Idén tizedik alkalommal rendezik meg a Budapesti Pálinkafesztivált május 7-10. között a Városháza Parkban. A szervezők úgy döntöttek, hogy ebben az évben belépődíj és kerítések helyett nagyobb alapterületen, több kiállítóval és még színesebb párlat-kavalkáddal várják a látogatókat.

A X. Budapesti Pálinkafesztivál idén is május második hétvégéjén, 7-10. között várja a Városháza Parkban a pálinka szerelmeseit, ahol most az almáé lesz a főszerep. A hazai pálinkafőzdék párlatainak házasításából született az Év Almapálinkáját - idén is először - a fesztiválon kóstolhatja meg a közönség. A fesztivál hagyományaihoz híven almás pálinka- és ételkülönlegességek színesítik majd a gasztronómiai felhozatalt, s a legkiválóbb kézműves ínyencségek gondoskodnak arról, hogy legyen mivel megágyazni koccintás előtt.

A jubiláló fesztivál idén ingyenesen látogatható, hiszen a szervezők úgy döntöttek, hogy ebben az évben belépődíj és kerítések helyett minden helyet a pálinkának szentelnek, így nagyobb alapterületen még több kiállítónak lesz lehetősége bemutatni pálinkakülönlegességét. A tavaszi napsütésben neves jazz formációk, utcazenészek és DJ-k gondoskodnak a hangulatról, mint Járai Márk, Petruska András & a Temesvári Duó, Stahl Barbi & Havai Gábor Duó, a Takács Eszter Band vagy DJ Gozth a Hősökből.

A fesztiválon idén először a HelloPay rendszer veszi át a készpénzes fizetés helyét, ezzel téve gyorsabbá és kényelmesebbé a vásárlást. A HelloPay további előnye, hogy a fesztivál végével sem vész el a kártyán hagyott összeg, hanem felhasználható minden HelloPay kártya elfogadó helyen.

További információ:

www.budapestipalinkafesztival.hu




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés