Untitled Document


Untitled Document

Untitled DocumentUntitled Document

 

 

Frankóságok recept DVD ajándékba!
Kattintson a képre!

Frankóságok recept DVD ajándékba!

 

KERES VAGY KÍNÁL?

Adja fel apróhirdetését ingyen!

www.ingyenaprohirdetes.hu
Reklámajándék webáruház

 

Üvegdíszek

Ajándéktágy - Üvegdísz

 

Plakettek

Ajándéktágy - Plakett

 

Tollak

Ajándéktágy - Toll

 

Bor tartozékok

Ajándéktágy - Bor tartozék

 

Italtartók, tartozékok

Ajándéktágy - Italtartó, tartozékok

 

Kulcstartók

Ajándéktágy - Kulcstartó

 

Pénztárcák, névjegykártyatartók

Ajándéktágy - Pénztára, névjegykártyatartó

 

Képkeretek

Ajándéktágy - Képkeret

 

Csíptetők: nyakkendő, szalvéta, pénz

Ajándéktágy - Csíptetők: nyakkendő, szalvéta, pénz

 

Öngyújtók

Ajándéktágy - Öngyújtó

 

Bicska, zsebtükör

Ajándéktágy - Bicska, zsebtükör

 

Egyéb

Ajándéktágy - Egyéb

 

Tálcák

Ajándéktágy - Tálca

 

Bélyegzők

Ajándéktágy - bélyegző

 

Untitled Document

Weblap ajándékba

Egyedi, különleges, személyes ajándék karácsonyra vagy más alkalmakra

Biztosan Önnek is gondot okoz évről évre, hogy milyen karácsonyi ajándékot vegyen barátainak, hozzátartozóinak. Lehet hogy már torkig van a bevásárlóközpontok év végi rohamával és már gondolt arra, hogy inkább valami igazán egyedi, üzletben nem kapható ajándékkal lepje meg szeretteit. Nos erre a célra kiválóan megfelel egy személyre szabott weblap. Különösen ha ha a célszemély nem idegenkedik az internettől és lenne is mit közzétegyen honlapján.

Készítse el saját maga...

Ha Ön tud weblapot készíteni vagy van ilyen ismerőse, barátja, aki szívességből összedob egy weboldalt, akkor a dolog már el is van intézve. Ha nem tud ilyen megoldást akkor olvassa tovább ajánlatunkat!

Vagy bízza profikra....

Irodánk kérésére olyan egyedi honlapot készít, mely egy ingyenes tárhelyszolgáltató szerverén kap helyet, tehát a megajándékozott számára nem jelent költséget a honlap fentartása. A mellékelt sablonok közül válassza ki az Ön számára legszimpatikusabbat, küldje el annak a fényképét, vagy fényképeit, akit szeretne megajándékozni és azt beépítjük az oldal fejlécébe, maximum tíz fényképet a galériába, valamint olyan írásos anyagot, (max. 5 gépelt oldal) melyet szeretne az oldalon elhelyezni. Ezek után elkészítjük a honlapot és publikáljuk. A honlap címe valahogy így fog kinézni: http://kovacsjozsef.fw.hu Mivel a név lehet hogy már foglalt ezért szükség lehet egy ilyen: http://kovacsjozsef75.fw.hu esetleg: http://kovacsjozsefmiskolc.fw.hu megoldásra, vagy ezek kombinációjára. Az oldal tetején egy reklám csík fog megjelenni, az ingyen tárhelyért cserébe. Lásd: http://torzsasztal.fw.hu A weblap tulajdonosa később az oldal tartalmát módosíthatja, átalakíthatja, hisz amint a szolgáltatás ellenértéke megérkezik részünkre, a tárhely hozzáférés adatait elküldjük a megrendelő részére. Az alapárba még beletertozik, hogy miután az ajándék "átadásra" került, a megajándékozott, amennyiben nem rendelkezik a szükséges weblapszerkesztési ismeretekkel és baráti körében sem akad ilyen, akkor ha részünkre elküldi a szükséges szöveget és képeket vagy videót azokat irodánk elhelyezi az oldalon. (max 5 gépelt oldal, 10 db fotó és 10 perc videó).

Olcsó és egyszerű

A design és a szerkezet kialakításánál az egyszerűségre törekedtünk, hisz a célszemély ízlését nehéz eltalálni és a költségtakarékosságra is törekedtünk. Az egyszerűség azért is fontos, mert az oldalnak esetleg szerény szakismeret mellett is könnyen szerkeszthetőnek kell maradnia. Az alábbi ingyenesen letölthető program segítségével akár egy alap szövegszerkesztői ismeret birtokában is könnyen átalakítható az oldal a megajándékozott igénye és ízlése szerint. Kattintson ez az oldalon a Download Now linkre, majd a letöltés után egyszerűen kattintson a file-ra és már indul is a szerkesztő program.

Minta1.

A weblap ára: 17 000. Ft

Ennek kiegyenlítése készpénzfizető számla ellenében történik, melyet postán küldünk el és az ellenértéket rózsaszín csekken kell eljuttassa részünkre. Erre csak az oldal elkészülte után kerül sor, tehát előre nem kérünk pénzt. Az összeg megérkezése után küldjük el a tárhely hozzáféréshez szükséges adatokat, melyek hiányában a tartamat nem tudják szerkeszteni.

Megrendelés
Untitled Document

Untitled Document