Untitled Document


Untitled DocumentWeb L T

Untitled Document

Untitled Document

SeaCreation (kagylók)

Nézze meg videónkat!
A videón több kozmetikai kezelés részleteit is megtekintheti.

Tovább a Unique Kozmetikai Studió honlapjára

A BABOR thermophilus a neves kozmetikai cég termékeiben használt hatóanyag, mely a tenger alatti források környezetéből származik. A vegyület hatóanyaga lerakódik a bőrben tiszta szépségenergiaként, azért, hogy keranociták, vagyis friss, új bőrsejtek születhessenek.

SeaCreation (kagylók)

Az óceánokban, tengerekben 2500 méter mélységben is gazdag élővilág található. Először a '70-es évek végén fedezték fel a tenger kutatók a mélytengeri gejzíreket, mini vulkánokat melyek környékén oázisok jöttek létre.
Ott, ahol a Föld belsejéből feltörő, ásványi anyagokban gazdag forróvíz a hideg tengervízzel találkozik, ideálisak a feltételek az élet keletkezéséhez. A tudomány legújabb felismerései alapján a mélytengeri hidrotermál források közelében lehet minden élet eredete.
A BABOR thermophilus a neves kozmetikai cég termékeiben használt hatóanyag, mely a tenger alatti források környezetéből származik. A vegyület hatóanyaga lerakódik a bőrben tiszta szépségenergiaként, azért, hogy keranociták, vagyis friss, új bőrsejtek születhessenek.
Ezek fiziológiai tulajdonságai megváltoznak, megfiatalodnak, újraképződésük felgyorsul, bőrfelszínre jutásuk hatékonyabb.
A bőr védekező képessége javul, a szépség pedig kiteljesedik.
A kagylók magukban hordozzák a tengerek feltöltő energiáit. Megnyugtatnak, áramoltatják az energiát, így oldják a feszültséget. A kezelés során minden külső zavaró tényezőt kiiktatnak és így, egy mély relaxációs állapotba kerül a vendég.

A BABOR SeaCreation-t csak kiválasztott BABOR képviselők számára bocsátják rendelkezésre, ezek közé tartozik Szegeden kizárólagosan a Unique Kozmetika.

 

Bőrcsiszolás

Tovább a Unique Kozmetikai Studió honlapjára

Nézze meg videónkat!
A videón több kozmetikai kezelés részleteit is megtekintheti.

A mikroderma brasion, vagy mikropeeling, magyarul bőrcsiszolás egy modern, hatásos módszer a bőr fiatalságának megőrzésére mely módszert Unique kozmetikai szalonban is alkalmazzák.

Az eljárás lényege hogy egy irányított, finom mechanikai hatásra a bőr felső hámrétegének elhalt részét eltávolítják, ezáltal a bőr egy ingert kap a gyors regenerálódáshoz, vagyis új sejteket épít. Ennek következtében megújult, sértetlen, egészséges bőr képződik, amely nagyobb mértékben képes a hatóanyagokat felvenni. Olyan bőrproblémákat is kezelhetünk az eljárással, mint a műtéti és szerzett hegek, a ránc, a tágpólusú bőr, a striák és a pigment-foltok.
A steril rendszeren keresztül a csiszolást végző kristályokat nagy nyomású levegővel a bőrre irányítják, amely az elhalt, sérült sejteket lágyan eltávolítja. Ez a folyamat meggyorsítja a bőr önmegújuló folyamatát, vagyis új sejtek kerülnek az elhalt, sérült hámsejtek helyére. Fontos, hogy az utókezeléshez nyugtató, regeneráló készítményeket használjunk. Az otthoni kezeléseknek is fontos szerepe van ebben.

 

Long Time Liner smink tetoválás

Tovább a Unique Kozmetikai Studió honlapjára

Minden nő álma

hogy éppoly szép, üde arccal ébredjen reggel, mint ahogy este lefeküdt. A sminktetoválás élvonalát jelentő Conture make-up mindezt lehetővé teszi öt éven át! Csábos, rúzsozott hatású száj, művészi gonddal készült szempillasűrítés..

A Long Time Liner technológia

A Conture 2000 gép az orvosi gépgyártás szabványai szerint készített pigmentáló gép. A szemöldök, szempilla és ajak pigmentálása a beépített programok segítségével nagy pontossággal elvégezhetők. A festékmennyiség adagolását, a beviteli melységet a beépített programok automatikusan biztosítják. Lényeges előny, hogy a kezelőfejben lévő egyhegyű akupunktúrás tű percenként 2500 -as löket sebességen dolgozik, ami biztosítja a karcolás és roncsolódásmentes pigmentálását. A kezelőfejbe épített automatika érzékeli a bőr tűre gyakorolt ellenállása alapján, hogy a tű milyen mélységben jár, és a tűt nem engedi csak a hámréteg aljáig, ahonnan visszahúzza. Ezáltal nincs vérzés, nincs fájdalom, egyenletes, tökéletes festékbevitelt biztosít még az ajak területén is, ahol a legvékonyabb és a legérzékenyebb a bőr. A kiforrott technológia lehetővé teszi, hogy a festéket a kezelőfejbe épített tartájba csöppentsük be, így nem kell a tűt a festékbe mártogati. A színrendszer kialakítása feleslegessé teszi a festékek keverését, és így a festék színe, az idő múlásával is állandó marad.

Muszáj, hogy fájjon? Nem!

Szépség nincs fájdalom nélkül... Mennyit hallottuk ezt a "bölcs" megállapítást évek hosszú során át, ha a sminktetoválás került szóba. Aztán amikor a szakemberek kifejlesztették az új sminktetováló rendszert, a Long-Time-Liner Conture Make-up gépet és technológiát, az a mondat értelmét vesztette. Az új technika révén ugyanis szinte a minimálisra csökkent az eljárással korábban kötelezően együttjáró fájdalom.

A szenzációs satirozás

A nagy pontossággal dolgozó automatika persze olyan új távlatokat is nyitott a sminktetoválásban, amelyről csak álmodtak addig a kozmetikusok és a vendégek. A géppel olyan tökéletes szájsatírozás végezhető, hogy az eredmény megdöbbentő. A látvány hatására a néző szentül meg van győződve arról, hogy egy frissen rúzsozott felületet lát, és bizony csak a dörzsölés győzi meg a kétkedőket arról, hogy nem egy szuperbiztos rúzzsal van dolga, hanem az ajak pigmentált. Mindez persze tökéletesítette a szemöldök és a szempilla pigmentálását is. Nem csoda, ha az elmúlt évek során szinte minden nagyobb városban több kozmetikai szalon is a Long-Time-Liner technika mellett döntött.

Időt, pénzt, rúzst, szemfestéket

Az eljárás előnyeit igazán csak az tudná felsorolni, aki már részese volt a Long-Time - Liner sminktetoválásnak. Egyrészt a hagyományos dekorkozmetikai sminktermékekre - rúzs, szempilla- és szemhéjfesték - a töredékét költi a korábbi összegeknek. Másrészt szociológusok kiszámolták, hogy sminktetoválás birtokában annyi időt lehet megtakarítani, a sminktükör előtt, ami egy évben egy kéthetes szabadságnak felel meg.

Jöhet a szaunna, a sírás, és a csók!

A tökéletessé vált technika révén számos korábbi kellemetlenségnek is búcsút lehet mondani. A szaunából is olyan külsővel jöhetünk ki,mint akit frissen sminkeltek egy elegáns kozmetikában. Vendégségben bátran nassolhatunk és falatozhatunk, a satírozott ajkak szívósan állják a majonézes megpróbáltatásokat. És hát ott van a csók! Nincs többé árulkodó folt az ingen, s ha sírni támad kedvünk, hát azt is lehet...

Plasztikai műtétek utáni helyreállító pigmentáció

A Long-Time-Liner technológia legújabb generációjára, a Conture 2000-re már az orvosok is felfigyeltek. A szépítészeti plasztikai műtétek uán (mellplasztika, baleseti hegek, arcfelvarrás, ...) keletkező hegek tökéletesen elfedhetők, a bőrszínnel azonos pigmentekkel. És persze ott vannak az oly divatos figurák: tökéletes rajzok, bármely testrészen, fájdalom nélkül. Öt éven át...

Kemoterápiás kezelések utáni helyreállító pigmentáció

Kemoterápiás kezelések alkalmával, a legtöbb esetben kihullik a szemöldök, szempilla. A Conture 2000 pigmentáló géppel létrehozott szemöldök, szempilla látványa szinte az eredetivel azonos

Szemöldök, szemhéj, ajakkontúr és ajak satír! A Conture Make Up-val 5 évig nincs gondja a sminkre és 3 év sminkelési költségeit és idejét spórolhatja meg.

A Long-Time-Liner tökéletes technikája nem csak az arc újratervezésére és sminktetoválásra alkalmas, hanem a már évek óta divatos kis minták, figurák elkészítésére is. A számítógép által vezérelt és működtetett tetoválótű hajszálpontos munkát végez, ami apró és részletes kidolgozású formák elkészítését is lehetővé teszi. A test legkülönbözőbb helyein elhelyezett "rajzok" vidámak, könnyedek, olykor kihívóak is lehetnek.

A Long-Time-Liner másik nagy előnye, hogy ezek a figurák amilyen tisztán, gyorsan és biztonságosan elkészíthetők, ugyanolyan egyszerűen el is tüntethetők a bőr színének megfelelő árnyalattal. Ha meguntuk, lecserélhetjük és máris jöhet a következő. A választást számos minta megtekintése után döntheti el a vendég.

Tökéletesség a legapróbb részletekig

Szemöldökök, szemhéjak, ajakkontúr és ajaksatír

SZEMÖLDÖKÖK: A szemöldök gyakran egyenetlenül nő, esetleg a sok szedés következtében megritkul vagy balesetnél megsérül. A festés csak rövid időre nyújt megoldást, hiszen a szemöldök szőrszálainak élettartama mindössze négy hét. Ez esetben a Conture Make up az ideális megoldás. A kezelés előtt precízen megrajzoljuk a szemöldökvonalát, majd az Ön egyéniségével összhangban levő színtónust pigmentálunk a bőrébe úgy, hogy az eredmény teljesen természetesnek hat.

Exclusiv Conture Make up

melyet csak a Linergisten-ek, vagyis a kihúzó szakemberek tudnak elvégezni

SZEMHÉJAK: A szemhéjak alsó és/vagy felső részének pigmentálása szemének kifejező erejét emeli ki. A Lng-Time-Liner különösen gondosan dolgozik, a festékpigmenteket csak az epidermis második, ideg- és érmentes rétegébe visszük be. Kifogástalan tér szemeinek! A legfinomabb, természetes vonalat pigmentáljuk a szempillák között.

Szépen Lefeküdni és Felkelni

Conture Make up - az Ön szépségének tökéletesítése

AJKAK: A szájkontúr gondos meghúzásával és besatírozásával növelhető a szájvolumen. Természetesen a szájformát is meg lehet változtatni, például a felső és az alsó ajkak megnagyobbításával, ezáltal kiigazítható és kihangsúlyozható a száj íve.

Hideget a meleggel

Nézze meg videónkat!

Tovább a Unique Kozmetikai Studió honlapjára

Az Egyesült Államokban a lávaköves masszázs napjaink legrohamosabban terjedő alternatív masszázstechnikája. A kellemesen kímélő terápia az átlagos kezelésekkel ellentétben mélyebben relaxál, és könnyebben megteremti a test-lélek-szellem harmóniájának hármas egységét.

Lávaköves masszázs

Hazánkban a lávaköves masszázst most kezdik felfedezni. Többek között a Paloma Kft., amely a német BABOR cég magyarországi képviseletét látja el. A német piacvezető vállalat a meleg lávaköves masszázs technikájához teljes körű wellness kezelést dolgozott ki. Az ellazító, pihentető mozdulatok mellett éppolyan lényegesek az ázsiai hatóanyagokból készült stresszoldó, bőrfiatalító termékek, amelyekkel teljes test- és arckezelést végez a terapeuta.
A lávaköves kezelésnek ez a speciális - Scen Tao, azaz illatos út - névre keresztelt formája gyakorlatilag a népszerű Shiatsu terápia kozmetikai masszázzsá fejlesztett változata. A meleg köveket a megfelelő pontok stimulálására, a testre, a test alá, ill. A lábujjak közé helyezzük, miközben bemasszírozzuk a bőr számára értékes anyagokat. A Shiatsu fogások alkalmazásával olyan pontokat stimulálunk, amelyek a testben húzódó energiavonalak, a meridiánok által összeköttetésben vannak belső szerveinkkel és sejtjeinkkel.

Lávaköves masszázs

A civilizációs ártalmak hatására egyre gyakoribb, hogy az élet energiájának (Qi) áramlása akadozik, sőt olykor stagnál a testben, csökkentve ezzel a vitalitást, és gyengítve a szervezet ellenálló képességét. Mivel a Qi-áram reagál az érintésre, a kezek munkájával fel lehet oldani az áramlást gátló pontokat. A kő ebben játszik fontos szerepet. Önmagában nem elég, hogy bazaltból van, azon belül is olyat kell választani, amelyik a megszokottnál intenzívebb mágneses erővel bír, így megfelelő mértékben tudja stimulálni a meridiánokat. Ezek a kövek csak az Egyesült Államokban találhatók. Folyómedrekből és tengerpartokról kerülnek ki, és sötét színüknek köszönhetően jól tartják a hőt. A köveket a négy elem: a szél, a föld, a víz és a tűz formálják, de a forgalmazók a biztonság kedvéért gondosan legömbölyítik éleiket.

Sok vendég belátja, a másfél órás lávaköves test- és arcmasszírozás külön e célra kifejlesztett hatóanyagokkal jobban magéri, mint egy 1 órás, hagyományos olajokkal végzett keleti masszázs. Olyannyira, hogy az alkalmazott készítményeknek köszönhetően sokan nem is, mint egyszerű relaxációs masszázst, hanem mint bőrszépítő kozmetikai kezelést keresik.

OXIGÉN kezelés

Bio-Oxygen: orvostudomány a kozmetikában!

 Nézze meg videónkat!

Tovább a Unique Kozmetikai Studió honlapjára

A Bio-Oxigén  egyedülálló módszer, mely az orvostudományból nyert tapasztalatokat. A technológia legújabb eredményeit és az oxigén éltető erejét egyesíti a szépségért. Nagy nyomással a mélyebb bőrrétegekig - utolérhetetlen hatékonyság! A kozmetikai termékek segítség nélkül nem képesek keresztüljutni a felhámon.

Oxigén kezelés

A tiszta oxigén és a bőrtípusnak megfelelő, speciális kozmetikumok a bőr mélyebb, nehezen megközelíthető rétegeibe jutva látványos, maradandó eredményt képesek elérni. A Bio-Oxigén visszaadja a bőr fiatalságát, simaságát. A bőr regenerálásának legmodernebb formája.
A kozmetikai termékek segítség nélkül nem képesek keresztüljutni a felhámon. Az erre a célra kifejlesztett gép 2 bar nyomással juttatja a tiszta, sűrített oxigént és az aktív kozmetikai hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegéig, táplálva és újjávarázsolva azt.
A kezelés során a ráncok feltöltődnek, az arcbőr kisimul, a bőr rugalmasabb, feszesebb lesz, megakadályozza a pigment -foltok kialakulását, és hatékonyan halványítja a meglévőket. Fokozza a szövetek regenerálódását, elősegíti a sejtek légzését, lassítja a bőr öregedését. A gyulladt, aknés, heges bőrt regenerálja, a sérüléseket hatékonyan megszünteti. Segít a nap káros hatásainak kiküszöbölésében. Arcon, nyakon, dekoltázson, és a test bármely problémás részén hatékonyan alkalmazható.
Az oxién spray speciális hatóanyagai segítségével a bőrfelszín élénkebbé, fiatalosabbá válik.
Az oxigénes aromainhaláció fokozza a belső szervek oxigénellátását, növelve ezzel a sejtek oxigénfelvételét és egyúttal a relaxációt is elősegíti.

 

BABOR WRAP SENSATION

Algás alakformáló kezelés

Nézze meg videónkat!

Tovább a Unique Kozmetikai Studió honlapjára

A világhírű német Dr. Babor cég legújabb fejlesztésével, a tengeri algákkal átitatott csőfáslis testkezeléssel ismerkedhetnek meg a Unique Kozmetika jóvoltából. A felfedezés lényege hogy a tengeri algák salaktalanítják, méregtelenítik a bőrt. Az algás alakformáló kezelés során a kívánt testrészt vagy testrészeket algakivonattal átitatott csőfáslival borítják be, mely elősegíti a szövetek természetes összehúzódási folyamatát, tömöríti a szöveteket, ezáltal látványos körméret csökkenés következik be.

Algás alakformáló kezelés. Csőfásli a narancsbőr ellen.

Az algakivonatok serkentik a szövetek anyagcseréjét, salaktalanítását. A kezelés eredményeként célzott körméret csökkenés jön létre a problémás területeken. A cellulit vagyis narancsbőr lényeges javulása figyelhető meg, valamint a bőr felülete is láthatóan és érezhetően egészségesebbé válik. A testkontúrok feszesednek, és ami igazán fontos, hogy a kezelés vizet nem von el a szövetekből, tehát a körméret csökkenés tartós lesz. Az algás alakformáló módszer ajánlott az általános alak-problémákkal küszködőknek, cellulit, fogyókúra, ill. böjt esetén, terhesség után, nap által károsított bőrnél, esztétikai beavatkozásnál elő- és utókezelésként.
Már egy alkalom után is megdöbbentő, azonnali, igen látványos eredmény tapasztalható! Körméret csökkenés kúra esetén 10 alkalom után: a felsőcombon kb. 9; a derékon kb. 12; a csípőn hozzávetőlegesen 9 cm. Az algás alakformáló kezelés után szükség van otthon történő utókezelésre, amely kétféle krémmel történhet: a cellulite STOP 3 gel-lel és az új lifting body cream-mel, amely nagyon hatékony testápoló krém egy különleges Észak-amerikai kékalga kivonattal.
A Unique Kozmetikában Batkiné Horváth Éva és munkatársai alkalmazzák ezt a különleges, algás alakformáló kezelést. Győződjenek meg Önök is ennek a forradalmian új módszernek a hatékonyságáról.

Unique Kozmetika és Hajstudió Szeged. Kozmetikai kezelések. Hideget a meleggel - Lávaköves masszázs, Long Time Liner smink tetoválás, OXIGÉN kezelés Bio-Oxygen, Sea Creation, Bőrcsiszolás mikroderma brasion. Babor kozmetikumok.

Untitled Document

Untitled Document