Száznál több étterem vesz részt a IV. Országos Étterem Héten




Várhatóan több mint száz közép- és felsőkategóriás étteremben nyílik lehetőségük március 18. és 24. között a IV. Országos Étterem Hét vendégeinek arra, hogy kedvezményes áron minőségi háromfogásos ebéd- és vacsoramenüket kóstolhassanak.

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően változatlanul 3300 forintért fogyaszthatnak a választott étterem kínálatából az Étterem Hétre asztalt foglalók.
Kiss Zoltán, a gasztronómiai programot szervező DiningCity.com munkatársa a programot bemutató sajtótájékoztatón szerdán elmondta, egyelőre mintegy 80 étterem közül lehet választani a www.etteremhet.hu internetes oldalon, de a következő hétre várhatóan száz fölé emelkedik a részt vevő vendéglátóegységek száma.
A legutóbbi, 2012 őszén rendezett Étterem Hét keretében 99 étterem mintegy tizenegy ezer online asztalfoglalót látott vendégül.
A március végi Étterem Hétre kizárólag a www.etteremhet.hu internetes oldalon lehet asztalt foglalni, valós idejű helyfoglalási rendszer segítségével. Minden étterem egyénileg határozza meg, hány vendéget fogad a program keretében.
"A cél ugyanis nem az, hogy tömegrendezvényt hozzunk létre. Azt szeretnénk elérni, hogy az étterem hét keretében érkező vendégek is ugyanolyan bánásmódban részesülhessenek, mint az a la carte vendégek" - hangsúlyozta Kiss Zoltán.
A kínálat széleskörű: a magyaros ízek világától kezdve a francia konyha rafinériájáig terjed, de a kínálatból idén sem maradhatnak ki az olasz és a japán konyha különlegességei, illetve a mexikói konyha fortélyai sem.
A DiningCity.com által szervezett program ötlete New Yorkból indult, a holland Étterem Hét népszerűsége után pedig Belgiumban, Luxemburgban, Ausztriában, Olaszországban, Kínában, Szingapúrban és Magyarországon is bevezették a programot.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés