó marketing
Oldaltérkép
 
 
 Facebook Twitter email

 

 

Kérjük támogassa oldalunkat!

Ha tetszik és hasznosnak ítéli oldalunkat, valamint rendelkezik PayPal számlával, kérjük támogasson bennünket 1000 Ft-tal!


Köszönjük!

Cimkefelhő

by Zaragoza Online

Fehértói Halászcsárda és Panzió Szeged Nyomtat Email
Fehértói Halászcsárda és Panzió Szeged - 4.5 out of 5 based on 2 votes
( 2 Votes )

Fehértói Halászcsárda és Panzió - Szeged

Telfon: + 36 62 555-960
Fax:
+ 36 62 555-961
Mobil:
+36 30 670-8550
Internet:
http://www.fehertoihalaszcsarda.hu
e - mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

 

Fehértói Halászcsárda és Panzió Szeged from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.

 

 

3 Dimenziós panoráma képek. Kattintson a képbe és forgassa el! További képek »

A Fehértói Halászcsárda és Panzió (a fehértói parti szerviz bázisa) Frank Sándor vállalkozásainak zászlóshajója, hosszú évek munkájának, tapasztalatainak kiteljesedése.
Frank Sándor (56 éves) édesanyja szakmáját örökölte, 40 esztendeje dolgozik szakácsként Csongrád megyében.
Több szegedi étteremben tevékenykedett konyhafőnökként, 1980-ban szerezte meg a mesteri címet (33 évesen az országban lefiatalabbként). Szakmai versenyek sorát nyerte meg. A Nemzetközi Tiszai Halfesztivál szervezője (2006-ban immár tizedik alkalommal). Felállítja a halászléfőzés Guinnes-rekordját -3500 literes bográcsban 7000 adag halászlé (2000).
Számos szegedi és Szeged környéki vendéglátós vállalkozás irányítója, tulajdonosként, avagy bérlőként.
Mindkét fiát a szakmának nevelte - Zsoltból szakács és kitűnő üzletvezető lett, Zoliból mestercukrász, aki szintén irányítja egyik vállalkozását - ma már legbiztosabb támaszai vállalkozásaiban.

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség regionális elnökeként szervezi a térség szakmai közéletét. Hansági Alapítvány néven 13 kollegával iskolát hoztak létre, ahol ma már közel 800 diák sajátíthatja el a szakács, cukrász, felszolgáló szakma alapfogásait, pótolandó a képzésben keletkezett hiányosságokat. A Csongrád megyei Gasztronómiai Társaság elnöke. 2005-től a Venesz-díj tulajdonosa.

 

Rendezvények, programok a csárdában!

Tegyen VÍRTUÁLIS SÉTÁT A FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDÁBAN!!!

KEMENCE ÉS GRILLPARTI igény szerint a hét bármelyik napján, megegyezés szerint komplett szervizzel, vagy bérelve.

  • Barátaival, cégével ünnepeljen egy vidám, gondtalan kerti partit nálunk.
  • A BORMÚZEUM termünkből nyíló teraszon 20 főtől egyedi igényeknek megfelelő teraszt rendezünk be és állítunk össze grill vagy/és kemencés, bográcsos menüket igény szerint.
  • Mindent mi adunk, de ha akarja, bérelheti, és mindent Ön hozhat.
  • Adjuk a személyzetet, hogy Ön szórakozhasson, de főzhet, süthet, sört csapolhat,- ha akar.
  • Fedett résznek a partihoz ajánljuk a hangulatos Bormúzeumunkat, vagy a Vadász termünket, de sátorral is bővíthető, 10-15 főtől akár több száz főig.
  • Kívánságra egyedi ajánlatokat állítunk össze

Bővebb információ:
Papós Zoltán
értékesítés vezető-rendezvényszervező
+36 30 373 2855

Várjuk csoportok, családok, baráti társaságok jelentkezését, amit igény szerint borkóstolóval vagy koktél partival is ki tudunk egészíteni.

Fehértói Halászcsárda

Budapestről az M 5-ös új autópálya Szeged - Észak kijárónál kihajtva, a fehértói tájvédelmi körzetben több száz hektáron elterülő halastavak mellett található az 1932 óta üzemelő, a közelmúltban felújított és I. osztályú panzióval kibővített Fehértói Halászcsárda és Panzió.

A szögedi halászlé

A Fehértói Halgazdaság által tenyésztett különlegesen ízletes ponty, a makói hagyma, és a szögedi paprika felhasználásával készül a világhírű szögedi pontyhalászlé. De bőven akad a hálóba harcsa, süllő, busa, melyek a csárda étlapján is megtalálhatóak.

Catering

A Fehértói Halászcsárda és Panzió Party Service szolgáltatása vállalja bármilyen létszámú rendezvény külső helyszínen megtartott lebonyolítását Szegeden vagy az ország bármely részén. A szegedi halételek mellett a hazai és nemzetközi gasztronómia fogásai.

Panzió

A Szeged határában található Fehértói Halászcsárda és Panzióban 28 kétágyas, pótágyazható szoba áll a vendégek rendelkezésére, két árkategóriában. Mindegyik szobában található fürdőszoba, klíma berendezés, televízió, telefon, mini bár.

Óriásbogrács

A Fehértói Halászcsárda és Panzió 3 500 literes óriás bográcsban akár 7 000 adag étel is készülhet. A csárda egyik specialitása a GULYÁS PARTI, amit a vendégek az óriás bogrács közelében felállított parti sátorban fogyaszthatnak el, az időjárástól függetlenűl.

Party sátrak

Catering szervizünk a legkülönfélébb, parti igényeket is képes kiszolgálni. Többféle party sátorral rendelkezünk, melyek a kisebb társadalmi és családi eseményeket (20 fő) vagy akár több ezer fős rendezvényeket is képes kiszolgálni.

Eszköz bérlet

A Fehértói Halászcsárda és Panzió Party Service külső rendezvények eszközigényét is kielégíti. Kölcsönözhető az evőeszközöktől az edényeken, hűtőszekrényeken, asztalokon át, a partysátrakig a legkülönfélébb konyhai eszközök a helyszínre szállítva.

Rendezvények

A Fehértói Halászcsárda helyt ad nyilvános rendezvényeknek is, mint pl. a Szilveszteri mulatság. Tekintse meg az idei Szilveszteri ajánlatunkat, melyből a pácolt báránysültet emeljük ki, vörösboros erdei gombamártással. Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

 

 

Kapcsolat:

Fehértói Halászcsárda és Panzió

6728 Szeged, Budapesti út. 41.

Telefon: +36-62-555-960,

Fax: +36-62-555-961

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

 

Fehértói Halászcsárda és Panzió Szeged
 

További cikkek a Vendéglátóhelyek kategóriából

Fogadó az Öregpréshez - Étterem Mór 11 július 2013

Szent István Étterem és Borozó Szeged 04 december 2012

Szegedi Halászcsárda Budapest 01 augusztus 2011

Sajgó Panzió - Tolcsva 07 január 2010

Roosevelt téri Halászcsárda Szeged 07 január 2010

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged 07 január 2010

Jobb Mint Otthon Kisvendéglő Szeged 07 január 2010

Illés Panzió - Stüszi Vadászétterem - Szeged 07 január 2010

Aranyhal Étterem Szeged 07 január 2010

Algyői Halászcsárda Szeged - Algyő 07 január 2010

Antal Pincészet Baja - Antalvin Kft.

Barátcsuha Borház Balatonakali, Nagy Imre borász. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Olaszrizling, Rajnai rizling, Szűrkebarát, Muskat ottonel, Rose, Merlot

Béla Borászat Imrehegy. A Béla Borászat minőségi palackozott borai: Riesling, Olaszrizling, Nektár, Cserszegi Fuszeres, Cabernet Cuvée, Kékfrankos, Pinot Noir - Kékfrankos Rose

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Varsányi Pince Verpelét. A Varsányi Pince bemutatkozó oldala. Boraink: Verpeléti Muskotály, Debrői Hárslevelű. Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

 

Mentés