Magyarország (egyik) legszebb tere ad helyszínt a Szegedi Karácsonyi Hetek kézműves adventi vásárának. A Szegedi Fogadalmi Templom tövében a hazai kézművesipar remekművei mellett Dél-Magyarország legnagyobb szalmalabirintusa várja a kicsiket és szüleiket. A Dóm Téri Karácsonyi Hetek egyik leglátványosabb produkciója az a gigantikus méretű Mesés Kastély, amely számtalan kézműves foglalkozás mellett Csukás István `életnagyságú` mesehőseivel kápráztatja el az érdeklődőket. A Szegedi Karácsonyi Hetek számtalan meglepetés programmal vár mindenkit szeretettel 2016. november 25. és december 24. között.

Széchenyi Téri Karácsonyi Hetek

időtartam: 2016. november 25 - december 24.

Nincs szenzációsabb program egy fárasztó nap végén, mint leugrani a kollégákkal / barátokkal a Széchenyi Téri Karácsonyi Hetekre egy mennynei forralt borra! Na jó, kéz a kézben a párunkkal felfedezni Szeged "klasszikus" karácsonyi vásárát sem piskóta... hogy a kicsiket váró Karácsonyi Angyalvárról, Szeged Gigantikus Építőkockáiról és a Szegedi Téli Játékok című, óriás LED falon folyó virtuális olimpiáról ne is beszéljünk. A kihívásokat kedvelő gasztro-angyalok a Szegedi Mézeskalács Készítő Versenyen mérhetik össze tudásukat.

A Szegedi Karácsonyi Hetek két fő helyszíne mellett számtalan meglepetés programmal és egy imádni való gasztrohelyszínnel is várjuk az ünnepi forgatagban megéhezett vendégeinket: a Dugonics Téren karácsonyi lacikonyha, melegedő és forralt borozó üzemel 2016. november 25. és december 24. között.

Forrás: a rendezvény Facebook oldala

Még több a településen (Szeged):




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés