Egri Bikavér Ünnepe Eger 2017

Egri Bikavér Ünnepe Eger 2017 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Egri Bikavér Ünnepe  Eger 2017

Időpont: 2017. július 6 - 9.

Egri Bikavér Ünnepe  Eger 2017

Forrás: http://www.egriprogramok.hu

2017-ben már huszonegyedik alkalommal rendezi meg Eger Város Hegyközsége az Egri Bikavér Ünnepet Szent Donát, a szőlőskertek, szőlősgazdák védőszentjének napja alkalmából július 6-tól 9-ig a belváros szélén található Érsekkertben.

A város legnagyobb és legnépszerűbb INGYENES fesztiválján számos egri borász kiváló borokat és a város legjobb éttermei az italokkal harmonizáló ételeket kínál az érdeklődőknek. Ahogy már tavaly is, az Egri Bikavér és az Egri Csillag borok mellett a helyi termelők rozé borai is ott lesznek a kínálatban.

A helyszín 2017-ben is a tágas, hangulatos és csodaszép Érsekkert lesz; Eger város szívében, közel mindenhez két színpadon négy napig sokszínű zenei kínálat, önfeledt szórakozás várja vendégeinket. Az Egri Bikavér Színpadon a szélesebb közönség számára is ismert fellépők és a fesztivál fő programjai lesznek láthatók és hallhatók. A Zenepavilonnál található Egri Csillag Színpad egy lazább helyszín, ahol egri dj-k, vendégeik és különböző formációk a nagyszínpadtól eltérő zenéket játszanak a bikavéres, csillagos nyári estéken.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés