Az immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Szegedi Csokifesztivál szervezői egy egészen elképesztő produkcióra vállalkoztak, 250 kiló belga csokival vonják be Európa legerősebb és egyik legértékesebb Ford Mustangját.

Február 12-én és 13-án Szegeden készül el a Világ Legnagyobb Ford Mustanggal Töltött Bonbonja. Az őrült produkció egyediségét a „tölteléke” adja meg, amely a budapesti DF tuningműhely 1100 lóerős Shelby GT 500 Mustangja. Az autó különlegessége – lenyűgöző megjelenésén és irtózatos teljesítményén túl – hogy tavaly tavasszal Európa legnagyobb tuning-showján és tuningautó-szépségversenyén, a Bodensee Tuning World-ön, első és egyedüli magyar indulóként megnyerte John D’Agostino tuning-legenda különdíját. Az izomautó szörnyeteget Vanya Gábor chocolatier szakmai vezényletével pénteken kezdik összecsokizni és szombat késő délutánra készül el teljesen a csokiautó, mindez kulisszatitok-mentesen, a vendégek szeme láttára.

Az extrém rekord mellett a tavalyi Csokifesztivál legnagyobb sikert arató programja, az őrületes csokiszobrász show idén sem maradhat el. Az ország elsőszámú, világbajnok jégszobrásza, M. Tóth Zsolt teljesen egyedülálló módon egy majd egy mázsás tömör csokoládétömbből varázsol szobrot a nézők szeme láttára. A hazai kézműves csokoládékultúra legjavát felvonultató vásáron csokiból készült szerszámokat, grillázsból készített édességcsodákat és az International Chocolate Awards-on díjazott karamellizált fehér csokoládéba burkolt mangó bonbont és tonkabab pralinét is kóstolhatunk majd, sőt egy több mint 2 méteres csokoládészökőkútnál is hódolhatunk csokiszenvedélyünknek. 

Ami biztos, hogy február 12-én és 13-án, Szegeden minden adott lesz, hogy a csokoládé és édességek szerelmesei a mennyekben érezzék magukat.

Forrás:http://szeged.hu/hirek/




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés