Hírek, programok
Borászat
Vengéglátóhelyek
Gasztronómia
Kulinária
Receptek
Gasztronómiai fesztiválok
Idegenforgalmi adatbázis
Jeles ünnepeink
Videók
Bor és környéke
Vendéglátó marketing
Oldaltérkép
 
 
 Facebook Twitter email

 

 

Kérjük támogassa oldalunkat!

Ha tetszik és hasznosnak ítéli oldalunkat, valamint rendelkezik PayPal számlával, kérjük támogasson bennünket 1000 Ft-tal!


Köszönjük!

Cimkefelhő

by Zaragoza Online

Magunkról Nyomtat Email
Magunkról - 3.0 out of 5 based on 2 votes
( 2 Votes )

Törzsasztal: borászat, borászok, borok, gasztronómia, receptek, vendéglátás

A Törzsasztal Borászati, Gasztronómiai és Életstílus Magazin 2000 júniusa óta látható a szegedi Telin Televízión, valamint a hódmezővásárhelyi, a makói, a békéscsabai és a kiskunhalasi helyi televíziókban. A kéthetente 30 percben jelentkező műsor túl van az 9. születésnapján és a 150. adásán.

A műsor készítői bejárták a hazai borvidékek jelentős részét (Villány, Tokaj, Eger, Balaton környéke, Mátraalja, Szekszárd,  Kiskunság, stb.) és riportfilmet készítettek számtalan kitűnő pincészetben, a sztárborászok többségével. Csongrád megyei, elsősorban Szegedi vendéglátóhelyek, éttermek, szállodák, panziók, hotelek is folyamatosan jelen vannak a műsorban, melyek kiváló szakácsaik révén legfinomabb fogásaikat ismertetik meg az ínyencekkel. Helyet kapnak a Törzsasztalon receptek és borkostolók is.

Több tucatnyi interjú készült neves közéleti személyiséggel, sztárokkal, akik kulináris vonzalmaikról is kendőzetlenül vallanak.

Néhány név - a teljesség igénye nélkül - a műsor szereplői közül:

Bock József, Figula Mihály, Gál Tibor, Gere Attila, Kamocsay Ákos, Légli Ottó, Polgár Zoltán, Szőke Mátyás, Vida Péter, Wundelich Alajos, Zwack Péter, Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet, Disznókő Pince , Tokaj-Hétszőlő , Sajgó Pince, Tolcsva Bor Kft., Degenfeld Szőlőbirtok, Varsányi Pince, Thummerer Vilmos, Kál-vin Pincészet, Szent Anna Borház, Róth Pince és az ország számtalan neves étterme és szállodája, köztük a budapesti Mátyás Pince, a lajosmizsei Tanyacsárda valamint a gasztronómiában és az élelmiszeriparban érdekelt cégek, egyebek között a Hungerit Rt. és Gyermely Rt.

Weboldalunkon a Törzsasztal tíz éves történetének legidőtállóbb és legérdekesebb filmjeinek gyűjteményéből válogathatnak, valamint megnézhetik a legutolsó két év összes adását teljes hosszában. Oldalunkon több mint 400 videó film tekinthető meg a fenti témákban, de kínálatunkban helyet kaptak különleges emberekkel készült érdekes riportok (Pl. Vári Gyula vadászpilóta, Polyák József hat danos karatemester) valamint Amerikában és Dél- Afrikában készült útifilmek.

Fotó archívumunkban 10 év termésének színe-javából válogathatnak kiváló minőségű, nagy felbontású képek sokaságából.

Lehetőséget biztosítunk pincészeteknek, borászoknak, vendéglátóhelyeknek, éttermeknek, hoteleknek, panzióknak, hogy oldalunkon reklám referencia filmekkel vagy anélkül hagyományos módon megjelenjenek és bemutatkozzanak a Törzsasztal portálon.

A borászatok és a vendéglátóhelyek, hotelek, panziók rovatokban jelenleg látható egy-egy vállalkozást bemutató blokk mérete, terjedelme és tartalma tovább bővíthető, felkínáljuk további rovatok (hírek-aktualitások, borkóstoló, fotógaléria) elhelyezését terjedelmi korlátozás nélkül. Lehetővé tesszük, hogy a szerverünkön elhelyezett videófilmet akár a saját oldalukról is el lehessen indítani és meg lehessen tekinteni.

 

Kontraszt Produkciós Iroda
Szeged, Lomnici u. 41.
Tel.: +36-62-466-780
mobil: +36-30-9289-390
e-mail.: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
skype1: horvath65
skype2: horvathzoltanszeged

Jó böngészést kíván a szerkesztő: Horváth Zoltán

 

Magunkról
 

További cikkek a Promóció kategóriából

Szeged kedvenc ételei 09 január 2014

Karácsonyi képeslapok 22 december 2011

Nyereményjáték 08 december 2011

PR film 27 április 2011

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat 15 január 2011

Szavazzon! Vörös vagy fehér? Száraz vagy édes bor? 13 december 2010

Frankóságok DVD 29 március 2010

Bannercsere 15 március 2010

Hírlevél megerősítés 11 február 2010

Hírlevél köszönő 11 február 2010

Antal Pincészet Baja - Antalvin Kft.

Barátcsuha Borház Balatonakali, Nagy Imre borász. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Olaszrizling, Rajnai rizling, Szűrkebarát, Muskat ottonel, Rose, Merlot

Béla Borászat Imrehegy. A Béla Borászat minőségi palackozott borai: Riesling, Olaszrizling, Nektár, Cserszegi Fuszeres, Cabernet Cuvée, Kékfrankos, Pinot Noir - Kékfrankos Rose

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Varsányi Pince Verpelét. A Varsányi Pince bemutatkozó oldala. Boraink: Verpeléti Muskotály, Debrői Hárslevelű. Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

 

Mentés