Népszerű volt a gulyásleves fagylalt a Gourmet Fesztiválon




Az idén a gulyást fókuszba állító Gourmet Fesztivál egyik legínyencebb fogásának minden bizonnyal, a Sofitel Budapest Paris Budapest éttermének főszakácsa, Jeremy Cayron és csapata által készített gulyásleves fagylalt bizonyult.

Nem csak kinézetével, de ízvilágával is sokkolta ez a távolról sem hagyományos gulyásleves a gasztronómia iránt érdeklődőket az elmúlt hétvége folyamán a Millenárison. A hűvösebb idő ellenére több mint 600 gombóc gulyásleves fagylalt fogyott a mini Paris Budapest étteremben, melyet nem csak letisztult külső dizájnja, de Jeremy Cayron és Katona Dániel megállás nélküli prezentációja is egyedülállóvá varázsolt.

“Számomra az idei Budai Gourmet fesztivál volt az első magyarországi fesztivál, ahol közvetlenül az éttermünkön kívül is találkozhattam a gasztronómiai különlegességekre vágyó nagyközönséggel. Mikor a kiírásban olvastam, hogy az idei fesztivál tematikája a gulyásleves, nagyon izgatott lettem, hiszen ez az az étel itt Magyarországon, melyet minden ember szeret és ismer. Mint a molekuláris konyha szerelmese és követője, nem volt kérdéses számomra, hogy valami igencsak extrém formában jelenítsük meg a gulyáslevest, szem előtt tartva a legfontosabb tényezőt, hogy ízében mindenképpen nagymamáink főztjére emlékeztessen. A fagylalt változat igencsak megosztotta a kóstoló közönséget, viszont a pozitív visszajelzések arra sarkallnak, hogy a június közepén megjelenő új nyári étlapon az egyik kihagyhatatlan előétel a gulyásleves fagylalt legyen.” – nyilatkozta Jeremy Cayron.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés