Időpont: 2014. április 18-21.

kissti_kicsi.jpg

A Gyulai Pálinkafesztivál 2014. április 18-21. között, immár XV. alkalommal kerül megrendezésre. "Koccintsunk egyszerre, és ürítsük poharainkat a pálinka, mint az egyik legnemesebb hungarikum tiszteletére!" A Kisüsti Pálinkafesztivál alatt színes vásár, szórakoztató programok, gasztronómiai különlegességek és remek hangulat várja a vendégeket Gyulán.

XV. Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztivál, Kiállítás és Vásár

Már 2 éve Gyula lett fesztiválunk idejére a „Pálinka Magyar Fővárosa”, amikor is átadásra és kiállításra kerül a Főváros kulcsa.

2000-ben rendeztük meg az első Kisüsti Pálinka Fesztivált egyidejűleg az akkor induló Gyula Napok kulturális rendezvény sorozattal. Azóta is ez a rendezvény az ország legnagyobb, legjelentősebb pálinkás eseménye.

A rendezvényünk mindhárom napja tele van színes programokkal. Igyekszünk változatos, minden korosztály érdeklődési körét kielégítő műsorokat szervezni. A fellépők között szerepelnek országos sztárok is, de a gyulai felfutó vagy már befutott együtteseknek is lehetőséget adtunk a szereplésre.

Általában a délelőtti programok a gyerekeknek szólnak, a kora délutáni, esti koncertek pedig a felnőtteknek szolgálnak kikapcsolódásként.

A fesztivál központjában álló pálinkához, mint Hungarikumhoz jól kapcsolhatók a népi hagyományok, táncok, főzőversenyek, böllérkedés és a Pálinka és Hungarikum kiállítás is.  Ilyen jellegű programokkal is találkozhatnak  a rendezvényünkre kilátogatók..

Ezen kívül színesíti még a rendezvényt a Lovagrendek vonulása, Pálinka Szépe választás is.

Fesztiválunkhoz az alábbi versenyek is kapcsolódnak, melyek egyikére vagy  mindegyikére várjuk a jelentkezőket.

-        III Pálinka Világ Kupa

-        IV. Nemzetközi Lekvár, Gyümölcskészítmények, Gyümölcsbor verseny

-        VII.” Főzzük körbe a várat” elnevezésű verseny

-        Magyar Pálinka Szépe 2014

Fesztiválunkról és versenyeinkről bővebb információt elérhetőségeink bármelyként kaphat:

honlap: www.palinkafesztival.hu

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: 66/647-661

mobil: 06-70/3638-393

Nagy szeretettel várjuk rendezvényünkre!

Jöjjön és koccintson velünk a gyulai vár tövében 2014-ben!




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés