Újabb kilenc Rozmaring díjas étterem

Újabb kilenc Rozmaring díjas étterem - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Újabb kilenc Rozmaring díjas étterem

Az Utazás Kiállítás nyitónapján átadták a Rozmaring díjakat az egyes régiók vendéglátóhelyeinek. A díjazott éttermek a következők: Kistücsök Étterem (balatonszemes), Zila Kávéház és Étterem (Budapest), Halászcsárda (Szeged), Somogykertje Üdülőfalu (Bonnya), Karikás Vendéglő (Hajdúszoboszló), Várvendéglő ( Sárospatak), Sümegi Várcsárda (Sümeg), Tornácos Panzió (Hegykő), Fehér Amúr Halászcsárda (Poroszló).

A díjakat Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója adta át. A Magyar Turizmus Zrt. 2006-ban hozta létre a Rozmaring Díjat. A díj odaítélésének alapfeltétele, hogy a vendéglátóhely olyan településen legyen, amely benevezett a Virágos Magyarországért környezetszépítő versenybe. A Rozmaring Díj elnevezés egyrészt utal arra, hogy az elismerésnek a gasztronómiához is köze van, hiszen a rozmaring a magyar konyha egyik kedvelt fűszernövénye is. A díjat azok a vendéglátóhelyek kaphatják meg, amelyeknek éttermi kínálata magas színvonalú, és ezzel párhuzamosan környezetük rendezettsége, növényekkel és virágokkal való díszítése különösen igényes.

Az elismerést minden turisztikai régióból évente csak egy étterem kaphatja mag. A díjak odaítélésre a Magyar Turizmus Zrt. Regionális Marketing Igazgatóságai tesznek javaslatot.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés