Untitled Document


Untitled DocumentWeb L T

Untitled Document

Untitled Document

Magunkról

Szalonunk több mint 3 éve foglalkozik hajhosszabbítással, alkalmazva szinte minden eddig ismert eljárást. Munkatársaink folyamatosan vesznek részt továbbképzéseken, rendezvényeken. Üzletünkben a hajra nézve nem kívánt káros hatásuk miatt, a csomózást és hajvarrást egyre inkább háttérbe szorítja a teljesen természetes frizurát eredményező hőillesztéses technika.Professzionális hajhosszabbítás Szalonunk szolgáltatásai közé tartozik még a gyógypedikűr, manikűr és műkörömépítés. Célunk, hogy vendégeink maradéktalanul elégedetten, nagyobb önbizalommal távozhassanak.

Hajhosszabbítás

A ma alkalmazott hajhosszabbító elárások közül a legkeresettebb és egyben a leghatékonyabb hajhosszabbító módszert, a tincses megoldást ajánljuk (hajragasztás, hőillesztés). Ez a módszer a legalkalmasabb a gyönyörű, hosszú hajra vágyó nők igényeinek kielégítésére, mivel a tincsenként hosszabbított haj a diszkrét kötések miatt nem csak kibontva, illetve copfban, hanem változatosan feltűzött formában is hordható. Az Olaszországból importált antiallergén kötőanyag az ultrahangos és lézeres hajhosszabbításnál használt ragasztó erősségével és diszkréciójával megegyező, ellentétben a vaxos ragaszókkal, ahol csak borsószem nagyságú mennyiség felhasználásával hozható létre tartós kőtés. A hajkímélő alapeljárás szerint a toldásokat apró tincsenként kapcsoljuk a hajhoz úgy, hogy az illesztés észrevétlen marad az őket fedő haj alatt. A gyönyörű hajkorona a 10-14 hetenkénti hajtőhőz igazítás mellett tetszőleges ideig hordható. A haj egészséges marad többszöri illesztés ellenére is. A szakértelemmel kiválasztott vendéghaj teljesen természetesen vegyül a saját szálak kőzé. Viselője azonnal magáénak érzi, az esztétikai változás pedig leírhatatlan. A kész frizurát a későbbiekben ugyanúgy kell kezelni, mosni, fésülni, ápolni, mint a saját hajat.


A póthaj és ápolása

Hajhosszabbítást természetesen csak eredeti hajból vállalunk, de hogy milyen minőségű hajat kell választanunk az nagymértékben függ a vendég hajtípusától, igényeitől és természetesen az erre fordítani kívánt pénzösszeg nagyságától. Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat, amit a választásnál mindenképpen figyelembe kell venni.

Egészséges, hosszú hajA Magyarországon kapható hajak három fő típusát különböztetjük meg. Az európai, indiai, és az ázsiai hajakat. Az európai nő hajába az európai haj illeszkedik a legtermészetesebben, mivel az indiai és az ázsiai nők hajának vastagsága és színe attól lényegesen eltér. Az általános európai haj keresztmetszete ovális, vastagsága viszonylag vékony. Mivel a póthaj a pótolandó hajjal megegyező tulajdonságú, ápolása azonos gondozást igényel. Így az hosszú ideig, akár évekig természetes fényű marad. Hátránya, hogy kevés megfelelő hosszúságú európai haj van forgalomban, ezért az ára 100g-onként 40.000Ft-tól, akár 90.000Ft-ig is terjedhet. Az első osztályú indiai haj ára ennél lényegesen alacsonyabb. 100g jó minőségű indiai hajhoz már 20.000Ft-ért hozzájuthatunk. Az előzőekben említett vastagsági eltérés az európai és az indiai haj között nem jelenti azt, hogy a jó minőségű indiai haj alkalmatlan hosszabbításra. Sőt, az a nő, aki látványos hajtömegváltozást szeretne elérni annak ez a legalkalmasabb, mivel a vastagabb indiai hajszál ezt lehetővé teszi. Az első osztályú indiai haj hátránya a sötét színét megváltoztató szőkítési eljárásból fakad. Ugyan a szőkítési eljárás már a legmodernebb technológiával történik, mégis ronthatja annak élettartamát. Ennek ellenére a megfelelően gondozott első osztályú indiai haj akár másfél évig is szép, egészséges maradhat.

Az ázsiai haj a legkevésbé alkalmas hosszabbítás céljára. Az ázsiai nők haja a legvastagabb, legmerevebb a három típus közöl és egyben a legsötétebb is. Azért, hogy a színét kivilágosíthassák, lehántolják a haj védőlemezeit a cuticulát. Azután a hajszálat több szálra hasítják, majd a fényes csillogást szilikonba mártással érik el. Ez a szilikon hártya 5-6 mosás után lekopik a szálról, és a haj sprőddé, fénytelenné válik. Kétség kívül ez a haj a legolcsóbb.

A hosszabbított haj ápolása

Ahhoz, hogy hosszú ideig élvezni tudjuk selymes egészséges tapintású hajunkat, minden hajmosásnál hajpakolást kell használnunk. A száraz, halott haj hamarabb elveszíti rugalmasságát, és könnyebben kócolódik. Fésülködéshez csak sörtés kefét szabad használni, ami nem akad az illesztésekbe. A hajat reggel és este alaposan át kell fésülni, és ügyelni kell a tincsek különállóságára. A tincseket illik 3-4 havonta áthelyeztetni a csomósodás megelőzése érdekében. Ellenkező esetben a hajhagymából természetesen kihullott, de a kötőanyag fogsága miatt a fejet elhagyni képtelen pangó szál belegabalyodhat a mellette álló tincsek tövébe. Az így kialakult tincskapcsolatok összecsomósodott hajat eredményezhetnek. Az összecsomósodott haj kifésültetése a rosszabbik megoldás.

A témáról, árakról, referenciákról bővebben ezen az oldalon olvashat.

 

Az oldal tetejére

 

Unique Kozmetika és Hajstudió Szeged. Kozmetikai kezelések. Hideget a meleggel - Lávaköves masszázs, Long Time Liner smink tetoválás, OXIGÉN kezelés Bio-Oxygen, Sea Creation, Bőrcsiszolás mikroderma brasion. Babor kozmetikumok.

Untitled Document

Untitled Document