Budapesti Böllérfesztivál 2016

Időpont: 2016. február 19 - 21.

Sertésből készült hazai és nemzetközi ételekkel, kézműves élelmiszerekkel, tanyasi mulatsággal és koncertekkel várja a látogatókat az első Budapesti Böllérfesztivál péntektől hétfőig a fővárosi Millenáris parkban.

A fesztiválon több száz sertésből készült gasztronómiai különlegességet kóstolhatnak a látogatók, sőt elkészítésüket is megtanulhatják.

A finom ételek is italok mellett számos programmal is készülnek a szervezők. Pénteken retro koncertek, szombaton mulatós zene egészíti ki a felhőtlen falusi hangulatot, vasárnap a népzenéé és a hazai táncházaké lesz a főszerep.

A gyermekek ingyenes kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, emellett élőállat bemutató, mini állatkert és malacsimogató is várja őket. A múlt hagyományait felidézve klasszikus tanyasi mulatság várja a családokat. Lesz "falu legszebb lánya választás", malackergető, sőt malacevő verseny is, a legerősebb "legények" pedig összemérhetik tudásukat a "falu legerősebb bikája megmérettetésen" - közölték a szervezők az MTI-vel.

Forrás: MTI




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés