Untitled Document


Untitled Document

Untitled DocumentUntitled Document

 

 

Frankóságok recept DVD ajándékba!
Kattintson a képre!

Frankóságok recept DVD ajándékba!

 

KERES VAGY KÍNÁL?

Adja fel apróhirdetését ingyen!

www.ingyenaprohirdetes.hu
Reklámajándék webáruház

 

Üvegdíszek

Ajándéktágy - Üvegdísz

 

Plakettek

Ajándéktágy - Plakett

 

Tollak

Ajándéktágy - Toll

 

Bor tartozékok

Ajándéktágy - Bor tartozék

 

Italtartók, tartozékok

Ajándéktágy - Italtartó, tartozékok

 

Kulcstartók

Ajándéktágy - Kulcstartó

 

Pénztárcák, névjegykártyatartók

Ajándéktágy - Pénztára, névjegykártyatartó

 

Képkeretek

Ajándéktágy - Képkeret

 

Csíptetők: nyakkendő, szalvéta, pénz

Ajándéktágy - Csíptetők: nyakkendő, szalvéta, pénz

 

Öngyújtók

Ajándéktágy - Öngyújtó

 

Bicska, zsebtükör

Ajándéktágy - Bicska, zsebtükör

 

Egyéb

Ajándéktágy - Egyéb

 

Tálcák

Ajándéktágy - Tálca

 

Bélyegzők

Ajándéktágy - bélyegző

 

Untitled Document

A Perla Stúdió 2007 őszi programja

A Perla Stúdió stábja

 

Miért éppen ősszel érdemes magunkkal foglalkozni? Ha a természet őszre fordul, az emberi természet is lehangoltabbá, befelé fordulóbbá, álmosabbá válik. Sokan nem veszik észre, ezek a hónapok is tartogatnak érdekességeket, izgalmakat, felfedezhetjük sajátos sokféleségét, eleven színeit. Aki már barangolt őszi erdőben, hallgatta finom neszezését, szippantott illatából, tudja, gazdagsága, változatossága testet-lelket lenyűgöz. Ugyanígy otthonunkba se kell bezárkózva, a négy fal között, sötétben várni a tavaszt. Mégis vannak, akiknek lelke ősszel zártabbá, borúsabbá válik, kevéssé fogékony új élmények befogadására. Pedig nem kell ennek így lennie. Sőt! A lehető legalkalmasabb idő az ősz, hogy többet foglalkozzunk a bennünket érdeklő gondolatokkal, kérdésekkel. Jó alkalom az elmélyülésre, a belső utazásra a Perla Stúdió őszi programajánlata.

Szeptember végétől azokat a hölgyeket várjuk, akik életük egy új szakaszához érkeztek, akik szeretnének kiegyensúlyozottabban élni, akiknek kapcsolatai elbizonytalanodtak, egyensúlyt keresnek a karrier és a háziasszonyi szerepek között, keresik a külső-belső harmóniát, elszánták magukat addigi életmódjuk megváltoztatására, de egyedül nem tudják elkezdeni. Nem könnyű, de nem is lehetetlen érzelmeinket és gondolatainkat, személyiségünket megújítani. Ebben a megújulási folyamatban tudunk segíteni a nyitott, érdeklődő, változásra kész nőknek. Intenzív formában, bensőséges hangulatban fogunk egy sor témát megbeszélni, új megoldásokat keresni, felkészülni új életünkre. Kiváló társak lesznek ebben szakembereink és a gyakorló "karrierépítő - háziasszonyok".

Munkában a Perla Studió stábja

A legtöbben azt gondolják, hogy egy nő hatalmas áldozatok árán lehet csak sikeres. Jelentheti ez a magánélet feladását és a karrier kizárólagos egyeduralmát. Aki pedig megpróbálja összeegyeztetni, megerőltető feladatot vállal, ami mellett nem marad ideje pihenésre, lazításra, feltöltődésre. Abban próbálunk segíteni, hogy igenis lehet összhangot teremteni, sikeresnek lenni a munkában úgy, hogy közben élvezzük a háziasszonyi létet is.

Ennek egyik alapvető feltétele: meg kell tanulnunk saját sorsunkat irányítani! A kényszerű, vagy éppen önszántunkból választott munka mellett egyre többünknek fontos a kiegyensúlyozott családi élet, az egészséges életmód, a testmozgás, a kevéske szabadidő értelmes eltöltése. Ahogyan megsokszorozódtak a női szerepek, a hozzájuk kapcsolódó elvárások, mindannyian azt szeretnénk, hogy itt is - ott is sikeresek, elismertek legyünk. Ehhez, és ahhoz, hogy élvezzük az életet, hogy kiegyensúlyozottabbá váljunk, hogy képesek legyünk kilépni a bennünket fojtogató élethelyzetből, először is fel kell térképezni az életünket.

Az első fontos lépés: felejtsük el azokat a sztereotípiákat, amelyekkel egy nőt - sokszor - még ma is jellemeznek: alázatosság, gyengédség, lágyság, érzelmesség, passzivitás. Ez ugyanolyan idejét múlt, mint a férfiakról úgy általában kijelenteni, hogy erőszakosak, önzőek, magabiztosak, uralkodni vágyók, érzéketlenek. Ha egy nő fejleszteni, építeni akarja személyiségét, azt úgy tegye, hogy emberi tulajdonságai női mivoltával egyenrangúak legyenek.

Mi abban hiszünk, ha őszintén feltérképezzük saját személyiségünket, reálisan elemezzük környezetünket, kellően elszántak vagyunk irányítani saját életünket, képesek lehetünk változni és változtatni.

Minderről szó lesz az alábbi programjainkon:

 

"50 után is van élet!"


Napról napra sokan lépik át ezt a bűvös korhatárt, s persze ki-ki a maga módján viszonyul ehhez a kerek számhoz. Sokak számára 50 felett olyan időszak kezdődik el, amikor már inkább lezárni kezdik az életüket, visszahúzódnak, visszariadnak az új kihívásoktól, nem hiszik, hogy a jövő még számtalan örömteli pillanatot tartogat a számukra.  A minket körülvevő társadalom is ezt a meggyőződést erősíti: csak a fiataloknak kínál lehetőséget, ezt sugallják a rádiók, televíziók, magazinok. Így aztán nagyon sok középkorú férfi és nő, de leginkább nő kerül lehetőségeken kívül. Hiába van a szakmájában rengeteg tapasztalata, jó munkabírású, megbízható, hiteles, egyre kevesebb lehetőséget kap, sokan egy "minden mindegy" lelkiállapotba kerülnek. Szerencsére vannak olyanok is, akik számára éppen ebben a korban nyílik meg a világ, új lehetőségeket vesznek észre, új célokat tűznek ki, sokan ekkor kezdik megvalósítani rég sutba dobott álmaikat. Tudjuk, ők vannak kevesebben.

Azok számára, akik feladni látszanak, vajon van-e valamiféle lehetőség, segítség a dolgok megváltoztatására? Van-e esélyük arra, hogy fordítsanak sorsukon? Kézbe tudják-e venni életük irányítását? Le tudják-e küzdeni kishitűségüket? Ki tudják-e vívni az utánuk következő korosztályok tiszteletét, elismerését - akik egyébként ugyanezen az úton haladnak. Képesek-e derűsen élvezni az életet?

A Perla Stúdió arra vállalkozik, hogy elindít egy "mozgalmat", kialakítva egy országos klubhálózatot, ahol a középkorúak sokoldalú segítséget kapnak önbizalmuk visszanyerésére, a testi-lelki harmóniájuk megteremtésére, egészségük megőrzésére.
Egyszerűen most jött el annak az ideje, hogy még erejük teljében végrehajtsák mindazokat a változásokat, amelyek segítenek a válságos helyzet megoldásában, és abban, hogy  életük második fele sikeres, örömteli és harmonikus legyen.

Időpontok:

november 7. szerda 17.30-21.00
"Én-térkép": mely tulajdonságaim segítenek, melyek akadályoznak a változásban, jövőkép: fejlődési irányok feltérképezése, mi motivál - mi korlátoz, képes vagyok-e együttműködni, irányítani saját életemet.

november 14. szerda 17.30-21.00
Egészségesen élni testben-lélekben (szív és érrendszeri betegségek, a csontritkulás megelőzése, az elhízás veszélyei, menopauza, stb.). Életmódváltás.

november 21. szerda 17.30-21.00
Kívül-belül harmonikusan.  Barátkozzunk meg új arcunkkal. Vonzóan 50 felett is. Szépségápolás.

november 28. szerda 17.30-21.00
Életpálya-módosítás: a sikeres újrakezdés megtervezése. Gyakorlati tanácsok önmenedzseléshez, önérvényesítéshez.

Igény esetén délelőtti programot is indítunk. Megfelelő létszám esetén Budapesten kívüli felkéréseknek is eleget tudunk tenni.

Részvételi díj: 25.000,-Ft+Áfa, mely egy 4500,-Ft értékű ajándékcsomagot is tartalmaz.
Jelentkezési határidő: október 26.
Vezető konzulensek: Endrei Judit, Zalatnai Klára,Kurdics Erika, Pirityi Éva, Konda Ágnes

Jelentkezés:
kurdicserika@t-online.hu

Kérjük a jelentkezéshez adja meg az alábbi adatokat!!!

A résztvevő neve:
Címe:
Telefonszám:
E-mail:
A program neve, amelyre jelentkezik:

 

 "Légy jóban önmagaddal!"

Időpontok:

december 5. szerda 17.30-21.00
Ki vagyok és milyen szeretnék lenni? Én-térkép: őszinte utazás belső énünkbe.
december 12. szerda 17.30-21.00
Kívül-belül harmonikusan. Divat, stílus, személyiség. Szépségápolás.

január 9. szerda 17.30-21.00
Önismeret, önértékelés, önfejlesztés, önérvényesítés. Harmóniában  önmagunkkal.
január  16. szerda 17.30-21.00
Rejtett tartalékaink feltérképezése. A pozitív gondolkodástól a pozitív kommunikációig. Tanuljunk meg okosan NEM-et mondani.

Részvételi díj: 25.000,-Ft+Áfa, mely egy 4500,-Ft értékű ajándékcsomagot is tartalmaz.
Jelentkezési határidő: november 20.
Vezető konzulensek: Endrei Judit, Kurdics Erika, Pirityi Éva, Konda Ágnes

Jelentkezés:
kurdicserika@t-online.hu

Kérjük a jelentkezéshez adja meg az alábbi adatokat!!!

A résztvevő neve:
Címe:
Telefonszám:
E-mail:
A program neve, amelyre jelentkezik:

 

Személyes tanácsadás karriertervezéshez és életpálya módosításhoz

A konzultációk menete:
- önismeret, Én-térkép, igényfeltárás
- élet- és munkatapasztalatok feltérképezése
- életpályacélok kitűzése, jövőkép felrajzolása
- karriertervezés, ütemezés
- felelősségvállalás, önérvényesítés, önmegvalósítás
A konzultáció védett környezetet biztosít az új szituációk kipróbálására, a valós életben átélt helyzetek újra értékelésére. Időpont egyeztetés telefonon.

Konzulens: Kurdics Erika, tel.: 20/982-4435

 

Feng shui

Feng Shui

A feng shui a természet és az emberi élet összhangját teremti. A feng jelentése: szél. Hozzátartozik a levegő, az energiamezők, a sugarak, a légmozgások, valamint maga a szél. De értelmezéséhez tartoznak azok a jellemzők is, amelyek irányítják és befolyásolják a szabad légáramlást. A hegyek, a sziklák, a mesterséges építmények is. A shui jelentése: víz. Idekapcsolódnak a tavak, folyók, patakok, a jég, a hó, a növények, az általuk táplált élőlények, a mesterségesen kialakított víztartályok, csatornák, az országutak. A világban rend és egyensúly uralkodik. Ha összhangban élünk ezzel a renddel, szerencse, hírnév és boldogság vár ránk. Bizonyos tettek végrehajtásával a természet erőit magunk mögé állítjuk, és fordítva, saját magunk okozzuk a bajokat is. Épp ez a legszebb a feng shui tanításában: minden rajtunk múlik, s ha ismerjük az erőket és a saját magunk adottságait, tudatosan jóra fordíthatjuk őket. A feng shui egész filozófia-rendszer, amely életünk minden területére hat. Meghatározza napjainkat, életvitelünket, egész létünket. Alapelveit tanulmányozva sokat meríthetünk belőle, gyakorlati alkalmazásával pedig minőségi változást hozhatunk életünkbe.

Többek között ezekről lesz szó az alábbi programokon:

"A test és a lélek harmonizálása a feng shui módszereivel"

A tanfolyam 3 szintű: alap, haladó és gyakorlati részből áll. Aki mindhárom kurzuson részt vesz, OKJ- számos oklevelet kap és "feng shui tanácsadó" képesítést szerez, s már nemcsak saját életét könnyíti meg, hanem tanácsadóként is működhet.

I. Alapozó szint

Időpontok:

Szeptember 27. csütörtök 18.00-20.30
A feng shui eredete, története és filozófiája, helye a mai Európában. A lo-pan,  a lo-su, a csi és a sá. Az égi, a földi és az emberi csi.

Október 4. csütörtök 18.00-20.30
A jin és a jang harmóniája. A konfucionizmus hármassága: ég, föld, ember => meghatározó. A taoizmus modellje: ég, föld, ember => vu-vej, vu-vej törvénye

Október 11. csütörtök 18.00-20.30
Az öt elem. Az elemek körforgása, elemek a tárgyakban, a személyiségben. A feng shui asztrológia alapjai. A trigramok rendszere. Személyiségünk meghatározó számai.

Október 18. csütörtök 18.00-20.30
Iránytű és forma iskola és eszközei. A báguá, az iránytű. A lakás, a kert, a
munkahely megteremtése a feng shui eszközeivel.

Október 25. csütörtök 18.00-20.30
A feng shui útmutatásai a harmonikus életvitel kialakításában: szokásrend,
testápolás, tervezés, életmód, üzleti- és családi sikerek.

November 8. csütörtök 18.00-20.30
A lélek békéjének megteremtése a feng shui módszereivel: önművelés,
tudás, aromaterápia, bolygóhatások, meditáció, tárgyak és eszközök.

Részvételi díj: 30.000,-Ft+Áfa, mely egy 4500,-Ft értékű ajándékcsomagot is tartalmaz.
Jelentkezési határidő: szeptember 20.
Konzulens: Horváth Mária

Jelentkezés:
kurdicserika@t-online.hu

Kérjük a jelentkezéshez adja meg az alábbi adatokat!!!

A résztvevő neve:
Címe:
Telefonszám:
E-mail:
A program neve, amelyre jelentkezik:

 

"A test és a lélek harmonizálása a feng shui módszereivel"

II. Haladó szint

Időpontok

November 22. csütörtök 18.00-20.30
Étkezés - a feng shui konyha. Főzési alapismeretek. Jin és a jang ételek. Az elemek szerinti étkezés

November 29. csütörtök 18.00-20.30
Egyszerű eszközök a személyiség harmóniájának megőrzéséhez.
Szépítőpontok lábon és kézen. Mudra. Akupresszúra. Tajcsi.

December 6. csütörtök 18.00-20.30
A testi fáradtság leküzdésének egyszerű eszközei. Alvási szokások. A zene.
Gyógyító vitaminok és ásványok. A kínai szervóra.

Január 10. csütörtök 18.00-20.30
Feng shui tippek és ötletek a lélek pihentetésére. A Ji Csing. A csakrák és a 
csakratorna. Rend és harmónia. A mandalákról.

Január 17. csütörtök 18.00-20.30
Az energiák mozgatása növényekkel.
A kerti és a szobai növények szimbolikus jelentése. Energiát adó növények.
A növények lélektani hatása, gyógyító ereje. A növények ápolása a feng shui felfogása szerint.

Január 24. csütörtök 18.00-20.30
A természet energiáinak aktivizálása a harmonikus életvitel kialakításában.
A színek szimbolikus jelentése és harmonizálása. Az állatok szerepe életünkben. Gyakorlati tanácsok, példák a feng shui pozitív és negatív megjelenítésének elemzésével.

Január 31. csütörtök 18.00-20.30
Gyógyító ásványok és drágakövek. A drágakövek, mint energiahordozók.
A drágakövek testi és lelki gyógyereje. A kövekkel gyógyítás menete, módszerei.

Részvételi díj: 35.000,-Ft+Áfa
Jelentkezési határidő: november 10.
Konzulens: Horváth Mária

 

III. Gyakorlati kurzus

A résztvevőkkel egyeztetett időpontban 2008. februárjától.

Jelentkezés:
kurdicserika@t-online.hu

Kérjük a jelentkezéshez adja meg az alábbi adatokat!!!

A résztvevő neve:
Címe:
Telefonszám:
E-mail:
A program neve, amelyre jelentkezik:

 

 "Feng shui a konyhában"

Feng Shui a konyhában. A Feng Shui és a konyha.

A feng shui az ételek elkészítése mellett nagy hangsúlyt fektet az étkezési kultúrára is. Az étkezést a test harmóniájának fontos részeként kezeli. A harmónia megteremtéséhez elengedhetetlen a főzés, az ételek formája, színe, az alapanyagok és a fűszerek sokfélesége. A tanfolyam anyaga az öt elem köré épül. Elméleti szinten elsajátítjuk a feng shui konyha alapelveit, a vágási technikákat, a főzésmódokat, az eszközöket és használatukat. Megtanuljuk, hogy melyek a tiltott dolgok a konyhában, és a miértekre is választ kapunk.
Megismerjük azokat az apróbb fogásokat, amelyek eltérőek a magyar konyhától és nagyban megkönnyítik a munkánkat. Megtanuljuk, milyen fontos a fűszerezés sorrendje az ételkészítésben. A kezdő alaptanfolyamon 3 fogásos ételek elkészítését mutatjuk be, amelyek a háziasszonyok hétköznapi főzésében adnak segítséget.

Időpontok:

október 30. kedd 17.30 - 20.00
november 6.  kedd 17.30 - 20.00
november 13. kedd 17.30 - 20.00
november 20.  kedd 17.30 - 20.00
november 27. kedd 17.30 - 20.00

Részvételi díj: 40.000,-Ft+Áfa , mely tartalmazza Horváth Mária "Feng shui a konyhában" című könyvét
Jelentkezési határidő: október 23.
Konzulens: Horváth Mária

Jelentkezés:
kurdicserika@t-online.hu

Kérjük a jelentkezéshez adja meg az alábbi adatokat!!!

A résztvevő neve:
Címe:
Telefonszám:
E-mail:
A program neve, amelyre jelentkezik:

 

"Ezoterikus nemes-kő gyógyászat"

OKJ-számos engedéllyel rendelkező program.

Ezoterikus nemes-kő gyógyászat

A természetben létezik egy olyan energiaforrás, amelyről igen keveset tudunk, pedig rendkívül gazdag energiahordozók: drágakövek, kristályok, ásványok. A régi időkben a drágaköveket titokzatosság lengte körül, főleg amulettként, talizmánként szolgáltak. Ebből a varázslatos hangulatból lassan valóság lett, ugyanis vannak, amelyek enyhítik a fájdalmat, elűzik a rossz hangulatot, segítik a gyógyulást. Az ezotéria a kövek erejét a meditációban, a testi-szellemi állapot javításához veszi igénybe. A test és a szellem összehangolásában, a lélek erősítésében mára már nélkülözhetetlen eszközzé váltak a "nemes kövek". A tanfolyam megismerteti a kövekkel gyógyítás feltételeit és lehetőségeit. Bemutatja a kövek sajátosságait, szín, forma és energetikai hatásait. A résztvevők megtanulják az ásvány, féldrágakő és drágakő közötti különbséget. Különbséget tesznek az ékszer, a marokkő és az elixír formában való használatuk között. Megismerkednek a kövek történetével, lelőhelyeivel, a hozzájuk fűződő legendákkal és történelmi tényekkel is. A résztvevők részletesen megismerik 57 kő sajátosságait, testi és lelki gyógyító hatását.
A tanfolyam ideje alatt kedvezményes kő-vásárlásra van mód.

Időpontok:

szeptember 26. szerda    18.00 - 20.30
október 3. szerda    18.00 - 20.30
október 10. szerda    18.00 - 20.30
október 17.  szerda    18.00 - 20.30
október 24.  szerda    18.00 - 20.30
október 31.  szerda    18.00 - 20.30

Részvételi díj: 30.000,-Ft+Áfa ,
Jelentkezési határidő: szeptember 20.
Konzulens: Horváth Mária

Jelentkezés:
kurdicserika@t-online.hu

Kérjük a jelentkezéshez adja meg az alábbi adatokat!!!

A résztvevő neve:
Címe:
Telefonszám:
E-mail:
A program neve, amelyre jelentkezik:

 

"Készülj a győzelemre!"
Önismereti kalauz fiataloknak

Önismeretei kalauz fiataloknak

Ki vagyok én? Az vagyok, akinek én gondolom magam, vagy az, akinek a külvilág lát engem? Hogyan győzhetem le a rossz tulajdonságaimat?
Mit tegyek, hogy jól érezzem magam a bőrömben? Hogyan érvényesíthetem az akaratomat? Miként tehetem sikeressé az életemet? Hogyan oldhatom meg a problémáimat?  Eddig mindig elértem a céljaimat? Következetes vagyok a cselekedeteimben? Helyesen kezelem a problémáimat? Képes vagyok küzdeni?
Ilyen és ehhez hasonló kérdések nap mint nap megfogalmazódnak bármelyikünkben, de különösen a fiatalokban. Az önismeret az alapja az életünknek. Meghatározza emberi kapcsolatainkat, cselekedeteinket, céljainkat, érzelmeinket, gondolatainkat, döntéseinket, vagyis életünk alakulását. Önismeret nélkül csak sodródnánk, a körülmények irányítanának bennünket. Tehát ha azt akarjuk, hogy MI magunk tartsuk a kezünkben az életünket, akkor a legelső lépés: önmagunk reális ismerete. Így tudatossá válnak döntéseink, érzelmeink, tetteink, vagyis nem elszenvedői leszünk az életnek, hanem irányítói. Bármilyen munkához kezdünk, meg kell tanulnunk a szakmai előírásokat, el kell sajátítanunk a szükséges ismeretanyagot, fejleszteni a készségeinket. Pontosan így van az életünkkel is. Ha minőségi életet akarunk élni, ugyanígy fel kell készülni rá. Természetesen ki-ki maga választja meg, hogyan keres kapcsolatot önmagával, céljaival, cselekedeteivel, a külvilággal. A legeredményesebben azonban úgy juthatunk el legbelsőbb énünkbe, ha őszintén és kíváncsian, önvizsgálattal és gyakorlással lebontjuk a felszínes ÉN-képünket, és tudatosan utazunk belső énünkbe. Ebben leszünk partnerei azoknak a 16-20 év közötti fiataloknak, akik nemcsak kérdeznek, hanem választ is szívesen adnak önmaguknak és környezetüknek. Ehhez biztosítunk mi kellemes környezetet, jó hangulatot, kiváló szakembereket. Ne tekintsük áldozatnak, ha egy kis időt kiszakítunk magunknak. Legyen ez befektetés: bár ma elvesszük az időt egyéb dolgoktól, hogy aztán kamatozva a saját örömünkre használjuk mindazt. Amit ma közösen megtanulunk, holnap a gyakorlatban sikerrel alkalmazzuk.

Időpontok:

november 17. szombat  10.00-15.00
Ki vagyok én? Mi is az az önismereti út? Ha elfogadom magam, jobban elfogad a külvilág? Hogyan teremthető meg a belső biztonság?

december 1. szombat  10.00-15.00
Érzelmi intelligencia, egyensúly szív és ész között. Szeretet és önmegvalósítás. Ki dönt és hogyan? Szeretni és szeretve lenni.

december 15. szombat    10.00-15.00
Vágyak, álmok, jövőkép. Ki irányítja az életem? "Életlépcső."  Hogyan oldhatók meg a problémák? Felelősséget vállalok önmagamért.

Részvételi díj: 30.000,-Ft+Áfa ,
Jelentkezési határidő: november 8.
Konzulens: Kurdics Erika

Jelentkezés:
kurdicserika@t-online.hu

Kérjük a jelentkezéshez adja meg az alábbi adatokat!!!

A résztvevő neve:
Címe:
Telefonszám:
E-mail:
A program neve, amelyre jelentkezik:

 

Borharmónia kezdő ínyenceknek

Bor ismereti tanfolyam

A jó bor önmagában is élvezetes dolog, de a megfelelően kiválasztott étellel együtt még sokkal nagyobb örömök forrása. Egy mai háziasszonynak illik nemcsak jól főzni, hanem a menühöz illő borokat is kiválasztani. A program keretében gasztronómiai alapműveltséghez juthatnak az érdeklődők.
Témakörök:
- Rövid borismertető, nagy magyar borok.
- A borválasztástól a kínálásig (tárolás, hőmérséklet).
- A különböző fogásokhoz a megfelelő bort.
- Ünnepi menü összeállítása.

Időpont:

december 8. szombat   9.30 - 16.30

Részvételi díj: 20.000,-Ft +20% Áfa
Jelentkezési határidő: november 30.

Jelentkezés:
kurdicserika@t-online.hu

Kérjük a jelentkezéshez adja meg az alábbi adatokat!!!

A résztvevő neve:
Címe:
Telefonszám:
E-mail:
A program neve, amelyre jelentkezik:

 

A programokat vezető szakértők és konzulensek:

Endrei Judit, Zalatnai Klára egészség-tanácsadó, Horváth Mária feng shui szakértő, nemeskő-gyógyászat (20-323 9572), Kurdics Erika személyiség-fejlesztő-tanácsadó (20-982 4435), Konda Ágnes szépségápolási tanácsadó, Pirityi Éva öltözködés-tanácsadó és színszakértő (20-350 9254) 

Általános tudnivalók:

1. Tekintettel arra, hogy a programok kis létszámú csoportokban zajlanak, a jelentkezést érkezési sorrendben tudjuk elfogadni.
2. A jelentkezés regisztrációja akkor történik meg, ha a részvételi díj 50%-a a megadott számlaszámra ( Dunakanyar Takarékszövetkezet 64700076-10022214, megjegyzésként tüntesse fel: Perla Stúdió) beérkezik, legkésőbb a jelentkezési határidőig. A visszajelzésre ezt követően kerül sor.
3. A részvételi díj további 50%-ának a befizetése a helyszínen, a program megkezdése előtt történik.
4. Lemondást csak írásban, a programot megelőző 5. munkanapig fogadunk el. Ezt követően, lemondás esetén a befizetett részvételi díj 50%-át nincs módunk visszafizetni. Személycserére természetesen van lehetőség.
5. Amennyiben a program elmarad, illetve a jelentkező időben lemondta, 5 munkanapon belül a befizetett összeget a megadott számlaszámra visszautaljuk.
6. A programokat legalább 10 fő részvétele esetén - külön megállapodás alapján - vidéken is megtartjuk.

 

A programok helyszíne:
Budapest, V. kerület, Kecskeméti utca 5. (1.em. 5.)

Jelentkezés:
kurdicserika@t-online.hu

Kérjük a jelentkezéshez adja meg az alábbi adatokat!!!

A résztvevő neve:
Címe:
Telefonszám:
E-mail:
A program neve, amelyre jelentkezik:

 

Az oldalon előforduló szavak és kapcsolódó fogalmak:
Perla Stúdió. Életmód tanfolyamok, oktatás, továbbképzés, tréning, kurzus nőknek. Nő, nők, nőkről, női, hölgy, hölgyek, hölgyeknek, hölgyekről, karrierépítő - háziasszonyok, karrier, siker, harmónia, lélek, egészséges életmód, testmozgás, szabadidő, középkorú férfi és nő, 50 felett, középkorúak, egészség megőrzés, szív és érrendszeri betegségek, a csontritkulás megelőzése, az elhízás veszélyei, menopauza, életmódváltás, pálya-módosítás, újrakezdés, tanácsok, önmenedzselés, önérvényesítés, önismeret, kommunikáció, asszertivitás, önmegvalósítás, karriertervezés, feng shui, filozófia-rendszer, életvitel, feng shui tanácsadó, jin és a jang, konfucionizmus, taoizmus, feng shui asztrológia, aromaterápia, bolygóhatások, meditáció, Mudra. Akupresszúra. Tajcsi, Gyógyító vitaminok és ásványok, főzés, egészséges ételek, táplálkozás, ezotéria, kövekkel gyógyítás, meditáció, borismertető, borválasztás, Ünnepi menü.
Untitled Document

Untitled Document