Tokaj-Eger - együttműködés a borturizmusért

Tokaj-Eger - együttműködés a borturizmusért - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Tokaj-Eger - együttműködés a borturizmusért

A Turizmus Világnapja alkalmából közös játékot hirdetett az Egri Illetve a Tokaj-hegyaljai Turisztikai Desztináció Menedzsment Szervezet, a borturizmus népszerűsítése érdekében - tájékoztatta kedden az MTI-t az egri önkormányzat médiareferense.

Az akció keretében a legjobb egri játékos egy két éjszakát magában foglaló hegyaljai kirándulást és borvacsorát nyerhet, a Tokaj-hegyalján játszók legkiválóbbja pedig hasonló programon vehet részt a hevesi megyeszékhelyen - közölte Zentai László.
A közös cél, hogy megismertessék a turistákkal a helyi kulturális és turisztikai kínálatot és az ország két keresett borrégióját - tette hozzá.
Mint elmondta: kedden mind az egri, mind a tokaji tourinform irodába, a tarcali Hat Puttonyos Borfaluba, a szerencsi Világörökségi Kapuzatba, a Tállyai Borok Házába és a Dereszla Infopontba betérő vendégek egy kvízjátékot tölthetnek ki, melyen mindkét borvidéken a legeredményesebb kérdőív kitöltő egy kétszemélyes, kétéjszakás pihenéssel gazdagodhat.
A Tokaji Borvidéken játszók közül a legsikeresebb vendég Egerben a Hotel Senator-Házban tölthet el két éjszakát párjával, illetve egy hangulatos Szépasszony-völgyi borkóstolón is részt vehetnek.
A legeredményesebb egri játékos pedig, másodmagával a Tokajban hamarosan megnyíló Hotel Kelepben tölthet el két éjszakát, amelyhez a tállyai Oroszlános Borvendéglő ajánlott fel borvacsorát - mondta Zentai László.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés