Három nap alatt kb. 6000 látogató kóstolt bort a Corinthia Hotelben a VinCE Budapesten. A közönségtől kapott visszajelzések szerint a Villányi Franc stand nagyon tetszett és örültek, hogy egy helyen lehetett több pincészet Villányi Franc-ját megkóstolni.

Forrás: http://villanyiborvidek.hu/

A stand forgalma óriási volt pénteken délutántól vasárnap estig, talán szombat volt a leglátogatottabb nap. A két utolsó napon több szakújságíró és borexporttal foglalkozó vendég látogatott hozzánk, és általában egy reprezentatív kóstoló sort kértek (8-10 tétel), de meglepően sokan végigkóstolták mind a 19 bort is. Caroline Gilby a Villányi Franc standonVasárnap Caroline Gilby MW látogatott el standunkhoz, aki az összes franc-t megkóstolta és kiemelte kedvenceit: Vylyan Cabernet Franc 2011, Heumann Cabernet Franc 2011, Sauska Cabernet Franc 2011, Gere&Weninger Cabernet Franc Selection 2009, Bock Fekete-hegy Selection 2009, Malatinszky Kúria Cabernet Franc 2009. Tudomásunk szerint a „ bormester” hétfőn Siklóson folytatta a Heumann Pince és a Malatinszky Kúria borkínálatával való ismerkedést. A közönség soraiból is ezek a tételek kapták a legtöbb pozitív visszajelzést, kiegészülve a Tiffán's Cabernet Franc Grande Selection 2011-el, Polgár Cabernet Franc 2011-el, Riczu-Stier Cabernet Franc 2011-el és Gere Tamás és Zsolt Cabernet Franc 2011. Andreas Larsson, Evelyne & Erhardt Heumann 2011-es Franc-ját 91 pontra értékelte. Britt és Per Karlsson, Chris Boiling és Svetlana Tsybak közösségi oldalaikon is kiemelték a villányi cabernet franc-okat.

Több exportőr, borbár is felkeresett bennünket további együttműködés reményében. Köszönetet mondunk a VinCE-t szervezők kiváló munkájukért, a Villányi borvidék anyagi támogatásáért és a 19 pincészet felajánlott boraiért , valamint a Borút Egyesület önkénteseinek és kollégáinak profizmusáért. Jók voltunk együtt! Biztosak vagyunk benne, hogy összefogásunk eredményeképpen a Villányi Franc újabb fontos állomásra érkezett világraszóló utazásában.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés