Időpont: 2014. július 11 - 13.

A méltán híres mórahalmi fürdő szomszédságában, kulturált környezetben, idén is megnyitjuk a Rétesek Utcáját. A tavalyi 60 féle rétesnél is szélesebb választékkal, színes programokkal, még több látni-, és kóstolni valóval várjuk hagyománnyá avanzsált Rétes-fesztiválunkon Mórahalmon. 

A rétes és mesterei

Pénteken a rétes készítő vállalkozások mesterei mérik össze tudásukat, a zsűri kiválasztja az idei év legkitűnőbb Dél-alföldi csemegéit. A nagyközönség pénteken déltől ellenőrizheti a hivatott szakértők döntéseit, dúskálhat a rétesmesterek remekei között. Egész hétvégén kifogyhatatlanul, a végtelenül nyújtott rétesek között válogathatnak.  Eközben a rétes készítők szívesen válaszolnak az otthoni süteménykészítéssel kapcsolatos kérdésekre is.

Ne csak egyen, süssön is!

Aki elegendő kurázsit érez magában, megmutathatja tudását a szombat délelőtt kezdődő rétes készítési versenyen, ahol a korábbi évek „bajnokai” várják az új kihívókat és a régi versenytársakat!

Jelentkezéseket július 8-ig fogadunk!

Jószolgálat

 A tavalyi fesztivál vasárnapján készített óriás rétes kinyúlt a rendezvény sátor árnyat adó ponyvája alól, az idei még hosszabb lesz! A rekordrétessel a szegedi gyermekklinika koraszülött intenzív osztályának csöppnyi betegeinek kezelését támogatjuk, hogy nagyra nőve ők is megkóstolhassák a magyar rétes készítés remekeit. 

A kisült óriásrétes 100 forintos szeleteinek megvásárlásával Ön is támogatóvá válik.

Jöjjön és élvezze velünk az életet!

Nálunk sosem fogy ki a jókedv és a rétes!

Forrás: http://www.retesfesztival.com/





Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés