Szeged is felkerül az osztrákok turisztikai térképére

Szeged is felkerül az osztrákok turisztikai térképére - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Szeged is felkerül az osztrákok turisztikai térképére

A Magyar Turizmus Zrt. és Ausztria piacvezető tour operatorának, a Rail Tours Austria (https://www.railtours.at) meghívására március 16-től két napon keresztül fél tucat osztrák újságíró ismerkedik hazánkban Szegeddel és a közelmúlt turisztikai fejlesztéseivel.

A tanulmányút célja, annak bebizonyítása, hogy Dél-Alföld Ausztriából vonattal is könnyen és kényelmesen elérhető, s a dél-alföldi régió egyik fővárosaként Szeged számtalan magas színvonalú turisztikai attrakciót és szolgáltatást kínál. Tekintettel arra, hogy a Dunától keletre Magyarországot kevés osztrák keresi fel, ezért az MT Zrt. stratégiai célja, hogy az osztrák piacon a kelet-magyarországi turisztikai attrakciókat kiemelten és rendszeresen promótálja, illetve az osztrák tour operatorokat arra ösztönözze, hogy minél nagyobb számban listázzák be a régió desztinációit katalógusukba. Középtávon hatalmas rejtett tartalékot jelent Kelet-Magyarország az osztrák beutazóforgalom szempontjából, ehhez minden eszközzel elő kell segíteni, hogy az osztrák turisták „mentális térképére” hazánk keleti fele is felkerüljön – foglalható össze az MT Zrt. célkitűzése.
A mostani tanulmányúton nem véletlen, hogy a célcsoport szempontjából meghatározó médiumok és szaklapok képviselői mellett a Rail Tours üzletág-igazgatója is helyett kapott. Az osztrák piacon az MT Zrt. a későbbiekben is nagy hangsúlyt helyez a tanulmányutak szervezésére: Ausztriából éves átlagban másfél hetente indulnak szervezett utak újságírók és turisztikai szakemberek számára. Az MT Zrt. ausztriai képviseletének kampányairól, valamint marketing és üzleti tervéről további információ itt: http://www.ungarn-tourismus.at/magyar-sarok. (Magyar Turizmus Zrt, Bécs)

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés