Magyarországra látogat Isa Bal, a világ egyik legjobb éttermeként elismert The Fat Duck Master Sommelier-je.

Magyarországra látogat Isa Bal, a világ egyik legjobb éttermeként elismert The Fat Duck Master Sommelier-je. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Magyarországra látogat Isa Bal, a világ egyik legjobb éttermeként elismert The Fat Duck Master Sommelier-je.

Isa Bal, (39) a törökországi Antalya-ban született. 1994-ig hotel managementet tanult Törökországban, majd ezt követően chef du rang pozíciót töltött be a The Vineyard at Stockcross in Newbury, Berks-ben. Itt kezdett előbb hobbyszinten foglalkozni a borokkal, és ez a szenvedély vezette őt el öt év alatt a hotel vezető sommelier posztjáig.
Később a Covent Garden-i Maggiore’s Restaurant vezető sommelier-jeként dolgozott, innen került Heston Blumenthal három Michelin csillagos éttermébe. 2008-ban megnyerte az „Európa legjobb szakemberei számára kiírt vetélkedést.
A három napos látogatás során lehetőséget biztosítunk a szakembereknek és a sajtó munkatársainak, hogy személyesen találkozhassanak Heston Blumenthal világhírű éttermének egyik irányítójával, a világ egyik legjobb sommelier-jével. Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2010. december 15-én, a METRO budaörsi Vevőakadémiáján, ahol feltehetik kérdéseiket Isa Bal-nak. A vendég anyanyelvén kívül angolul, németül és olaszul beszél, de természetesen a sajtótájékoztatón tolmács segítségét is igénybe vehetik.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés