Jellegzetes magyar fogásokkal és számos ország tradicionális specialitásaival várja vendégeit a hétvégén a második Budapesti Leves és Főzelék Fesztivál a Palotanegyedben.

Forrás: MTI

A látogatók a legkiválóbb hazai és nemzetközi leveseket, főzelékeket összesen mintegy 100 féle különböző ízesítésben kóstolhatják meg a fesztiválon - hangzott el a programot beharangozó hétfői sajtótájékoztatón.

A jellegzetes magyar specialitások mellett számos ország képviselteti magát tradicionális ételeivel. Lesz például orosz borscs, francia hagymaleves, német sörleves, thai tom yum leves, japán miso leves és indiai currys csirkeleves is.

Az április 11. és 13. között a VIII. kerületi Palotanegyedben megrendezendő eseményen az érdeklődők az ételek elkészítésében is kipróbálhatják magukat, szombat délután pedig közös főzésre várják a szervezők a vendégeket.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés