Buborék Fesztivál 2013 Budapest




Időpont: 2013. július 25 - 28.

Pezsgők, cavák, proseccók és habzóborok széles választékát kóstolhatják végig a látogatók a Buborék Fesztivál négy napja alatt július 25. és 28. között a budapesti Erzsébet téren, ahol az italok mellett gasztronómiai csemegékkel, könnyűzenei koncertekkel és Forma-1-es közvetítéssel várják a látogatókat.

A Forma-1 Magyar Nagydíj idején második alkalommal rendezik meg az Origo Buborék Fesztivált, amelynek célja, hogy a fogyasztók megismerkedhessenek a magyar piacon elérhető, egyre népszerűbb buborékos italokkal. A program során lehetőség nyílik világhíres márkák és új tételek felfedezésére is, valamint olyan italok "tesztelésére", amelyeket csak ritkán vagy egyáltalán nem kínálnak pohárban a vendéglátóhelyeken - adták hírül közleményben a szervezők.
Az idei fesztiválon kiemelt helyet kapnak a magyar termékek; a Buborék-borbárban a magyar habzó- és gyöngyözőborok széles választékát, fiatal borászok újdonságait kóstolhatják meg a vendégek. Huszonöt kiállító és több mint száz termék jelenik meg a fesztiválon, és számos újdonság is bemutatkozik. A piac meghatározó szereplői, a legnagyobb forgalmazók is részt vesznek a tematikus rendezvényen, amely a szervezők szerint azt jelzi, hogy a magyar italkultúra új irányzatát képviselik a buborékos italok, hiszen egyre nagyobb a kereslet a minőségi pezsgőkre, champagne-okra és szénsavas borokra.
Az egyedülálló italkínálat mellett különleges gasztronómiai választékra is számíthatnak a látogatók, a zenei élményről pedig a Belmondo, az ILL Cows feat. Lez Carrera, a Manoya, a Good Time Boys és az Elefánt zenekar gondoskodik csütörtöktől vasárnapig, pénteken és szombaton a koncertek után pedig a Compact Disco lemezlovasa, Lotfi Begi gondoskodik a pezsgő hangulatról éjfélig.
A Forma-1 rajongók LED falon nézhetik a hétvégi futam közvetítéseit, a kiállítói standok pedig délután két órától várják a buborékra vágyókat. Érdekességként kóstolható lesz a pilóták kedvence, a győzelmi pillanatokban locsolt Mumm Cordon Rouge champagne is.
Bővebb információ a programról a www.bubifesztival.hu oldalon olvasható



Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés