Borjour Magnum 2016 Budapest

Február 12-én és 13-án immár két napon keresztül várja a Borjour Magnum a magyar borok szerelmeseit. Az év legnagyobb boros eseményén 200 borászat több mint 600 borából kóstolhatnak az érdeklődők.

A Borjour – akkor még Késői Szüret néven- 2005-ben indult útjára azzal a céllal, hogy a rádiós műsorban népszerűsítse a magyar borokat. A műsorvezetők 2006-ben rendezvénysorozatot is elindítottak, amely már nemcsak az éteren keresztül, hanem testközelbe hozva mutatja be a magyar borászat remekeit és persze kulisszatitkait.

Ezen rendezvények csúcsa az immár hatodik alkalommal megrendezett Borjour Magnum, amely idén először két napon át, február 12-én és 13-án a MOM Sportközpontban ( XII., Csörsz u. 14-16.) 16:00 - 22:00 óra között várja a magyar borok szerelmeseit. A rendezvényre szóló egy illetve kétnapos belépő ára tartalmazza a korlátlan borkóstolót és ásványvizet.

Belépők:
KEDVEZMÉNYES IDŐSZAKOK
február 7-ig: 6500 Ft (egynapos) és 12.500 Ft (kétnapos)
február 8. és 11. között: 6900 Ft (egynapos) és 13.000 Ft (kétnapos)
a helyszínen (amennyiben maradnak belépők): 8.500 Ft
Borjour Magnum Plusz! belépő ára egységesen: 10.000 Ft (mellyel már 14 órától látogatható a rendezvény, extraként tartalmaz egy ajándék kóstolópoharat, soron kívüli belépést)

Forrás: a rendezvény honlapja




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés