Idén hatodik alkalommal rendezték meg a Hősök terén a Nemzeti Vágtát, melyhez ezúttal is kapcsolódott a már hagyománnyá vált Országkonyha és a Vágta Korzó.

Szeptember 21-22-én az Autómentes Hétvége miatt teljes hosszúságában lezárt Andrássy út Hősök tere és Bajza utca közötti szakasza adott otthont a Vágta Korzónak, ahol a népművészeti kirakodóvásár és a Vágtán résztvevő települések bemutatkozása mellett a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai információs sátra is várta a látogatókat. A MT Zrt. és a társkiállító szolgáltatók kiadványai iránt óriási volt az érdeklődés, a két nap alatt az összes prospektus egytől egyig elfogyott. A színes turisztikai kínálaton túl a Vágta Korzó forgatagát a Magyar Turizmus Zrt. attrakciója is színesítette: négy gólyalábas művész – két muzsikus, két vásári kikiáltó - a korzózó tömeg között vonulva, vidám és játékos módon invitálta a látogatókat a standhoz, miközben az MT Zrt. munkatársai logózott tapsolórudakat és az Élmény itthon magazin legfrissebb számát osztogatták a közönségnek.

A Millenáris Parkban megrendezett Édes Napok Csokoládé- és Édességfesztiválon sem volt hiány turisztikai információkból a Magyar Turizmus Zrt.-nek köszönhetően. A kitelepülés sikerét jól mutatja, hogy a turisztikai standnál egész hétvégén folyamatos érdeklődés volt, a kiadványok pedig az utolsó darabig elfogytak.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés