Hírek, programok
Borászat
Vengéglátóhelyek
Gasztronómia
Kulinária
Receptek
Gasztronómiai fesztiválok
Idegenforgalmi adatbázis
Jeles ünnepeink
Videók
Bor és környéke
Vendéglátó marketing
Oldaltérkép
 
 
 Facebook Twitter email

 

 

Kérjük támogassa oldalunkat!

Ha tetszik és hasznosnak ítéli oldalunkat, valamint rendelkezik PayPal számlával, kérjük támogasson bennünket 1000 Ft-tal!


Köszönjük!

Cimkefelhő

by Zaragoza Online

Média ajánlat Nyomtat Email
Média ajánlat - 3.7 out of 5 based on 6 votes
( 6 Votes )

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Engedje meg, hogy a figyelmébe ajánljuk a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazinunkban való megjelenési és hirdetési lehetőségeket.
A Törzsasztal projekt 2000-ben indult útjára az országban elsőként borászattal és gasztronómiával foglalkozó televízióműsorként, mely az évek során kiegészült weboldalunkkal és közösségi hálózatunkkal is, mely mára szinte önálló médiafelületté alakult.

 

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin TV műsor

Televízió műsorunk havi harminc percben (8 megjelenés) látható a Szegedi Városi Televízióban.  A műsoraink ezen a weboldalon és a Youtube csatornánkon is megtekinthetőek több évre visszamenőleg:
http://www.torzsasztal.com/adasok/aktualis.html
 
Műsorainkban a linken is látható módokon, a műsor elején és végén megjelenő szpozorlistában, a műsor félideje körül lévő reklámblokkban és akár műsorszámként, pl. x-es riportokkal, receptajánlókkal, kóstolókkal, termékbemutatókkal, valamint hírek-programajánló rovatunkban aktuális hírekkel, programelőzetesekkel lehet megjelenni.
Fix árakat előre nem nagyon tudunk ajánlani, mivel nagyon sokféle módon tudunk megjelenési felületet biztosítani, így minden esetben az igényeknek megfelelően egyedi ajánlatot teszünk ügyfeleinknek.
Általánosságban elmondható, hogy az egy havi ciklus 20 000 és 50 000 Ft közötti tartományban mozog, az igénybevett modulok függvényében.

Tájékoztató jellegű modul árak:
20 mp reklámszpot: 25 000 Ft (egy hónapon keresztül, nyolc alkalommal)
Szponzor lista: 20 000 Ft
4-5 perc hosszúságú riportfilm, receptajánló, stb.: 40-80 000 Ft
Hírek/programajánló: 60 mp 10-20 000 Ft
A fentebb felsorolt valamennyi modul: 70 000 Ft
 

Törzsasztal gasztronómiai portál (www.torzsasztal.com)

Weboldalunkon, amelyen több ezer oldalnyi tartalom található és amelyet napi rendszereséggel frissítünk, bővítünk (www.torzsasztal.com) havonta kb. 17-18 000 látogató fordul meg. A látogatottsági statisztikákról az alábbi képre kattintva kaphat alapinformációkat.
 
 

Partnereink számára weboldalunkon is számtalan, teljesen egyedi megjelenési formákat biztosítunk az összes oldalon megjelenő nagy méretű bannertől a szakcikkeken át az önálló minisite-okig bezárólag akár már havi 10 ezer Ft-tól.

Néhány tipikus megjelenítési forma tájékoztató jellegű ára:
A főoldal jobb vagy bal oldali oszlopában 140x100px méretű banner: 6 000 Ft/hó (200x140px: 10 000 Ft/hó)
A weboldal valamennyi oldalán, az alsó sávot, teljes szélességében kitakaró, bezárható u.n popup banner (garantált 15-16 000 elérés/hó): 20 000 Ft/hó
Egyedi oldalak (teljes oldal, mennyiségi és tartalmi korlátozás nélkül, pl. a borászatok, vagy vendéglátóhelyek rovatban - http://www.torzsasztal.com/boraszatok/boraszatok.html): 10 000 Ft/hó
Teljes csomag (kivéve az összes oldalon megjelenő óriásbannert): 15 000 Ft
Ezen kivül számtalan egyedi megjelenítési lehetőségünk van különböző tematikus aloldalakon, egyedi megállapodás alapján.

Közösségi média

Facebook személyes profiljainkon (facebook.com/kontraszt, facebook.com/torzsasztal.gasztronomia, facebook.com/vallalkozok.szeged), valamint rajongói oldalunk (facebook.com/BoraszatiGasztronomiaiMagazin)
közel tízezer felhasználót képes megcélozni.
Youtube csatornánk (www.youtube.com/kontraszt) az ország második legnagyobb gasztronómiai csatornája, közel 900 feltöltött videóval, több mint 2 millió összmegtekintéssel, havonta kb. hatvanezer nézővel.
Ide a megrendelők videóit is feltöltjük, de akár az összes videónkon hirdetést tudunk elhelyezni, kb. havi hatvanezer megtekintéssel.

 

6000 hírlevél olvasó

Hírlevél listánkon már több mint 6000 feliratkozó található, Olvasóink havonta általában két alkalommal kapnak tőlünk hírlevelet. Ebben támogató partnereink, hirdetőink automatikusan, korlátlan számban és terjedelemben helyet kaphatnak. Tehát akár minden kiküldött levelünkben hirdethetik termékekiket, szolgáltatásaikat.
 

Reklámszpot, PR film készítés HD, akár 3D formátumban is.

Kérem, hogy amennyiben weboldalunk és ajánlatunk elnyerte tetszését éljen a lehetőséggel. Ebben az esetben túl azon, hogy oldalunkon keresztül sok érdeklődőhöz juttatjuk el az Ön cégére vonatkozó információkat, egy olyan kezdeményezést, családi vállalkozást is támogatnak mely az elmúlt 13 évben sokat tett a hazai gasztronómia, borkultúra, a vendéglátás és az idegenforgalom érdekében.
Néhány PR filmünket, riportfilmünket itt érheti el: http://www.torzsasztal.com/promocio/pr-film.html
 

Remélem ajánlatunk felkeltette érdeklődését és rövidesen  partnereink között üdvözölhetjük.

 

Horváth Zoltán
tel.: 62/671 900, 30/9289-390
e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
skype: horvath65

Média ajánlat
 

További cikkek a Promóció kategóriából

Szeged kedvenc ételei 09 január 2014

Karácsonyi képeslapok 22 december 2011

Nyereményjáték 08 december 2011

PR film 27 április 2011

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat 15 január 2011

Szavazzon! Vörös vagy fehér? Száraz vagy édes bor? 13 december 2010

Frankóságok DVD 29 március 2010

Bannercsere 15 március 2010

Hírlevél megerősítés 11 február 2010

Hírlevél köszönő 11 február 2010

Antal Pincészet Baja - Antalvin Kft.

Barátcsuha Borház Balatonakali, Nagy Imre borász. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Olaszrizling, Rajnai rizling, Szűrkebarát, Muskat ottonel, Rose, Merlot

Béla Borászat Imrehegy. A Béla Borászat minőségi palackozott borai: Riesling, Olaszrizling, Nektár, Cserszegi Fuszeres, Cabernet Cuvée, Kékfrankos, Pinot Noir - Kékfrankos Rose

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Varsányi Pince Verpelét. A Varsányi Pince bemutatkozó oldala. Boraink: Verpeléti Muskotály, Debrői Hárslevelű. Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

 

Mentés